חדשים

West Doll

New member
הייי אנשיםםם!!!

ממצב חברים??? אני אוהבת את אשלי ואת המוזיקה מהיום הראשון ששמעתי את pieces of me אני מצטרפת רק עכשיו לפורום כי רק עכשיו חיברו אותנו לאינטרנט...בקיצור אני מקווה שאני מאוד יהנה פה איתכם..... אוהבת..חן

LoliRomY

New member
היי

אני מעריצהה שרופהה של אשלי סימפסון. יש לי את הדיסק הראשון (כמובן!!! :) ) וגם את הדיסק השני (!) כי הייתי בארה"ב וקניתייייייייייייייייייייייי !!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני רוצה להגיד לכם שכשהדיסק שלה יגיע לארץ אז כולם יתנפלו עליו כי כל השירים שם מדהימים! במיוחד : catch me when i fall, L.o.V.e וגם : boyfriend, in another life, say goodbye, i am me ועוד מלאא אני פשוט לא מפסיקה לשמועעע!!!!!!!!! ובדיסק הראשון אני אוהבת את : pieces of me , love me for me, shadow , la la ועודדדדד יווו אני כככככככלל כך אוהבת את אשלי! ראיתי את הקליפ של בויפרינד, ל.א.ב, לה לה ועוד חזרות שלה בסטודיו אם למישו יש עוד שיביא לי!

SweetRevenge 13

New member
שאאלום, חדשה ../images/Emo9.gif

היי אני מור בת 14 מחיפה. מאוד אהבתי את השיר של אשלי boyfriend ושמעתי שהיא שרה אותו בתגובה לאיזהשהו שיר, איך קוראים לשיר שאשלי שרה נגדו? מקווה שהבנתם חח :]

CoolBoy16

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

גם אנחנו מקווים
ואל תלכי לשומקום עוד מעט יש חידון אשלי עם פרסים

CoolBoy16

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif

בתגובה לשיר?
אני הבנתי שהיא שרה אותו בתגובה למשהו אחר...אבל זה כבר בחידון...אה דרך אגב יש חידון על אשלי! אל תלכי לשומקום

למעלה