ערב טוב

../images/Emo151.gif../images/Emo97.gif../images/Emo210.gifערב טוב../images/Emo83.gif../images/Emo209.gif../images/Emo204.gif

או שמא ערב קריר וגשום
היה לי דווקא יום מה זה סבבה,קניתי חולצות לבית ולבית הספר וחולצה יפה לאירוע ואחרי ביזבוזים של יותק מ700ש"ח חזרתי הביתה ונחתי ופתחתי חדשות לראות מה עם השביתה
...והגעתי לאולפן החדש של ערוץ 2
תכנונים לשבוע:בעיקרון אין... אבל אני מקווה לנסות לנצל את השביתה קצת יותר טוב מאיך שעבר החודש האחרון
ומה איתכם
שבוע מדהים לכולם
בנימה זה,רציתי לדעת מה דעתכם על פינת הבוקר טוב,האם יש משהו שלדעתכם אפשר להוסיף
לשנות
לתקן

always be me mc

New member
ערב קפוא../images/Emo186.gif

חזרתי גשומה ורטובה לגמרי בלי מעיל ומשקפיים מטושטשות מהגשם
אבל החיובי היום הוא שבניגוד לימי ראשון אחרים אז היום הזה היה קל יחסית במעון
והקלטתי סרט עם ג'ים קארי(נראה אם האייקון הבא יגלה לך נמרוד איזה סרט->
), לפני שיצאתי לעבודה מה שאומר שעכשיו אני יכולה לראות אותו
אז אני הולכת תיכף להחליף בגדים ומאחלת לכם(בעיקר אלו שאין להם שביתה ובאסה
), שיהיה לכם שבוע מקסים
נ.ב שלי אני לא חושבת שיש משהו לתקן בפינה ובאשר להוסיף אז כבר נראה

nimix

New member
silly me

נראה לי דווקא את זה לא ראיתי .. איך את מסבירה את זה?

always be me mc

New member
חח סילי אינדיד

ואין לי מושג למה עוד לא ראית אבל אתה חייב לראות
זה משעשע
חוץ מזה ששמעתי שמאריה כתבה את שיר הנושא(המקסים
) לסרט אז בתור מעריץ יש לך חובה לצפות

YaEl 15

New member
מה עם השביתה???!!? היא נגמרה?

הממ... יום בינוני בלבד. לא עשיתי כלום. שום דבר... רק הלכתי למשפטים היום. היה משעמם.. משפט עברי... בלעעע כל מיני תקופות עתיקות, וספרי התורה שכתבו באותו הזמן. ומה הקשר למשפטים? רק שכמה מהספרים משמשים אותנו לפעמים כקווים מנחים במשפט המודרני בישראל. בשביל זה צריך ללמוד את כל זה? ועוד דברים שלמדתי כבר... משעמם לי
ואני מתגעגעת לימי ראשון עם האוס...
אני לא חושבת שיש מה לתקן, אבל לדעתי, יש להוסיף !!!! חייבים, חייבים, חייבים להוסיף עוד שרשורי "בוקר/ערב/צהריים/ בן ערביים טוב" !!! זה ממש מחייה את הפורום...

spelling

New member
וואלה הכל פסדר!../images/Emo9.gif

דווקא הפסיכו הולך סביר! עוד פחות מחודש..זה מאחורינו! חדר כושר זה באמת האלכוהול שלי! ועשיתי משהו מצחיק חחח אחותי וחבר שלה עוברים דירה ועזרתי להם לארוז(מרוב שאנחנו מנוסים) ואז גיליתי שחבר שלה צורב דיסקים מוזיקה וסרטים על ימין ועל שמאל! לכן הודעתי לו שאני רוצה 2 דיסקים מסויימים חדשים בשוק ואתמול קיבלתי אותם בדואר איזה אחלה זה!חסכתי לפחות 160 שקל!

למעלה