רישום וקבלה - רפואת שיניים

• פותח הנושא dkmro
  • פורסם בתאריך
רפואת שיניים- אני רק שאלה

אני לא בטוח אם אני אמור לכתוב את זה כאן [אם לא, לטינית- בלי אלימות!
] עם חיפושיי אחר המקצוע המתאים לי נתקלתי ברפואת שיניים [שיש לו מסלול משלו באוניברסיטה] ועלו לי מס' שאלות: 1. גם לרפואת שיניים צריך מו"ר/ מרק"ם? 2. מה הסכם שצריך על מנת להתקבל לטכניון [הם לא ציינו
] 3. יש אפשרות לעשות "הסבה" [זו לא ממש הסבה] לרפואה כללית? אם כן, מתי?איך? אממ נראה לי זהו... תודה מראש!

DrFuture

New member
קבלות לרפואה שיניים תל אביב

במידע האישי יש קבלות לרפואת שיניים מי שיש לו עדיפות ראשונה רק מי שיבדוק ימסור לנו את הסכם שנדע מה הסכם הראשוני פחות או יותר

dkmro

New member
מישהו כבר קיבל תשובה?

הבנתי שב15 הם יוצאים לחופשה אז מתי יהיו תשובות? יש למישהו סטטיסטיקה כמה אנשים מהמתנה מתקבלים בסופו של דבר?

loona8

New member
תשובות

קודם כל אני רוצה להבהיר שניתן ללמוד רפואת שיניים רק באוניברסיטה העברית בירושלים ובתל אביב... לגבי ירושלים כדי להתקבל אתה אמור לעשות מבחני קבלה שהם לא מו"ר ומרק"ם אלא מבחנים אחרים שכל שנה משנים בהם קצת... השנה עשינו שאלון שהוא ביוגרפי וגם כלל קצת שאלות ידע על מהלך הלימודים ברפו"ש, ואחר כך עברנו שאלון של תפיסה מרחבית עם תמונות מעולם רפו"ש ומי שעובר בשני השלונים האלה (השאלון הביוגרפי מקבל משקל כבד יותר מהשאלון השני) מועבר לשלב הראיונות... שם אתה עובר שלושה ראיונות קצרים של כ 15 דקות כל אחד. לגבי תל אביב הם מסתמכים על ציון המו"ר שלך אך אני לא יודעת מה הוא תווך הציונים שם ולא כל שנה הם פותחים את ההרשמה ללימודים. לגבי הסבה ניתן לעשות זאת אך אני חושבת שגם אז תצטרך לעשות מו"ר... מקווה שעזרתי :)))

אניאמיר

New member
חתך ראשוני 713

זאת אומרת שאין סיכויי לכל מי שנרשם בעדיפות שנייה לרפו"ש בת"א כך לפחות אני רואה את הדברים מה אתם חושבים?

DrFuture

New member
קבלות

אני דווקא חושב להפך כי זה החתך למי שנרשם לרפואת שיניים עדיפות ראשונה והם מעט החתך יעלה עד 22 אני חושב לבעלי עדיפות 2

אניאמיר

New member
טוב

כמה אנשים יקבלו השנה לפקולטה בת"א? אתה יודע? ומה זאת אומרת מעט? אתה תוכל לנחש מעל איזה סף יתקבלו מומעדי רפו"ש בעדיפות שנייה? אני שואל בשביל חבר

firasAR

New member
האם מישהוא יודע כמה אנשים כבר התקבלו לרו"ש בת

לרופ"ש בתל אביב.. וכמה אנשים מקבלים לשנה ? ובקשר לסכם לעדיפות 2 ? מה יהיה ? והאם המידע שלכם מתבסס על משהו?

DrFuture

New member
קבלה לרפוש

המידע מתבסס על ספקולציה בלבד והסכם לעדיפות 2 יתעדכן במהלך ספטמבר כפי שפרסמה האוניברסיטה ... וכמה אנשים מקבלים לשנה זאת שאלה שצריך לשאול למדור רישום וקבלה

אניאמיר

New member
כבוד המנהלת

אני מכיר מישהי עם 713.3 שהתקבלה, והתחלתי להסיק מסקנות אני מכיר עוד אנשים עם 718 ו 715 שקיבלו קבלה בסבב הזה

DrFuture

New member
סף הקבלה

עדיין לא התעדכן אבל יש מועמדים שיש להם 713 והתקבלו

medstu29

New member
מישהו יכול להסביר את עניין העדיפות?

אני עם ציון התאמה לרפו"ש של 721.26 ורפו"ש אצלי בעדיפות שניה מה זה אומר על סיכויי הקבלה ומתי זה יתעדכן?

7YELLOW

New member
עד כמה שאני מבין

מקבלים בסבב ראשוני רק אנשים שציינו את רפו"ש כעדיפות ראשונה. כלומר, יכול להיות לך סכ"ם גבוהה בהרבה ממועמד אבל הוא רשם רפו"ש בעדיפות ראשונה ואתה שנייה והוא לפניך ברשימת הנכנסים. במידה ויתפנו מקומות נוספים יתחילו לברור מבין האנשים שרשמו עדיפות שנייה. מידע זה אתה יכול לראות בקישור הבא: http://go.tau.ac.il/index.php/ba/what-to-learn/medicine/clinical-dentistry/admissions גם אני גיליתי את זה רק אתמול באתר.

nas28

New member
אני עם סף 712.47 ועדיין לא קיבלתי תשובה ..

יכול להיות שישי לי סיכויי .. אני רשומה בעדיפות ראשונה ... אני באמת בלחץ תעזרו לי

Tamar25683

New member
אני שמעתי על מישהי עם ציון 705 שהתקבלה

אבל אני לא מכירה אותה אישית,אז קחי את דברי בעירבון מוגבל... אני עם ציון התאמה שיניים 727.29,ציון מו"ר 226,רשומה בעדיפות ראשונה ועדיין לא ראיתי קבלה/דחייה-והמרכז לרישום טען היום בכל תוקף שאין חתכי קבלה ואין תשובות. פשוט הזוי. כנראה שהם לא עדכנו לכולם עדיין קבלות. אין לי דרך אחרת להסביר את המצב המוזר הזה. נצטרך לחכות בסבלנות...אני מקווה מאוד בשבילך שיהיה בסדר ותתקבלי (-:

bsg2g

New member
מאיפה את יודעת

שלביוגרפי היה משקל כבד יותר, אני יודע שחבר שלמד השנה רפוש בהדסה אמר שביקשו מהם לעשות את התפיסה המרחבית ועשו ממוצע ציונים של הכיתה... והראיונות היו עשרים דקות בדיוק... אבל לפעמים דקה יותר או דקה פחות... (היה למראיינים סטופר של עשרים דקות) ואם רוצים הסבה לרפואה, לעברית צריך לעשות מרקם מחדש

loona8

New member
אני יודעת כי

אני מכירה סטודנט שסיים השנה את השנה הרביעית שלו ברפו"ש בהדסה וגם הם עשו את הבחינה הזאת ואמרו להם שבגלל שזה עדיין ניסיוני הם לא יתנו לבחינה משקל כבד ויתחשבו יותר בביוגרפי... אני הייתי ביום השני של הראיונות והיו לי שני ראיונות של 15 דקות ואחד של 20 דקות והתקבלתי... בגלל זה אמרתי "כ-15 דקות" !!

למעלה