שאלון רונה

bזוהר

New member
../images/Emo152.gifשאלון רונה../images/Emo152.gif

מה לעשות....נהיה יבש בימים האחרונים:) איזה שיר של רונה... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם? 5.איזה שורה משיר של רונה תכתב על הקבר שלכם? איך אתם מעדיפים את הרונה שלכם? 1. שרה ומנגנת על גיטרה, או רק שרה? 2. כמלחינה או ככותבת? 3.בהופעות אקוסטיות או במופע להקה? 4. באלבומים או בהופעות חיות? אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים לרונה? 2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר רונה הייתה עולה לבמה? 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה? 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה? 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מרונה בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...)
זה לא אני המצאתי, זה הועתק מ"מורי לנצח",אז תודה למורי

DeepThoughts

New member
--))

רק מה שיכתב על המצבה שלי: למרות שאין דבר שלם יותר מהכאב שמתנגן בשיר אחר בהלוויה שלי: earthquake בחתונה שלי: אממ "הפעם האחרונה" חחח איך אתם מעדיפים את הרונה שלכם? הכל אם היתה לכם אפשרות דואט של רונה עם טורי/אלאניס/מייקל סטייפ (REM) אני לא שרה, אז בטח שלא עם רונה אם הייתה לכם אפשרות לבקש מרונה בקשה אחת- רונה הקדישי לי שיר, ובואי נשב על כוס קפה שאלות פלייליסט: הכל- כל השירים, מההתחלה עד הסוף.. יש לי זמן

וואי, דואט של רונה עם מייקל סטייפ באמת צריך

להיות ממש טוב! אני הייתי רוצה לשמוע אותה עם ג'ורג' האריסון, אבל בשביל זה צריכה להיות הקלטה מלפני 6 שנים לפחות, שמוסתרת באיזה מקום...

../images/Emo41.gif

איזה שיר של רונה... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? וואו זה קשה, אני לא חושבת שיש אחד כזה... השירים שלה פשוט מורכבים וטעונים לי מדיי מכדי להתאים למאורע כל כך אופטימי, אולי Train, 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? Empty 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? המעיין הזוהר. 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם? אממ.. כרגע זה Paper Cut, Empty והפעם האחרונה 5.איזה שורה משיר של רונה תכתב על הקבר שלכם? This is the noise that I make when I fall" "to the ground without making a sound איך אתם מעדיפים את הרונה שלכם? 1. שרה ומנגנת על גיטרה, או רק שרה? שרה ומנגנת 2. כמלחינה או ככותבת? קודם כל ככותבת, אחר כך כמלחינה. 3.בהופעות אקוסטיות או במופע להקה? ראיתי רק עם הלהקה, אבל נראה לי שאקוסטית תרגש אותי יותר. 4. באלבומים או בהופעות חיות? בינתיים באלבומים, נמתין להופעות נוספות.. אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים לרונה? תודה, על המון דברים. 2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר רונה הייתה עולה לבמה? Paper Cut 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה? המעיין הזוהר 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? חח אני לא אהרוס לה. 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה? לא מתה על דואטים. 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מרונה בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) הייתי רוצה הופעה שלמה של השירים הישנים שלה באנגלית
הודגש באמצעות מדגישומטיק

tipeshet

New member
שאלון מגניב.

איזה שיר של רונה... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? 'לחיות נכון', והייתי מסתכלת על הבעל שלי כאומרת 'דיר באלק'. P: 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? 'הקול שקורא לי' או 'בוקר חדש'. 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? ice. אפילו רק הפזמון מתאים. 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם? אני חושבת שכולם.. 5.איזה שורה משיר של רונה תכתב על הקבר שלכם? "yes, i see her every day. no, i don't know what she looks like." איך אתם מעדיפים את הרונה שלכם? 1. שרה ומנגנת על גיטרה, או רק שרה? שניהם. 2. כמלחינה או ככותבת? הדבר הראשון שראיתי אצלה הוא הכתיבה, אחרי ששמעתי, לא יכולתי לוותר על הלחנים. 3.בהופעות אקוסטיות או במופע להקה? לא הייתי בהופעות אקוסטיות עדיין. 4. באלבומים או בהופעות חיות? הופעות חיות. אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים לרונה? ה-כל. 2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר רונה הייתה עולה לבמה? 'פתחי לי את הדלת'. 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה? empty. 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? חבל. אני הייתי אומרת 'רונה, מה דעתך לשיר?' והיא הייתה עונה 'בשבילך הכל', וזה יהיה הדואט היחידי שיהיה. P: 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה? חווה אלברשטיין, פיונה אפל, ואם ענבל פרלמוטר הייתה בחיים אני חושבת שהיה גוון מיוחד לדואט הזה. 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מרונה בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? בואי נשב איפהשהוא, הייתי רוצה לדבר איתך.

למה לא... ../images/Emo3.gif

איזה שיר של רונה... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם?'גלויה' 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? 'מי מפחד מהזריחה' 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? 'בתוך אגם קפוא' 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם? 'במערכת הדם' , 'גלויה' 5.איזה שורה משיר של רונה תכתב על הקבר שלכם? "אני לא חושבת שיש סיבה להעיר מתים" או "כי מה אפשר לעשות מלבד לחכות, לחכות שיגיע בוקר חדש" איך אתם מעדיפים את הרונה שלכם? 1. שרה ומנגנת על גיטרה, או רק שרה? שרה ומנגנת, i want the whole package 2. כמלחינה או ככותבת?גם וגם 3.בהופעות אקוסטיות או במופע להקה? עוד לא הייתי באקוסטי 4. באלבומים או בהופעות חיות? הופעות! אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים לרונה? "תעשי רק מה שאת אוהבת.. רק מה שאת חושבת שהיה לך טוב"
2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר רונה הייתה עולה לבמה? 'מי מפחד מהזריחה' 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה? 'Tips' 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? אני חושבת ש'רציתי שתדע' של עוזי חיטמן, סתם כי אני אוהבת את השיר
5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה? הוו..הייתי רוצה Soundgarden חבל שהם התפרקו 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מרונה בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) "רונה! בואי נצא לטיול מקיף באנגליה-סקוטלנד-אירלנד.."

SheIIy

New member
נייס:

איזה שיר של רונה... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? החידוש ל'כולם יודעים', כמובן. אמנם לא שיר שלה, אבל החידוש כ"כ מקסים. 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? קסיוס..? 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? Walts 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם? עשר שניות, בגלל כל העניין הזה של חוסר בריסון עצמי. אילוף הרגלים, קשירת רצונות חזק חזק. 5.איזה שורה משיר של רונה תכתב על הקבר שלכם? "אני רוצה לרוץ ולא זזות לי הרגליים"
איך אתם מעדיפים את הרונה שלכם? 1. שרה ומנגנת על גיטרה, או רק שרה? ברור ששירה + גיטרה. זה מוסיף, והרבה יותר מעניין. 2. כמלחינה או ככותבת? אני מניחה שככותבת, למרות שאני שמחה שהיא עושה את שניהם בהצלחה. 3. בהופעות אקוסטיות או במופע להקה? תלוי במצב רוח. 4. באלבומים או בהופעות חיות? אלבומים. אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים לרונה? כלום. או שום דבר חשוב. אני יותר מידי ביישנית בשביל זה. 2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר רונה הייתה עולה לבמה? 'כשאת נוגעת בי' של בועז שרעבי. 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה? 'בוקר חדש' 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? אף שיר. 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה? רונית שחר היא האפשרות הכי נורמלית שעולה לי לראש כרגע. 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מרונה בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) שאלה טובה...

misheani

New member
אחלה שאלון

איזה שיר של רונה... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? אף אחד מהם, בכל זאת, הדיכאון, הדיכאון... פסדר, בריקודים אני מוכנה להשמיע את my prison ואת הפעם האחרונה 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? הבור :) 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? פשש. הייתי אומרת מבול, אבל זה צפוי, וגם קצת מדכא. אז אני אגיד מבול. 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם? הו, כל כך הרבה. לפחות papercut 5.איזה שורה משיר של רונה תכתב על הקבר שלכם? "כולם צדקו, אני טעיתי" ו (מאותו שיר) "ללקק את הפצעים בפינה, ולחזור לאט לאט לאדמה" :) איך אתם מעדיפים את הרונה שלכם? 1. שרה ומנגנת על גיטרה, או רק שרה? דההה. מנגנת בגיטרה, ורצוי עושה סולו 2. כמלחינה או ככותבת? מלחינה+כותבת. אי אפשר להפריד מלים מטקסט אצל רונה (כמו שהיא אמרה פעם בראיון: תמיד שואלים אותי מה בא קודם, המלים או הלחן, ואני לא מבינה את השאלה הזאת...) 3.בהופעות אקוסטיות או במופע להקה? אקוסטיות, למען האמת. הרבה יותר משוחררת שם 4. באלבומים או בהופעות חיות? טוב, נראה לי מיותר לענות על זה. ברור שבהופעות אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים לרונה? "כן, כן, תמשיכי, יותר שמאלה" 2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר רונה הייתה עולה לבמה? שיר כלשהו שנכחד. למשל, ice או תל אביב או כל כך מהר או madman's wife או... 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה? the dead and the junkie 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? הו. זה קל. היא היתה שרה את החולד ואני הייתי בתפקיד החולד 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה? פ-י-ו-נ-ה א-פ-ל. זה לא ברור? 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מרונה בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) רונה, עשי שאוכל לאכול כמה שאני רוצה ולהשאר רזה. או רונה, אני רוצה מליון דולר. אבל אם אין בכוחותיה, אני אסתפק בלילה אחד

bזוהר

New member
חחחח שמאלה?

אגב, בקשר לתשובה 2 (בחלק השני), פעם גם שאלו אותה מה היא יותר-מילים או לחן-והיא אמרה שמילים..

misheani

New member
נכון

זה הורס לה את הקול. היא כבר לא עולה לגבוהים בהופעות. בסוף היא תהיה טל גורדון

misheani

New member
טוב, זה לא עובד, משום מה.

זאת תמונה של רונה וטל גורדון מדליקות סיגריה.

מיץ פזי

New member
וואי ממש נכון

אם יש דבר אחד שמפריע לי אצלה, זה שהיא מעשנת. איכס זה מגעיל, וזה יהרוס לה את הקול... חבל.

lunna747

New member
דברו גלויות

דוגמא יפה לאישה מופנמת וביישנית.. אהבתי

למעלה