סקר חדש

lollapalooza

New member
../images/Emo152.gif סקר חדש../images/Emo70.gif ../images/Emo152.gif

ובכן, הנה תוצאות הסקר הקודם, שמראה שכולנו ממש "מתרגשים" מ- BTW. בתקווה שהאלבום הבא יהיה יותר טוב... ולסקר החדש... הרעיון של הילה- SubwayToVenus שלנו- מי חבר הלהקה הכי אהוב
עכשיו, פה הייתה קצת בעיה כי ידוע שההרכב הוחלף משהו כמו מאה פעמים, אז כתבתי את החברים הנוכחים ואת הלל כמובן, כי הוא הלל... אם מישהו חושב שיש מישהו שצריך להוסיף- שיגיד. תודה להילה על הרעיון
הצביעו, השפיעו ותהנו.

On drugs

New member
זה כמו לשאול את מי את אוהב יותר..

את אמא או אבא?
חחחחחחחחחחחחחחחחח

lollapalooza

New member
מה../images/Emo35.gif לא מצביעה../images/Emo35.gif

חצופה אני חוסמת אותך מהפורום
סתם נו, ברור שלא חייבים להצביע

זה ממש קשה

ג'ון הוא גיטרסיט שאני כל-כך מעריך באותה מידה גם את הלל(בעיקר בגלל מה שהוא כתב ביומן שלו-"זיין על סמים מוזיקה זה היעוד שלי) ואנתוני הוא פשוט אנתוני, לא צריך מילים כדי לתאר כמה שהוא ענק

לא מזלזל בהם

אבל בתור גיטריסט מובן שאני יותר יעריך את הלל וג'ון כי בבאס ובתופים אני פחות מבין, אבל אני עדיןן שומר להם המון כבוד ובעיקר לפלי שלא קשה להבין כמה שהוא טוב.

FLEA OWN

New member
טוב אני בסיסט

ורק בגלל פלי זה ככה לא שאני לא אוהב את אנטוני ג'ון וצ'אד אבל פלי הוא האליל שלי אז פלי

../images/Emo182.gifאפשר להבין את כולכם

כל אחד והערכתו לדבר שהוא הכי אוהב- גיטריסט, באסיסט, מתופף whatever. אני למשל מעריכה את אנתוני בטיפה יותר משאר חברי הקבוצה, כי אני אוהבת את הכל שלו. מה לעשות אני סולנית אז אני מניחה שאתם יכולים להבין. פלי הוא באסיסט מעולה ג'ון הוא גיטריסט ענק וצ'אד מתופף פצצות... בקיצר להקה כמעט מושלמת *נזכרת בcabron שהבעה של גועל עולה על פניי*

למעלה