סקר חדש!!! עלה סקר חדש. רוצו להצביע.
T ThePiper New member 5/3/04 #2 חדשות בקשר לתחפושת שלי... אחרי שכמה ילדים התעצלו ולא חיפשו בזמן בגדים מתאימים נאלצנו לבטל את התחפושת =\ (שהייתה אמורה להיות הביטלס של אבי רואוד). אחרי זה תיכננתי להתחפש לג'ימוריסון מהדורז, אבל אמא שלי זרקה את מכנס העור החום שלי... אז בסופו של דבר אני ג'ניס ג'ופלין =)
חדשות בקשר לתחפושת שלי... אחרי שכמה ילדים התעצלו ולא חיפשו בזמן בגדים מתאימים נאלצנו לבטל את התחפושת =\ (שהייתה אמורה להיות הביטלס של אבי רואוד). אחרי זה תיכננתי להתחפש לג'ימוריסון מהדורז, אבל אמא שלי זרקה את מכנס העור החום שלי... אז בסופו של דבר אני ג'ניס ג'ופלין =)
מ מאיה מבולבלת New member 5/3/04 #3 ../images/Emo2.gif גנבה! אני מקווה שלא נמצא באותו מקום בכל אופן לי נדמה שיהיו רק 2 ג'ניס בכל אשדוד ככה שעדין זה מקורי מאוד
../images/Emo2.gif גנבה! אני מקווה שלא נמצא באותו מקום בכל אופן לי נדמה שיהיו רק 2 ג'ניס בכל אשדוד ככה שעדין זה מקורי מאוד
מ מאיה מבולבלת New member 5/3/04 #4 ../images/Emo2.gif גנבה! אני מקווה שלא נמצא באותו מקום בכל אופן לי נדמה שיהיו רק 2 ג'ניס בכל אשדוד ככה שעדין זה מקורי מאוד
../images/Emo2.gif גנבה! אני מקווה שלא נמצא באותו מקום בכל אופן לי נדמה שיהיו רק 2 ג'ניס בכל אשדוד ככה שעדין זה מקורי מאוד
מ מאיה מבולבלת New member 5/3/04 #7 יבוטלו התחפושות שלכן לאלתר!!!!! זו אמורה להיות תחפושת מקורית,מה אתן עושות פה,לא יעלה על הדעת!~!!!!!!
ד דקלה9 New member 5/3/04 #8 אני פעם התחפשתי לחיפושית (כמובן) ושנה אחרי כן התחפשתי לווינגס... שמתי כנפיים והכנתי סמלים של ווינגס מנייר.
אני פעם התחפשתי לחיפושית (כמובן) ושנה אחרי כן התחפשתי לווינגס... שמתי כנפיים והכנתי סמלים של ווינגס מנייר.