always be me mc
New member
../images/Emo152.gifהקעקועים של אליסה../images/Emo70.gif../images/Emo152.gif
כידוע לכולנו עם השנים נוספו לאליסה יותר ויותר קעקועים כאלו במקומות גלויים וכאלו במקומות שפחות
אני זוכרת בסיבוב הראשון של החידון אליסה שעשינו היו כאלו שאמרו שיש לאליסה 7 קעקועים והיו מבנינו(אני ועוד מישהי) שהיינו סבורות שיש לה 8 קעקועים. אז הדבר הראשון שאני רוצה לשאול אתכם בנוגע לזה(לפני שאני אתן לכם הוכחה)
עד היום: כמה קעקועים חשבתם שיש לה? 7 או 8?
מה עמדתכם ביחס לקעקועים?(ושכולם יגיבו הפעם)
אילו מהקעקועים של אליסה אתם הכי אוהבים?(בהנחה שאתם אוהבים משהו)
ואיזה הכי מיותר לדעתכם? או הכי מציק לעיניים?
חושבים שאליסה תעשה או תוריד בעתיד קעקוע?
אליסה אמרה בהזדמנות שכל פעם שהיא עצובה היא עושה קעקוע. מה דעתכם על זה? אתם חושבים שזה בריא לנפש ולגוף לעשות ככה?(לטפל בבעיות נפשיות באמצעים חומריים)
כידוע אליסה גם קיעקעה את ראשי התיבות של סקוט וולף על הקרסול שלה. אתם חושבים שזה היה חכם לעשות? הייתם עושים בעצמכם?(מקעקעים שמו של מישהו שאתם אוהבים) ולסיכום: קעקוע שווה את הכאב כן או לא?
ונסיים עם כמה אימרות על הקעקועים ועובדות: הנה קודם האימרה על העצב "I get my tattoos at times when I'm sad about something, either relationship problems or just the fact that it's rained every day for a month." ומראיון ב-2002: Alyssa: I have to count now. I think I have 7 now. Wrists… that’s an Ouroboros, which is an ancient symbol for totality and rebirth. That’s an Om, which is the Buddhist symbol of peace and the sound of creation. A vine of flowers on my right ankle, an angel holding a cross on my left ankle, a fairy on my hip, a sacred cross on my lower back, not my butt, my lower back, and rosary beads on my shoulder blade. אוברוס למי שלא מבין זה הנחש הזה שאוכל את הזנב של עצמו או העיגול על פרק כף היד הימינית- סמל עתיד שמסמל שלמות ולידה מחדש ואום זה הקעקוע על פרק כף היד השמאלית- סמל בודיהיסטי לשלום וקול הבריאה. על הקרסול הימיני גפן וורדים. מלאך אוחז צלב על הקרסול השמאלי. מלאך על המותן וצלב קדוש על הגב התחתון. שרשרת חרוזים עם צלב(לקתולים) על העצמות מאחורי הכתף(תראו כבר בתמונה) הנה כאן(זהירות זה לא צנוע!! רואים את הקעקוע מעל הטוסיק
ואותו עצמו
) ניתן לראות יותר בבירור את הקעקועים ותיווכחו לדעת שיש שמונה ולא שבע: http://www.alyssajmilano.com/information.php?tattoo מוזרה: Alyssa: I don’t know, it’s just that they’re addicting, they really are. It’s the whole ritual of conceptualizing what you want, and getting it at a time in your life where it’s timely. Sitting there, going through the painful process, watching it heal and having something that has scarred your body. I don’t know, it’s a weird thing.
כידוע לכולנו עם השנים נוספו לאליסה יותר ויותר קעקועים כאלו במקומות גלויים וכאלו במקומות שפחות