יומולדת למנהלת

../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifיומולדת למנהלת../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif

יומולדת להילי,
אז מאיפה אתחיל?
הילי אני כל כך שמחה שיצא לי להכיר בן אדם שכמוך,
את בן אדם מדהים,מקסים ומצחיק.
תודה לך הכל,
על השיחות,
על התמיכה.
באמת חברות כמוך לא פוגשים כל יום.
אז מה חוגגת יומולדת,הא?
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם,
בריאות הרצלחה וכ'ו
רק אושר שרק תחייכי
ותמשיכי להיות מ-ד-ה-י-מ-ה
סוף סוף את חוקית.. מגניב :)
קבענו שבביאליק ובבארבי את קונה לי בירה לא?:)]
סוף סוף תקני בירות לבדך ולא בעזרת אחריםP:
חחחח 18 איזה גיל.. יא אללה
אני אוהבת אותך המון,
תזכרי את זה,
שוב שמחה שיצא לי להכיר אותך.
ת-מ-י-ד פה בשבילך.
שאני אומרת תמיד אני מתכוונת לתמיד.
והברכה המלאה אביא לך באופן אישי.. שיר.
נ.ב יש לנו אותו כינוי שאנחנו יחד :) [המבינה תבין]

פלדלמן

New member
מזל טוב למדהימה מכולןןןןןןןן

כל מילה ששיר כתבה - חרוטה באבן!!! בלוןכ|
סוף כל סוף גיל 18 גיל עם המון משמעות המון חוויות (מניסיון, כבר עברתי ממזמן את גיל 18
) המון התרגשות וגם אחריות תהני כמה שרק אפשר! תשתי כאילו אין מחר (כי עכשיו זה גם חוקי
) וכמובןןןןןןןן תהיי בעוד מיליון הופעות מצחיקות ואל תנוחי לעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אוהבת המוןןןן

../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifהילוש../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

המון המון המון מזל טוב
אין עלייך
את מקסימה ואני באמת שמחה שהכתי אותך
תהני מהיומולדת, זה היום שלך
אוהבת אותך
דנה

הגבלת גיל../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif פחח

לא תופס עלייך יותר
מי ימנע ממך להכנס להופעות עכשיו??? את אפילו יכולה לשתות גם בירה
הילי.. בירכתי כבר בכל מקום אפשרי.. אבל שוב ושוב לא יזיק.. ככה תביני שיש אנשים שאוהבים אותך באמת! שיהיה לך יומולדת שמח.. ושתהיה מאושרת.. כל השאר כלול בפנים.. אושר זה מה שחשוב ובריא.. אוהבת
אתי

ליהי54

New member
הילי, מדהימה אחת :)

המון מזל טוב! אני ממש גאה בזה שיצא לי להכיר מישהי כמוך. את מדהימה. מה כבר אפשר לאחל לילדה כה מיוחדת, שחוגגת היום את יום ההולדת? נאחל, שתהיי מאושרת כמובן... ומתוקה שחבל על הזמן! אז הרבה בריאות, אושר ועושר וכמובן אהבה! מאחלת לך את כל הטוב שבעולם! אוהבת

ליפייפה שלי,ילדת יומולדת../images/Emo65.gif

קשה לי לתאר במילים כמה שאני אוהבת אותך אני רוצה להגיד לך שאת פשוט בנאדם מיוחד ואין הרבה כמוך ואף פעם אל תמעיטי בערכך. אני מאחלת לך שתמיד תאהבי ותהיה נאהבת ותהיה מקופת באנשים שאוהבים אותך. כאו אני אמעיט במילים כי את תקבלי כבר את הברכה שלך. אוהבת אותך
כ''כ כ''כ כ''כ כ''כ

Miny2

New member
הילו'ש!! ../images/Emo24.gif

המון המון המון המון המון מזל טוב לכבוד יום ההולדת!
שתשארי מאושרת בריאה מקסימה ומדהימה כמו שאת היום...:) שבעזרת ה' יתברך תמיד תהיי מוקפת אנשים תומכים ואוהבים
, ושתמיד תהיי עם חיוך פרוש על הפנים...
תודה רבה על הכל,כל ההקשבה,כל ההשקעה בפורום,על הכל!
והכי חשוב-תזכרי שאני נורא נורא נורא אוהבת אותך!
!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמזל טוב מותק../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

שיהיה לך אחלה יומולדת שמח! המון מזל טוב! בריאות, הצלחה, אהבה ועוד מלא שנים של מוזיקה טובה..
אז זהו.. 18... את זקנה כמעט כמוני..
מקווה שתהני מיזה!
תמשיכי להיות ילדה מדהימה, מצחיקה, שמחה ומאושרת!! אני שמחה מאוד שיצא לי להכיר אותך! את באמת אחת ויחידה...
תודה על כל התמיכה וההקשבה ועל היחס החם..
אוהבת אותך המון ומאחלת לך את כל הטוב בעולם!
-נועה-

roni pi

New member
הילי שלי ../images/Emo141.gif

לא נקלט לי שהכרנו רק לפני כמה חודשים.. זה נראה הרבה הרבה יותר. כבר בהתחלה הבנתי שמדובר בילדה מדהימה ועם הזמן זה רק התחזק. את בן אדם עם לב עצום ואת פשוט עושה טוב למי שלידך. מה אני יכולה לאחל לאחת שכבר יש לה הכל.. תהני מהדברים הקטנים והחשובים באמת בריאות ובריאות ובריאות.. עכשיו כשאת כזאת גדולה, אני בטוחה שתמצאי דרכים חוקיות ויצירתיות במיוחד לבוא לבקר.. P: אני אוהבת אותך ילדונת
מזל טוב!!!!!

inbarIL

New member
יפה שלי../images/Emo23.gif

אמרתי הכל בטלפון וכתבתי את הרוב בכפיר אבל אני רק רוצה להזכיר לך שוב פעם אני אוהבת אותך.
הכי שיש.

XxXSynergitXxX

New member
הילי מקסימה../images/Emo23.gif.

כבר אמרו את כל הברכות מעליי, אז אני אהיה פחות מקורית ... המון המון מזלטוב, עד 123 =) שתהיה לך שנה מדהימה, מלאה בחוויות ורק טוב. מאחלת לך כל דבר שרק תחפצי בו, בעיקר אושר,בריאות,אהבה,שמחה וכמובן המון המון שנים של מוזיקה טובה ומשובחת :) . שתחלמי - ותממשי את כל חלומותייך... ושתזכרי שאני תמיד תמיד פה,לכל דבר, 24 שעות ביממה
אוהבת
.

וואו בנות.../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif [ובר דותן]

אין עליכם בכל העולם. שימחתם אותי שאין לתאר בכלל! ולא רק שימחתם, אלא ריגשתם והבאתם כל כך הרבה אור לחיים שלי....
אני מאושרת שיש לי אתכם. באמת באמת מכל הלב. תודה על כל המילים החמות, והאוהבות, והמדהימות... לא מגיע לי כל הטוב הזה! אני אוהבת אתכם כל כך הרבה, כל כך חזק, כלכך אמיתי. תודה על הכל, גם על היום המדהים והמטורף הזה שעברתי, וגם על זה שאתם פשוט פה איתי. תמיד. בלבי. אני אוהבת אתכם פורום 2031!!!!!!!!1111
וכמו שספיר אומרת זה לא רק מספר אחרי 2030
"כשתסתכלי עלי את כבר תראי לבד, יש לנו אותו חיוך כשאנחנו יחד." הכי נכון שיש. מרגע לרגע, אני רק מבינה כמה אין עלינו, ואין לזה שום תחליף.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

המחצללת

New member
אחח..הילי, כפרעל החיים שלך!#@$

אכן כן, אנחנו לא סתם מספר אחרי 2030 :) ואין לנו תחליף ואנחנו מהממים ואת כפרעע חחח...

amitshilo

New member
מותר לי גם פה אפילו שזו אותה ברכה, נכון?

ייאי:) הילי יקירתי, מאיפה בכלל להתחיל? הכרנו לפני כמה וכמה חודשים, לדעתי באפריל. בהתחלה לא ראיתי בך משהו מיוחד, ראיתי בך כ"כ מעט. לאט לאט זה התחזק והרגשתי יותר קשורה אלייך. ואז נפגשנו בעבודה עברית, ובאמת שהיה קצת מוזר וקצת קצר.. אבל הסמסים בסוף די חתמו את זה שכנראה שזה לא סוף הקשר. ממש ממש לא. ואז הכל התחיל באמת. שיחות ארוכות ועמוקות עמוקות אל תוך הלילה או אל תוך כל שעה אחרת, ובכל שיחה אני מבינה יותר ויותר שיש לי עם מי לדבר, שיש לי מי לשתף. פתאום אני מרגישה כ"כ הרבה מחנות משותפים צצים להם מכל מקום. פתאום אני מדברת הכי הכי בכנות עם מישהי על פוליטיקה, ומרגישה שאין לי מה להסתיר. אנחנו מדברות על ערכים, על מוזיקה, על אנשים, על אהבה וגם על סתם דברים וקולטות שיש לנו כ"כ הרבה במשותף, ויש כ"כ הרבה על מה לדבר.. מרגע לרגע נהיית לי חברה כ"כ קרובה, חברה לכל דבר. פתאום התחושה הזאת, שדיברתי עליה בהתחלה, שאני קשורה אלייך התעצמה למקומות אחרים לגמרי. כל פעם שהייתי צריכה תמיכה או חיבוק היית שם, כל פעם שהיה לי טוב, שהייתי נבוכה, שהיה לי קשה ושהייתי מאושרת היית שם, מחבקת, מחייכת.. היית הילי, הילי שלי. המקסימה, המתוקה, עם החיוך הנבוך הזה, עם הטוב לב הזה, עם כל הצחוקייייים שלא נגמרים.. התחלנו להפגש, באתי אליכן לכרמיאל, אתן באתן אליי, נפגשנו בהופעות, וכל פעם שדיברנו, שצחקנו, שנרדמנו ביחד ברכבת, כל פעם שהשתוממתי מהכתב המושלם שלך, ששמענו ביחד מוזיקה, שבישלנו ביחד, ששתקנו ביחד, ששתינו קפה ביחד, שהיינו ביחד.. כל פעם כזו העצימה עוד יותר את הקשר שלי איתך, את האהבה שלי אלייך, את הרצון שיהיה לך טוב. "יש לנו אותו חיוך כשאנחנו יחד..." "ועוד מבט בתוך מבט.." את זוכרת את ההופעה של כפיר בפרנקלין? כשרצית לעשן, וירדתי עלייך, ואולי בלי לשים לב נוצר מתח מעצבן כזה. ואז התיישבנו... "הילי.." "טוב די!" *חיבוק*
"עד שהגעתי למקום שאני בו עומד.." חשוב לי שתדעי שמעל הכל, אני גאה בך. אני גאה בך וגאה בי שיש לי אותך. אני חייבת להגיד שהניהול שלך של הפורום הוא מושלם לחלוטין, ואני מעירכה ומעריצה אותך על זה. כל הישג קטן, כל דבר.. אני גאה בך על הכל. אני אוהבת אותך, ילדה.
"אל תשכחי, גם כשעצוב לך יש לך אותי" הילי, בכל משבר, מהכי קטן להכי גדול אני תמיד פה, אני תמיד אהיה פה ותמיד הייתי פה בשביל כל כל כל כל כל דבר. גם אם את רוצה סתם לדבר, גם אם את רוצה לדבר על זה וגם אם את רוצה לבחון ממש ממש טוב מה את מרגישה. אני פה, ואני בטוחה שאת יודעת את זה. אמרתי לך היום.. ואני מקווה שהפנמת, אין בעולם אדם שרוצה שיהיה לך טוב כמוני. "אני יודעת לעוף..." הילי, אם יש משהו שמגיע לך, זה שלא יהיו בחיים שלך אנשים שלא מעריכים אותך. בתור מישהי שהכירה אותך לאט לאט והתאהבה בך שלב אחרי שלב, אני פשוט מודיעה לך, שמי שלא מוקסם מהאישיות והחן שלך פשוט לא מגיע לו להיות בחיים שלך. הילי, עם כל המשברים, עם כל התובנות, עם הדכאון והסיגריות וכל שבירות השגרה שאני לא רגילה אליהן.. אני פה. אני כ"כ פה. ואני לא סתם פה, אני תמיד אוהבת אותך, אוהבת כל כך. אני מאושרת שאת חברה שלי, כי אין כמוך, אין כמוך בכל העולם. אני מאחלת לנו עוד כ"כ הרבה שנים של אהבה אחת את השניה, של חיבוקים, של מוזיקה טובה, של הופעות איכותיות, של דברים משותפים, של חשיבה, ביקורתיות, הבנה ואהבה. אני יכולה לכתוב עוד שעות.. אבל אני אתן לשקט לדבר, ומקווה שהוא יאמר המון, כי יש בלב שלי כ"כ המון. רק אושר, אהבה שלי. שיהיה 18 שמח.
עמית.

לך מותר תמיד.../images/Emo23.gif

הגבתי לך ביואב, אבל את מדהימה שלי את!!! את חיים של הילי את! מתה כבר לראות אותך, וכשאני אראה אותך. ווע ווע את לא תוכלי לנשוםםםם אני אוהבת אותך המוןהמוןהמון

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifמזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

המון בריאות,אושר והצלחה

למעלה