אז כמובטח, הקלטות!

limors2

Active member
../images/Emo152.gifאז כמובטח, הקלטות!../images/Emo152.gif

הפעם לא היה לי כח להשקיע ולהעלות כל אחת בנפרד, במיוחד כי יש הרבה, אז העליתי את כולם לקובץ אחד שאותו תוכלו להוריד מכאן: http://rapidshare.com/files/6375150/__1490___1500___1490___1500___1510___1497___1501_.rar.html צריך לחכות קצת לפני שאפשר להוריד. והנה ההסברים! על כל הקלטה! כדי שלא תתהו למה הקלטתי את זה! אז לפי הסדר: אוהיו: כי הצחוק של הדר שווה שם
אסף מעורר השראה: בסינגלס של לפני יומיים
אחרי השיר של מיי קמיקל רומאנס אעעפס שש: בזמן שהדר הייתה תחת ההשפעה של הקול הסינרגטי שלה, היא עשתה כמה דברים מוזרים! אקספיילס: כי זה מצחיק
בחזרה לסינגלס: כי שמעו שהיא התרגשה ושמחה לחזור וזה היה כיף לשמוע
ג'סטין המשורר: צריך להביר למה?
הדר וקוואמי: כי זה יצא להם נורא שווה
בתחילת החדש של גנארס בארקלי הדר לילכית: לילך משפיעה על הדר יותר מידי? היודל של אסף: כי זה גרם לי לצחוק באמצע הרחוב כל פעם מחדש
הייתי פה כפרה: הדר בעוד יציאה פקאצית הייענה: עוד השפעה סינרגטית זה מהר מידי: כי זה מהר מידי
ואם מישהו מבין מה המילה האחרונה שהיא אומרת פה שיסביר לי! יההה: צעקה חננית של נועה
ילדי סינרגיה ופריצקר: עוד השפעה סינרגטית, ופריצקר הגנבת!! כביש פקאצי וסינרגיה: שילוב מפחיד של פקאציות והשפעה סינרגטית כדורים: ההשפעות הסינרגטיות מחמירות!! כמה רגליים יש לשור: אחת מהיציאות הכי מוזרות של הדר
ואחת מהאהובות עלי
לא בא לי לרקוד: נעמי בחיקוי קצר ושווה! נועה לא על גראס: הדר וקוואמי/משה הדור הבא? לפני שהיא טסה לסין, לירון תאני קצת הפריע לה בסוף המסור
עוד אחת מההקלטות האהובות עלי! נעליים: כי זה ממש ממש מצחיק
נעמי הקשישה: נעמי שידרה את סינגלס, והשעה הייתה קצת מאוחרת לה, בגילה המתקדם, היא רגילה לשדר בצהריים! נעמי מצעד: ההתחלה הנעמית של המצעד של השבוע האחרון, כי זה שווה! נעמי: גם מהמצעד, כי כל מה שהיא אומרת שם נאמר בצורה שווה
סינקלעעער: נעמי. כי זה שווה. ספארי: קוואמי והדר! צפע: הצחוק
ריח: תקרבו את האוזניים לרמקולים, תשמעו מה משה אומר לה
שווא: עוד הדר בהתקף פקאציות תרעעי זה עעני: ועוד סינרגיה... זהו! תהנו

RJlake

New member
../images/Emo6.gif הווו איזה כיף המון המון הקלטות

ב-8 בבוקר
למרות שאת חלק יש לי
אוי הדר פאקצה זה כל כך טוב
והדר סינרגיה
והפתיחה שלה אתמול

dragonit12

New member
תודה=]

אבל אני לא מבינה איך להוריד.. אני תמיד מסתבכת באתר הזה.. מי מתנדב להסביר לי?

limors2

Active member
תלחצי על הלינק!

יש 2 טבלאות, באחת כתוב למטה FREE ובשנייה פרימיום. תלחצי על הFREE. עכשיו יש לך שם שורה אדומה, ומתחתיה במספרים גדולים עוד כמה זמן צריך לחכות כדי להוריד את הקובץ. כשזה יעבור, יופיעו לך כמה שורות ומתחתיהן ריבוע שאליו את צריכה להעתיק את האותיות הצבעוניות האלה. יש שם 3. או מספרים. תעתיקי אותן, תלחצי על הDOWNLOAD שנמצא לידן, וזהו!

redgirl2

New member
ליאורהה תודה =)

אחלה הקלטות חחח הקטעים ממש ממש ממש טובים במיוחד הדר פקאצה וסינגריה ואסף עם היודל חחחחח

tkuihehr

New member
תודהההההה, מאגניבבבבבבב

איזה כיף!! שווה, וואי, גלגלצ קצת מוטרפים שם ,לא? המילה האחרונה [אני זוכר כי זה היה רק אתמול]: "פרסים". אחרי השיר היא חזרה ונתנה מספרי טלפון שנתקשר ונזכה באיזה אוסף... שוווווה, שומע עכשיו שוב תודה תודה תודה ליאורה, ענאאאאאאאאאאאאאאאק אני ממש אוהב את הקטע הזה [חלקה? פינה? רעיון? עדיין מאגניבבבבב] תודה תודה תודה תודה

למעלה