שאלה..

foxylady2005

New member
../images/Emo152.gifשאלה..

אם יש לי כמה תיקונים טכניים שאני רוצה לעשות בסיפור שלי, לא ממש מורגשים אבל זה חשוב לי אז זה אפשרי?? למי לפנות כדי לתקן את זה ??? אני רוצה שזה יהיה גמור ב100 אחוז כשזה יתפרסם בספר.. לא רוצה פאדיחות..

Spirite

New member
את יכולה לנסות לכתוב למערכת

לי יש בעיה עם הפרטים- הייתי fairysoul והכינוי, כמו שרואים, השתנה, וכך גם כתובת הבלוג. כתבתי להם מסר לפני שבוע וחצי, אולי יותר, הם לא ענו... את יכולה לנסות לכתוב להם...

foxylady2005

New member
תודה../images/Emo13.gif

אני אנסה לכתוב להם ואם הם לא יתייחסו אני מקווה שהם בעצמם יתקנו את זה בעריכה כי זה ממש מעיק עליי..

תשובה מהמערכת

יש לי חדשות בשבילך. שלחתי להם לפחות 5 אימיילים ולא קבלתי תשובה עדיין.

nomi99

New member
הסיפורים עוברים עריכה...

הם לא יתפרסמו כפי ששלחנו אותם, אלא יעברו עריכה מקצועית. ובעריכה יתקנו את כל מה שדורש תיקון. כך שאין סיבה לדאגה. ו..אתה לא לבד בעניין הזה... בהצלחה

foxylady2005

New member
תודה ו..

אני בת.. חחחחח............. אני מקווה שהם יערכו את זה כי זה מממש מציק לי............. זה קשור בכרונולוגיה של הסיפור כמה פרטים קטנטנים שלא הגיוניים שלא שמתי לב לזה קודם לכן מרוב התלהבות לפרסם את הסיפור בבלוג..

זרה 38

New member
../images/Emo8.gifאני רק מקווה שאחרי העריכה...

נצליח לזהות את הסיפורים של עצמנו...

foxylady2005

New member
כן..../images/Emo151.gif

רק נקווה שהם לא יעשו סלט ירקות ויהפכו את כל היוצרות בסיפור לפי איך שהם רוצים..

Spirite

New member
זרה38

נשמעו שמועות שאת יותר קרובה למערכת מאשר שאר הגולשים הממוצעים.
יש אפשרות שתבררי מה קורה ולמה המסרים שלנו לא זוכים לתשובה?

זרה 38

New member
../images/Emo8.gifהלוואי והייתי... זה בטח היה עוזר

להשחיל לתוך הספר אולי עוד סיפור או שניים... מה דעתך?

Spirite

New member
../images/Emo6.gif

ועדיין, נראה לך שהמערכת מספיק רצינית בנוגע לפרוייקט כדי לעדכן את הפרטים בספר? לי נראה שהם פשוט ידפיסו את הפרטים הלא נכונים, וזה יהיה כל כך חבל... \=

זרה 38

New member
אני מאמינה שיהיה בסדר.

תמיד האמנתי, גם כשנשמעו כאן קולות סקפטיים, ציניים ומה לא? בכל זאת, עדיין מאמינה בבני האדם. זה קצת לזכותי, לא?

למעלה