פסטיבל וודסטוק !

סנטה

New member
../images/Emo152.gif פסטיבל וודסטוק !

בת'כלס נשמע ממש שווה,וסוף סוף משהו מעניין בעיר. כל הכבוד למארגנים,קצת חבל שחוץ מדודו טסה,לא הביאו הרכבים אחרים (סינרגיה היו משתלבים יפה בנוף ) אבל סחטיין ! כל הכבוד ! לפרטים : http://www.woodstockeilat.com/

Shpritz

New member
רגשות מעורבים..

כמו שאמרת.. חוץ מדודו (מי?) טסה אין כלום.. בשביל להשתמש בשם כמו וודסטוק צריך לדעתי להשקיע קצת יותר. אבל, אני לא רוצה להספיד עוד לפני שראיתי מה יקימו שם. נראה.

S h i R l e y

New member
80 שקלים ליום

זה לא אמור להיות וודסטוק גרסת ישראל בגלל זה לא תראו שם להקות כמו סינרגיה (שתכלס, גם אם היו עושים וודסטוק גרסת ישראל, סינרגיה לא ממש היו נכנסים בקטגוריה לדעתי אבל זה כבר דיון אחר).. אלה 3 ימים של מחווה ללהקות ענקיות שעיצבו את פני המוזיקה! יהיו להקות מצוינות שיעשו קאברים ללהקות מצוינות אפילו יותר.. ומי שאוהב את המוזיקה לדעתי יהנה בטירוף! ולדעתי אפילו מי שלא ממש אוהב, יהנה מהחוויה של משהו כזה בעירנו הקטנה :) הבעיה היחידה שלי היא שאני לא ממש מבינה איזה מדשאות יש מול הוויליג'..

AdamINC

New member
סינרגיה וודסטוק?

לא מצאת משהו גרוע יותר מהלהקה הזאת לפסטיבל עם שם כזה?

W00FER

New member
מה רע בסינרגיה?

מי היה מספק אותך? היי פייב ? התפרקו..

סנטה

New member
../images/Emo6.gif

גם אני לא הבנתי מה הבעיה עם סינרגיה. זו להקת רוק - והפסטיבל וודסטוק זה פסטיבל רוק...ג'ון לנון רצח,חבל.

AdamINC

New member
אבל סינרגיה גרועים....

יש להקות רוק אחרות.. מתאימות יותר........................

AdamINC

New member
../images/Emo178.gif

טוב. סינרגיה לא גרועים. ובריטני לא ניסתה להתאבד.

AdamINC

New member
גרופי של רובי וויליאמס????

אני רק מחבב את השירים שלו.. זה שנסעתי להופעה שלו בחו"ל זה בגלל שהוא פרפורמר אדיר וזה דבר שלא מפסידים!!! חביתה שכמותך.

seafox

New member
גם אם לא הייתי מופיע שם

הייתי הולך בשביל לחוות,לספוג את האנרגיות... הרי אנחנו כל הזמן מתלוננים שאין באילת מה לעשות, ושבשביל שיהיה משהו מעניין צריך ליסוע.אז הביאו עד אליכם. כל הכבוד באמת על ההפקה, אני מקווה שזה יצליח להם. ונכון, אם היו יותר להקות בעלות שם יש ייצוג של שתי להקות אילתיות (אני לא מדבר על אדיר, הוא כבר לא אילתי
), שכבר שווה לבוא לפרגן, ובאמת, אלו להקות ישראליות אפשר להביא שיהיו ברוח ה"וודסטוק"?

סנטה

New member
אולי רוקפור?

היו משתלבים נפלא ! חום - רוקפור "ובלילה על החול החם ביטלס וקולות נשיר כולם,כל כך הרבה נשאר עכשיו עוד לעבור עד שיבוא הסתיו את הקיץ עוד נזכור" הייתי לוקח את המשפט הזה ושם על כל הכרטיסים,הפליירים שאתם מחלקים. יפה לא ?

למעלה