אם הייתי.....

spelling

New member
../images/Emo152.gifאם הייתי......./images/Emo152.gif

פעם דיברנו על מה היינו רוצים אם היה יוצא לנו להיות יום אחד עם אליסה... הפעם בואו נשתדרג! מה הייתם עושים אם היו נותנים לכם להיות אליסה עצמה יום שלם???????!!!!!!!!! מבררים תטלפונים של אנשים מסויימים? גונבים כמה בגדים מיזה קולקציה? עושים תעלול למישהו? אנשים תתפרעו!!!!!!!!!!!!!! ותגידו אם אהבתם תדיון\סיטואציה הזאת!

always be me mc

New member
חח אני אחשוב על זה ואענה מאוחר יותר

אני פשוט רוצה לחשוב טוב טוב מה הייתי עושה/מנצלת/לוקחת

spelling

New member
../images/Emo123.gifאם אני הייתי...

אל תדאגו חחח לא מה שאתם חושבים! אבללללללללללל מה שכןה ייתי עושה: משיג תמספרים של הולי רוז שאנן חעחעחע וכמה מפיקים חשובים בהוליווד...ובשביל נטלי את של ג'סטין טימברלייק... הייתי מטייל בבית שלה חח מה זה מעניין כאילו שאתם לא הייתם רוצים לחטט.... הייתי קונה ארוחה ענקיתתתתתתתתתתתתתתת הביתה ואוכל מלא מלא חחחח הייתי מטייל קצת במקומות שהיא אוהבת בלוס אנג'לס.. הייתי מדבר קצת עם טוני...אם זה היה בזמן מכושפות מן הסתם הייתי הולך לבקר שם! הייתי יודע תסיבה האמיתית למה שאנן עזבה! הייתי הולך לג'קוזי....לאיזה 6 שעות..עד שבכלל הייתי נראה כמו סבא רבה שלה... הייתי מסתכל באלבומים שלה...מברר מה מיוחד בעכבר הזה שלה(לוסי)... הייתי מסדר לגל פגישה אולי עם ג'וליאן... הייתי עונה בפורוםםםםםםםםםםםםםםםםם! חח זהו אם אני אחשוב על משהו אני אוסיף!

spelling

New member
אה ובגלל...

שהייתי נחשב סלבריטי הייתי יכול להשיג פרוטקציות לאיזה הופעה של קלי קלארקסון!!!!!!!!!!!!!

always be me mc

New member
אני אנסה להיות הזויה כמו אדם לשם השרשור חח

אם היה לי יוצא להיות יום אחד עם אליסה: -הייתי משכנעת את אליסה לעשות לי מהפך בהופעה החיצונית
-הייתי משכנעת את אליסה ללכת איתי לקניות ואולי לקנות לי איזה בגד(בטוענה שזה היום הולדת שלי חח) -הייתי משכנעת את אליסה לעזור לי להגשים חלום ולפגוש את הולי -הייתי משכנעת את אליסה לייבא את ליין הבגדים גם לישראל ומשכנעת אותה לבוא בעצמה לישראל (ובפרט לירושלים המדהימה!
) -הייתי משכנעת את אליסה להצטלם איתי כדי להוכיח לכולכם שאני לא לוזרית
אה וגם חתימה הייתי מנסה להשיג
-הייתי משכנעת את אליסה לקחת אותי לסט של סרט/צילום/תוכנית שהיא עובדת עליו להצצה מאחורי הקלעים -הייתי משכנעת את אליסה לשכנע את החברים המפורסמים שלה(ג'סטין אולי?) שכדאי ושווה לבוא לארץ!
-הייתי משכנעת את אליסה להתראיין בעתיד בשביל הפורום הזה ואולי לעשות איזה צ'אט קטן עם כל המעריצים הישראלים שלה
-הייתי משכנעת את אליסה לבוא ולאכול איתי במסעדה יוקרתית וגם מעוררת אצלה רגשי אשמה שבגלל שהיא כל כך עשירה אז היא צריכה לשלם את החשבון
-הייתי משכנעת אותה לעשות לי סיור בבית שלה וכן הלאה והלאה אבל אסתפק בלרשום 10 דברים

spelling

New member
חח גל קראת תהוראות?

מה היית עושה אם את בעצמך היית אליסה ליום אחד..לא עם אליסה אלא אליסה עצמה..אני מניח שהיית עושה את אותם הדברים חחח

always be me mc

New member
סורי לא שמתי ממש לב והנה אני מתקנת!

אם הייתי אליסה אז: -הייתי מטפחת את עצמי הרבה הרבה יותר -הייתי מסתכלת במראה הרבה ונדהמת מעצמי חח -הייתי קונה טונה בגדים -הייתי פוגשת אנשים מפורסמים חיחי -הייתה לי גישה לליין המדהים ומנצלת אותו היטב על גופי המהמם חח -הייתי הולכת למקומות הכי יוקרתיים וקונה הרבה תכשיטים
-הייתי מנצלת טוב טוב את הבית הענקי שקניתי במליוני דולרים -הייתי אולי משיגה עוד כלבה -הייתי משלמת את החשבונות של אמא שלי -הייתי גם עושה משהו טוב עם הכסף(כתודה לכך שאני כל כך יפה חח) -הייתי טסה לפול מקומות בעולם שתמיד רציתי לנסוע
-הייתי קונה לי מכונית שווה -הייתי קונה את כל העונות של סמולוויל וחברים LOL -הייתי יוצאת עם מישהו שווה
ועוד הרבה הרבה דברים למען האמת אבל זה העיקר.

אם אני הייתי גברת מילאנו

הייתי מנסה להשלים עם שאנן למרות הברוגז של שנים כי זה ברור שהיא לא תבוא לבקש סליחה למרות ש אני (אליסה) לא אשמה אבל זה יוכיח כמה היא בנאדם טוב. הייתי מבלה יום שלם עם הולי והילדים שלה. הייתי הולכת לסרט כי בטוח היא לא הייתה הרבה זמן בקולנוע. הייתי מחליפה תעכבר שיש לה בכלבה אחרת יפה יותר הייתי מחלקת לכל חברות הפורום בגדים מהליין ומכיוון שזה רק לבנות הפסדת אדם
הייתי באה לישראל כי כיאלו היא הייתה בעירק ורק לפה היא לא הגיעה
הייתי (חח) באה לנטלי להסתובב איתה ולהצטלם איתה הייתי מקליטה בוידאו תעצמי אומרת או מאחלת דברים לפורום הרשמי שלי בתפוז הייתה מתעדת תפגישה שלי עם נטלי ונותנת לה עותק אחד למזכרת הייתי קונה לי מכונית למשל כמו : bmw מאזדה הונדה יגואר להרגיש בסטייל הייתי הולכת לניק לאשי עכשיו שהוא פנוי

spelling

New member
צר לי לבאסך נטלי..

יש לו כבר שנה חברה לניק לאשיי..ונסה מנילו השם שלה.... ואומרים שאולי הם יתחתנו....חעחעחע עכשיו תראי מה אני חושב על אליסה וכמה אני סובל מהירידות של כולם בנושא החתונה שלנו..חחח

למעלה