אז מי רצח/ה את גבי מצליח

../images/Emo152.gif אז מי רצח/ה את גבי מצליח../images/Emo35.gif

מי לדעתכם רצח/ה את גבי מצליח
שרשרו הנה. [אם אתם יודעים בוודאות וזו לא השערה סמנו
בכותרת]

לדעתי [כמה אפשרויות]

השוטרת- היו לה ציפורניים והבליטו אותן מאוד באמצעות לק סגול. ניתן לראות זאת בבירור בפרק השלישי. לדעתי שליין שלך אותה לרצוח את מצליח והיא גם קיבלה אחריות על התיק של הרצח כך שלעולם היא לא תפלילי את עצמה או את שליין ותנסה להפיל את האשמה על אלביס או על קרוביו כדי להרחיק אותו מהתיק.
חני שלמה [יונתן אבשלום]- המניע שלו הוא שאולי הוא חושב שמצליח ידע שבקופסא היו סמים. הרי מצליח נתן לו את הקופסא להעביר ובגלל זה הוא רצח אותו. את אותה סיבה יש ללאה. מי יודע אולי זו היא.
נצח- לא יודע למה,אבל כשפרצו לדירה של לאה ראיתי דרך הכובע גרב את העיניים של נצח. הדמות שלו די מבוזבזת ואין לה שום תפקיד מרכזי ואני לא אתפלא אם הוא הרוצח או שיש לו קשר לכל הפרשה.
עלמה- גם מאותה הסיבה של נצח. לא ישימו אותה סתם שם,אין לה תפקיד מרכזי וזה יהיה מפתיע אם זו תהיה היא.

B o N u s

New member
לדעתי לא נדע לעולם..

סתם שליחה של שליין שאולי תתגלה בהמשך.

לדעתי

זו אותה בחורה שעובדת בשביל שליין שרצחה את ח"כ פוחליצר. די ברור שזה שליין, השאלה איך להוכיח את כל זה וגם שהוא הפיל את יוני.

זה בטוח דרך שליין

היה פרק שהוא דיבר בטלפון עם מישו'..ואמר "תפסנו שני ציפורים במכה אחת.. גם רצחנו וגם חושבים שהנרצח זה מישו' אחר"... ואחר"כ זהבין שעומר החשוב הבן של צבי הוא שלך את עידית להיות העורכת דין שלו כדי שיודה ברצח.. ולמה בדיוק הם רוציםש עומר יודה ברצח?? כדי שלא יתפסו אותם.... (זה ניראה לי הכי הגיוני..)

ינצה

New member
לי נראה שזו דווקא...

נטלי. אני חושב שזו אותה אחת שפרצה לבית של לאה. יוני ועידית היו באותו הזמן בבית של עידית-כך שזה לא אף אחד מהם. זו לא אסתי XDD וגם לא איקה :p אנה ארונוב צפויה להתטרף במהלך העונה-אך לפי האתר התפקיד שלה הוא "רקדנית". ולגבי השוטרת-אממ, לא נראה לי... כך שנשארו עלמה ונטלי. ועלמה נראית לי יותר מדי לא קשורה בשביל להיות הרוצחת. אז...אלא אם כן דינה רוזנטל תחזור מהודו ויתברר שהיא רוצחת סדרתית- זו כנראה נטלי.

למעלה