אני גם אנסה...
טוב זה שאלות נורא קשות וכבדות, אני פשוט ארשום את הדבר הראשון שנראה לי בלי הרבה מחשבה: איזה שיר של רונה... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? אם אני אתחתן? לא יודעת, אולי "הריקוד המוזר של הלב" או prison by the sea 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? The Dead and The Junkies 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? טיול בהיר, מבול, המעיין הזוהר 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם? כולם, חוץ מבמערכת הדם, גלויה וmadman's wife (פרט לכמה שורות) 5.איזה שורה משיר של רונה תכתב על הקבר שלכם? "עשר שניות, וללכת..." איך אתם מעדיפים את הרונה שלכם? 1. שרה ומנגנת על גיטרה, או רק שרה? בלי הגיטרה היא נורא חשופה ונראית כאילו קצת קשה לה, ועם- היא קצת יותר שלמה, אז עם גיטרה. 2. כמלחינה או ככותבת? גם וגם, אבל נראה לי שבאמת בסופו של דבר היא יותר כותבת (ולמען האמת, ככה הכרתי אותה- קראתי שירים שלה) 3.בהופעות אקוסטיות או במופע להקה? הייתי בשתיהן, החשמלית הייתה לי יותר חזקה, אבל אני חושבת שזה בגלל האנשים שהיו איתי... לא יודעת. 4. באלבומים או בהופעות חיות? נראה לי שבהופעות אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים לרונה? תמיד כשיש הזדמנות אני רק מספרת כמה ההופעה הייתה טובה או משהו. נראה לי שבשביל, באמת, לומר משהו צריך קשר ארוך יותר מקשר של הופעות או אימיילים מידי פעם... אז לא יודעת מה הייתי אומרת. 2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר רונה הייתה עולה לבמה? עשר שניות 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה? wait, אבל מתישהו באמצע הייתה שרה גם את שני השירים של רחל חלפי, ואת the dead and the junkies וempty וכל שאר הזנוחים... 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? מבול/המעיין הזוהר, בכלל אני אוהבת מאד לשיר שירים שלה, אז כל מה שיהיה אפשרי יתקבל בשמחה 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה? כתבתי ממש הרבה, ואז הבנתי שזה יותר מידי. אז בגדול- בוב דילן, לאקונה קויל, ועוד כמה שכבר אמרו וגם לא, וישראלי- מליון בערך, אבל הפנטזיה שלי היא דואט עם מיקה קרני. 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מרונה בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) לא יודעת... שלא תזנח ככה את השירים הישנים. (בשביל בקשות אחרות, שוב, צריך קשר אחר, וזה לא יכול לבוא רק כי יש לי הזדמנות...)