הקעקועים של אליסה

always be me mc

New member
../images/Emo152.gifהקעקועים של אליסה../images/Emo70.gif../images/Emo152.gif

כידוע לכולנו עם השנים נוספו לאליסה יותר ויותר קעקועים כאלו במקומות גלויים וכאלו במקומות שפחות
אני זוכרת בסיבוב הראשון של החידון אליסה שעשינו היו כאלו שאמרו שיש לאליסה 7 קעקועים והיו מבנינו(אני ועוד מישהי) שהיינו סבורות שיש לה 8 קעקועים. אז הדבר הראשון שאני רוצה לשאול אתכם בנוגע לזה(לפני שאני אתן לכם הוכחה)
עד היום: כמה קעקועים חשבתם שיש לה? 7 או 8?
מה עמדתכם ביחס לקעקועים?(ושכולם יגיבו הפעם)
אילו מהקעקועים של אליסה אתם הכי אוהבים?(בהנחה שאתם אוהבים משהו)
ואיזה הכי מיותר לדעתכם? או הכי מציק לעיניים?
חושבים שאליסה תעשה או תוריד בעתיד קעקוע?
אליסה אמרה בהזדמנות שכל פעם שהיא עצובה היא עושה קעקוע. מה דעתכם על זה? אתם חושבים שזה בריא לנפש ולגוף לעשות ככה?(לטפל בבעיות נפשיות באמצעים חומריים)
כידוע אליסה גם קיעקעה את ראשי התיבות של סקוט וולף על הקרסול שלה. אתם חושבים שזה היה חכם לעשות? הייתם עושים בעצמכם?(מקעקעים שמו של מישהו שאתם אוהבים) ולסיכום: קעקוע שווה את הכאב כן או לא?
ונסיים עם כמה אימרות על הקעקועים ועובדות: הנה קודם האימרה על העצב "I get my tattoos at times when I'm sad about something, either relationship problems or just the fact that it's rained every day for a month." ומראיון ב-2002: Alyssa: I have to count now. I think I have 7 now. Wrists… that’s an Ouroboros, which is an ancient symbol for totality and rebirth. That’s an Om, which is the Buddhist symbol of peace and the sound of creation. A vine of flowers on my right ankle, an angel holding a cross on my left ankle, a fairy on my hip, a sacred cross on my lower back, not my butt, my lower back, and rosary beads on my shoulder blade. אוברוס למי שלא מבין זה הנחש הזה שאוכל את הזנב של עצמו או העיגול על פרק כף היד הימינית- סמל עתיד שמסמל שלמות ולידה מחדש ואום זה הקעקוע על פרק כף היד השמאלית- סמל בודיהיסטי לשלום וקול הבריאה. על הקרסול הימיני גפן וורדים. מלאך אוחז צלב על הקרסול השמאלי. מלאך על המותן וצלב קדוש על הגב התחתון. שרשרת חרוזים עם צלב(לקתולים) על העצמות מאחורי הכתף(תראו כבר בתמונה) הנה כאן(זהירות זה לא צנוע!! רואים את הקעקוע מעל הטוסיק
ואותו עצמו
) ניתן לראות יותר בבירור את הקעקועים ותיווכחו לדעת שיש שמונה ולא שבע: http://www.alyssajmilano.com/information.php?tattoo מוזרה: Alyssa: I don’t know, it’s just that they’re addicting, they really are. It’s the whole ritual of conceptualizing what you want, and getting it at a time in your life where it’s timely. Sitting there, going through the painful process, watching it heal and having something that has scarred your body. I don’t know, it’s a weird thing.

עונה

מה עמדתכם ביחס לקעקועים?: לי זה לא מפריע שעשתה הקעקועים בכלל אין לי משו נגד הקעקועים. אילו מהקעקועים של אליסה אתם הכי אוהבים?(בהנחה שאתם אוהבים משהו) : הצלב שיש לה על הגב. ואיזה הכי מיותר לדעתכם? או הכי מציק לעיניים? מיותר הקעקוע עם השם של סקווט לייף חושבים שאליסה תעשה או תוריד בעתיד קעקוע? : תוריד אולי מתישהוא ימאס לה מהם. אליסה אמרה בהזדמנות שכל פעם שהיא עצובה היא עושה קעקוע. מה דעתכם על זה? אתם חושבים שזה בריא לנפש ולגוף לעשות ככה?(לטפל בבעיות נפשיות באמצעים חומריים) : לפי דעתי זה לא מתאים לעשות קעקוע בכל פעם שהיא עצובה בשביל מה יש חברים? כידוע אליסה גם קיעקעה את ראשי התיבות של סקוט וולף על הקרסול שלה. אתם חושבים שזה היה חכם לעשות? הייתם עושים בעצמכם?(מקעקעים שמו של מישהו שאתם אוהבים) : אם זה היה חכם אני לא יודעת אבל זה בטוח בגלל שהיא אהבה אותו. כי היא לא עשתה קעקוע על כל חבר שהיא נפרדה ממנו. ולסיכום: קעקוע שווה את הכאב כן או לא?: כן כי אולי בהתחלה זה כואב אבל הכאב נעלם עם הזמן והקעקוע היפה נשאר.

West Doll

New member
אחלה דיון../images/Emo45.gif אני עונה../images/Emo9.gif

עד היום: כמה קעקועים חשבתם שיש לה? 7 או 8? הייתי בטוחה ש-8
מה עמדתכם ביחס לקעקועים?(ושכולם יגיבו הפעם) בכלליות או בנוגע לאליסה? אני אענה גם וגם
בכלליות- אני לא בעד ולא נגד קעקועים, מי שרוצה שיעשה[לא שממש שואלים אותי
] אבל לי לא אכפת
בנוגע לאליסה- זה בעצם כלול בדעה שלי על הקעקועים בכלליות, אם היא אוהבת את זה אז שתעשה בכיף..מה אכפת לי
אילו מהקעקועים של אליסה אתם הכי אוהבים?(בהנחה שאתם אוהבים משהו) את הקעקוע שלה על העורף
הכי מהמם
ואני אוהבת גם את מה שהוא מסמל
ואיזה הכי מיותר לדעתכם? או הכי מציק לעיניים? אני לא ממש אוהבת את הנחש הזה שאוכל את הזנב שלו
למרות שהוא מסמל דבר נפלא..הוא מכוער
חושבים שאליסה תעשה או תוריד בעתיד קעקוע? תוריד קעקוע
לא, אני לא חושבת..תעשה עוד קעקוע
נראה לי שכן..
אליסה אמרה בהזדמנות שכל פעם שהיא עצובה היא עושה קעקוע. מה דעתכם על זה? אתם חושבים שזה בריא לנפש ולגוף לעשות ככה?(לטפל בבעיות נפשיות באמצעים חומריים) אני אישית לא חושבת שזה בריא לטפל בבעיות נפשיות ככה...אלא לפתור אותן בדרך המתאימה..אבל, אם זה באמת עוזר לה או אם היא באמת מאמינה שזה עוזר לה אז שתמשיך..העיקר שהיא מרגישה עם זה טוב אח"כ ולא מתחרטת על הבחירה שלה
כידוע אליסה גם קיעקעה את ראשי התיבות של סקוט וולף על הקרסול שלה. אתם חושבים שזה היה חכם לעשות? הייתם עושים בעצמכם?(מקעקעים שמו של מישהו שאתם אוהבים) אני חושבת שזה לא מעשה חכם לעשות בכלל- לקעקע שם של מישו שאוהבים..ועוד במיוחד כשאתם סלבריטאים והם הרי ידועים בזה שהם מחליפים בני זוג כמו גרביים- וכן, גם אליסה
ואני בחיים לא הייתי עושה דבר כזה..אפילו אם אני לא סלבריטאית
זה כל כך מיותר
ולסיכום: קעקוע שווה את הכאב כן או לא? אם אוהבים את זה ובעד זה וכו' אז ברור שזה שווה את הכאב...כי זה כאב רגעי ואח"כ זה כבר לא כואב

always be me mc

New member
עונה..לעצמי../images/Emo3.gif

מאז שראיתי את התמונה ההיא( הגב התחתון
) האמנתי שיש לה 8
אני אישית לא הייתי מתלהבת מקעקועים וחשבתי שזה דיי לחלל את הגוף אבל אליסה גרמה לזה להראות מעניין
מאז אליסה כל פעם שאני רואה בחורה בטלוויזיה שאין לה קעקועים בכלל אני חושבת לעצמי שמשהו לא בסדר איתה
הקעקוע של הגפנים והוורדים על הרגל הכי יפים לדעתי
הכי מיותר ומציק לי זה, זה על העורף שלה(סורי חן) או אחד מהקעקועים על הידיים שלה. אפשר היה להתסדר בלעדיהם
אני מקווה וחושבת שהיא לא תוסיף עוד אחד(נגמרו כבר המקומות לא?) ולהוריד- יש מצב אבל לא בעתיד הקרוב חח
אני לא חושבת שזה בריא לטפל בבעיות נפשיות בעזרת אמצעים חומרניים ואני יודעת שבמידת ההשלכות על החיים יש הרבה הבדל אבל זה מזכיר לי טיפה את הרעיון של סמים. שזה תיקון- רגעי נפשי. לוקחים את זה כדי שהכאב הנפשי יעלם אפילו אם לזמן קצר.
לדעתי זה ממש לא היה חכם לקעקע את שמו על עצמה. כי חברים וארוסים יכולים לבוא וללכת אבל הגוף זה לכל החיים.
בשביל אליסה ספציפית אני חושבת שזה היה שווה את הכאב אבל בכלליות אני לא חושבת שזה שווה את זה ממש.

CheN323

New member
עונה../images/Emo70.gif

כל הכבוד גל
עד היום: כמה קעקועים חשבתם שיש לה? 7 או 8
לא חשבתי חחח. אולי 7 מה עמדתכם ביחס לקעקועים?(ושכולם יגיבו הפעם)
אוהבת לגמרי. על אחרים, לא עלי
אילו מהקעקועים של אליסה אתם הכי אוהבים
את זה על העורף
הוא שולט
ואיזה הכי מיותר לדעתכם? או הכי מציק לעיניים
זה שעל היד. מקום תקוע וקעקוע לא משו חושבים שאליסה תעשה או תוריד בעתיד קעקוע
מאמינה שכן, זה תלוי במצב רוח שלה
אליסה אמרה בהזדמנות שכל פעם שהיא עצובה היא עושה קעקוע. מה דעתכם על זה? אתם חושבים שזה בריא לנפש ולגוף לעשות ככה
המממממ לא ממש. אבל אם זה מה שעושה לה טוב אז שתעשה, היא מספיק בוגרת כדי לקחת אחריות על מעשיה... כידוע אליסה גם קיעקעה את ראשי התיבות של סקוט וולף על הקרסול שלה. אתם חושבים שזה היה חכם לעשות? הייתם עושים בעצמכם
לא. לדעתי זה מראה על אובססיה
{הוא עדיין עליה, אגב
} ולסיכום: קעקוע שווה את הכאב כן או לא
לא. חרם על הגוף שלכם.

always be me mc

New member
ממה שהבנתי היא לא מחקה את הקעקוע

והיא טוענת שבראשי תיבות הכוונה ל-'Some Rad Woman'(משהו עם אישה פראית חח) ולא לסקוט (ריצ'ארד) וולף

למעלה