פינת הסיפור בהמשכים

הייזל

New member
../images/Emo152.gifפינת הסיפור בהמשכים../images/Emo152.gif

אני אכניס כאן קטע מתוך ספר של טרי פראצ'ט ואתם תמשיכו אותו כשאתם מנסים לשמור על הסגנון של פראצ'ט או לפחות על העולם שממנו הקטע לקוח. נסו גם לנחש מאיזה ספר זה. אם האנשים שיש פה, אני לא חושבת שזאת תהיה בעיה

הייזל

New member
הנה הקטע:

הרוח יללה. שוב ושוב דקר הברק את האדמה בייאוש, כמתנקש לא-יוצלח. הרעם התגלגל כה וכה על פני הגבעות הכהות מוכות הגשם. הלילה היה שחור כתוך-תוכו של חתול. היה זה לילה שבו אפשר להאמין, כי האלים מזיזים את בני האדם כאילו היו כלי משחק על לוח השחמט של הגורל. באמצע הסערה הזאת של איתני הטבע, זהרה לה מדורה בינות לשיחי הרותם הנוטפים, כעיני סמור מוכה בשגעון. היא העירה שלושה דמויות שחוחות. וכאשר היורה החלה מבעבעת ציווח לו קול בא בימים: "מתי שלושתנו נפגש שוב?" השתררה דממה קצרה. לבסוף אמר קול אחר, בטון דיבור רגיל הרבה יותר: "נו, מצידי יום שלישי הבא זה בסדר.".

Lord bigfoot

New member
זו ההתחלה של הספר

הראשון בסידרת המכשפות, תורגם נדמה לי ל"אחיות הכשף" (אני קורא רק באנגלית). הרעיון של לכתוב מוצא חן בעיני אבל אין לי כרגע פרץ יצירתיות.

Fingertip

New member
חלק ב

(נסיון פתטי שלי - אני מתנצל מראש שאני לא סופר, אבל צריך לנסות להפיח חיים בפורום, אז אל תתנפלו עלי!) ...לבסוף אמר קול אחר, בטון דיבור רגיל הרבה יותר: "נו, מצידי יום שלישי הבא זה בסדר. אני מקווה שתטפלי בכאב הגרון שלך, זה יכול לגרום למנק, את יודעת." הקול הראשון נאנח וענה, בטון הרבה יותר צלול הפעם, "התכוונת נמק, לא?" "אני יודעת יפה מאוד למה התכוונתי. נמק זה כשהגרון שלך נהיה ירוק ונופל. מנק זה אותו דבר, רק שהוא קודם נופל." הקול השלישי, שעד כה לא הראה נוכחות, לקח נשימה עמוקה ו..." (נו? איך הייתי?) אהד.

Death of Rats

New member
ממממ....

הקול השלישי, שעד כה לא הראה נוכחות, לקח נשימה עמוקה ואז התחרט וחזר לנשום כרגיל. "אין דבר כזה מנק." המשיך הקול השני בשלו. "זה שאת לא יודעת על זה, לא אומר שאין דבר כזה. את בטוחה שמוות יבוא לקחת אותך?" "כל אחד יודע את זה." "איך? מעולם לא פגשת אותו..." "אין צורך לריב," התערב הקול השלישי "אני זוכרת פעם כששון שלי אמר לאשתו, שמכינה פאי חזיר איום, אגב, הוא אמר לה שיש-" "כן, גיתה." קטעה אותה אסמה וות'רווקס תוך קימה וניסיון להעביר את האפר מאזור אחד בבגדים שלה לאיזור אחר בהם, ואחר הוסיפה "נשאר רק לטפל בענין ה..." בעעעעע, זו השעה
. בדרך כלל מצבי קצת יותר טוב, אם כי לא הרבה, בענין הכתיבה, ס'תומרת.

המשך קצת שונה...

ואז קול אחר, חלול יותר אמר: לא יכול יום שלישי יש לי עבודה DAAM, אתה תמיד עובד בקול מדוכא אמר מלחמה זה בסדר, גם לך תהיה הזדמנות, שמעתי שהשבטים רוציםן לצאת למלחמה המוות ניסה לעודד את חברו אהה, אתה פשוט אומר את זה, לא הייתי לי עבודה כבר הרבה זמן, חשבתי לפרוש תמשיכו...

למעלה