סיכום שבועי

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo152.gifסיכום שבועי../images/Emo152.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: גם אתם התעייפתם מהסיפורים של עצמכם?
סופ"ש מעולה לכולם!

ady18

Well-known member
אז ככה...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):אסופים שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):B 52`S - GOOD STUFF John ME Feat. Amanda Jenssen - Love Is My Drug תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:השתולים ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:חמישי הצגה שעה יפה ליוגה והיום סרט הווידוים של שפוליהק משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:קניון לראות ידיד האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:בינוני שאלת בונוס: גם אתם התעייפתם מהסיפורים של עצמכם?כן

veredmp

New member
הלב לא מתרוקן מהר כמו הכיסים ../images/Emo130.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): וואלה לא יודעת........ אפשר להגיד "כולם"?
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): יש את השירים הטובים ויש את הרע...... הטובים - עפר בשן (יותר מדי שירים לפרט. לכו להופעה, באמת), הגשמה עצמית וטעם נרכש של אריק ברמן. הרע - מה עם אהבה של עידן יניב...... באמת שאני זוכרת שחיבבתי אותו פעם, לא ברור לי מה נפל עליו עם השיר האחרון (כמו שאני לא מבינה מה נפל על שרית חדד עם השיר האחרון שלה, אבל זה כבר דיון אחר.....)
תמונת/פליקס השבוע:
ציטוט/י השבוע: ויש לו כסף, אבל אני זהב
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: ימים רביעי-חמישי היו מוצלחים למדי - הופעה של עפר (נטול אירוח של מירי ששמרה על הקול בשביל ההופעה) ויום אח"כ הופעה של מירי (כולל אירוח כיפי מהרגיל של עפר). דרך נפלאה לסיים את השבוע
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מאיפה נתחיל??? יום ראשון מירי, יום שלישי הצגה, יום רביעי מירי, יום שישי קרן. נראה לי יום שבת התעלפות מתשישות ו/או אשפוז כפוי
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לגמרי כל הנ"ל. היה כיף. למרות שאסור היה לה לדבר היא דיברה (בקול צרוד מהרגיל) והיתה מהממת, קסומה ומרגשת כרגיל
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: אני אף פעם לא יודעת איך לענות על השאלה הזו. אפשר במקום זה לסכם באייקון?
שאלת בונוס: גם אתם התעייפתם מהסיפורים של עצמכם? אני מתעייפת מעצמי על בסיס יומיומי, אבל דווקא הסיפורים שלי מהממים

veredmp

New member
אוי, עוד שיר השבוע לא של מירי

Smack Snack של טרי (טרי) פויזן. אם מישהו מוצא את המילים, עשו ג'סטה ושלחו לי. אני מנסה כבר שבוע לפענח איך כל שורה מתחברת לשורה שאחריה ולפניה בלי הצלחה רבה מדי

......

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):כל השירים מההופעה בייחוד ולרגע נדמה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי) Lily Allen - The Fear תמונת/פליקס השבוע:התמונות שצריכה להוריד מהמצלמה מאתמול מההופעה תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:עובדה - היה עצוב לראות על גני ילדים של עובדים זרים ציטוט/י השבוע:מה עם הסיפור? איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:יום רביעי חמישי, הופעות, לראות יום אחרי יום את עפר, להביא לד' שלי מתנות שהוא אוהב ליום הולדתו משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:שלא הצלחתי להגיע לבארבי בכפ"ס להופעה שמיקי מנגן משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:רביעי עד שישי- כל יום הופעה האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-בטח שכן א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל
הסבירו, פרטו ונמקו:בזכותי מצאתי את מטרתי בחיי
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:נדנדה- פעם למעלה, פעם למטה שאלת בונוס: גם אתם התעייפתם מהסיפורים של עצמכם?עדיין לא

למעלה