מזל טוב לדווווווורית

../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif מזל טוב לדווווווורית ../images/Emo102.gif../images/Emo213.gif

הרבה מזל טוווווווווב , אושר ועושר כושר ויושר
שתפגשי את מקפלי ובלהבלהבלהבלה DDD: אוהבת הרבה - שני :) מממממ יאלה תפציצו אותה בברכות

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif מזל טוב דורית D:

מזל טוב,עד 120:) תזכי לאושר עושר כושר בריאות אהבה ולכל השמחה שבעולם.:) שתזכי לפגוש את מקפליי כמה שנדושXD ושלא תפסיקי לשמוע אותם.DD: ומי ייתן,ותזכי לכזה חיבוק מדאגלס. [חח כל יומולדת אני אשים תמונה אחרת של חיבוק של דאג][ויש לי אוסף תמונות.XD]

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo85.gif../images/Emo171.gif../images/Emo212.gif

שיתגשמו כל משאלותייך וחלומותייך המון אושר כושר יושר ועושר, הצלחה בלימודים ובריאותתת :) שיהיה לך יום מושלםם ושתהני מכל רגע בחייםם !!

מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo65.gifמזלל טוווב../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

יומולדת שמח ! שיהיה לך הרבה בריאות, אושר, עושר, אהבה, כושר, יושר וכו.. תהני מכל דקה בחיים שלך D: אני מקווה שתקבלי מלאמלא
שתפגשי ותהיה בהופעה של מק' ותאנסי אותם חיחיחיחי שיתגשמו כל משאלותייך וחלומותייך :] שיהיה לך רק טוב ובקיצור, אני מאחלת לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך D: ספיר.

../images/Emo84.gifמזל טוב !@$% ../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

המון המון אושר, כושר, עושר
^^ שתזכי לטום לאינגלנד
, ולפגוש את מק ולאנוס אותם וכל זה !@#^^%*
מאחלת את כל האיחולים האפשריים, מאי

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifאני טסה אני טסה ^^"

חחח אבל הם לא מופיעים כשאני שמה
...איזה חרא מזל...אבל לונורא לונדון $#^$% ^_^.

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifמזל טוב עד 1238 ../images/Emo70.gif

כמו שכתבתי לך בגייסבוק
אז שיהיה לך המון אושר ועושר, שמחה, כיף בחיים, הצלחה בכל מה שתעשי והמון מתנות

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo65.gifמזל"ט../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo49.gif

עד 120, שכל חלומתייך יתגשו
אושר, כושר בריאות ויושר.
שתזכי לפגוש את מק' ולאנוס אותם ^-^

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifואי תודה תודה בנות ^___^ ../images/Emo23.gif

תודה לכולכן...אין עליככן..
.

m o r 1 0 2

New member
דוריתו'שה../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

מזל טובב מהממתDDDD: תהני מהיום ונצלי אותוו
הרבה אושר,בריאות,עושר והצלחה
|
שכל החלומות שלך יתגשמו,ובניהם להיות בהופעה של מקפליי ולפגוש אותם
!@#$%^ מאחלת לך את כל הטוב שבעולם
מורDD:
יום הולדת שמח

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifמזל טוב!!../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifדורייייית../images/Emo24.gif

המון מזל טוב מאמייייי סליחה שזה באיחור רב ואני לא מרגישה טוב אז סליחה אם הברכה די עלובה שכל מה שתרצי יתגשםםםםם המון הצלחה בהכל אוהבתאוהבתאוהבת3333>

למעלה