שאלון רונה

bזוהר

New member
עונה

איזה שיר של רונה... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? אולי עיניים זרות.. 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם?לא הייתי רוצה, אבל אם כבר אולי מי מפחד מהזריחה 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם?מבול,נס,מי מפחד מהזריחה(לא יודעת בעצם חח) 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם?יש שורות במי מפחד מהזריחה שאני מרגישה שממש נכתבו עליי 5.איזה שורה משיר של רונה תכתב על הקבר שלכם?אהבתי את התשובה של שלי:) וגם "הכל יכול להיות" איך אתם מעדיפים את הרונה שלכם? 1. שרה ומנגנת על גיטרה, או רק שרה? עם גיטרה 2. כמלחינה או ככותבת? וואי קשה... היא כ"כ מוכשרת בשני הדברים. לא יודעת 3.בהופעות אקוסטיות או במופע להקה? לכל אחד יש את הייחוד שלו אבל נראה לי שלהקה 4. באלבומים או בהופעות חיות? הופעות אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים לרונה? שהיא ממש ממש חמודה לדעתי 2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר רונה הייתה עולה לבמה? אני אוהבת את מה שברוב ההופעה השיר הראשון, אגם קפוא 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה?כולם יודעים?
ושלה-מי מפחד מהזריחה 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד?וואי יש מלא שירים...אבל מה שעולה לי ראשון זה אביא לך 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה?
6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מרונה בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) שניצל

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo29.gif

איזה שיר של רונה... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? השתיקה יפה גם לשאלה הזו. 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? 'מים זוהרים'. (או שמא, 'המעיין הזוהר'?). 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם? אני חושבת שכולם, באופן כזה או אחר. 5.איזה שורה משיר של רונה תכתב על הקבר שלכם? "all i want is to breath" איך אתם מעדיפים את הרונה שלכם? 1. שרה ומנגנת על גיטרה, או רק שרה? ביחד. קשה שלא. 2. כמלחינה או ככותבת? גם וגם. זה הקסם. 3.בהופעות אקוסטיות או במופע להקה? אקוסטיות. 4. באלבומים או בהופעות חיות? הופעות חיות. אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים לרונה? מה שאי אפשר לומר, לאף אחד אחר. 2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר רונה הייתה עולה לבמה? 'עכשיו כשהלכת' וטובים אחרים שנגנזו. (וגם ice, ו-empty, ו-madman's wife, ו.. ) 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה? 'בוקר חדש'. כמו שעכשיו, אם אני לא טועה. 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? אחד כזה, בו היא שרה, ואני שותקת. ואם אפשר, שיהיה שיר שלה. 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה? יצא לי להיות נוכחת כשיעל דקלבאום ויהודית רביץ, הצטרפו לדואט. היה נהדר, ואשמח לשמוע שוב. (ואולי גם, רונית קנו?) 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מרונה בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) שעה, אולי קצת יותר, במקום שקט.

הו שאלון:)

איזה שיר של רונה... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? ממ לא ממש הייתי רוצהD: 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? "מיהו המילל ברוח" 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? "מי מפחד מהזריחה" 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם? "עיניים זרות" 5.איזה שורה משיר של רונה תכתב על הקבר שלכם? "זה עניין של הישרדות" איך אתם מעדיפים את הרונה שלכם? 1. שרה ומנגנת על גיטרה, או רק שרה?שרה+גיטרה 2. כמלחינה או ככותבת?שניהם 3.בהופעות אקוסטיות או במופע להקה? ממ בינתיים הייתי רק עם הלהקה אז אני לא ממש יודעת [מצפה בקוצר רוח להופעה אקוסטית] 4. באלבומים או בהופעות חיות? הופעות חיות יותר כיף אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים לרונה? שלום, אני אבישג נעים להכיר. 2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר רונה הייתה עולה לבמה? :S 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה? לא יודעת 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? waltz 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה? ממ כמו שמישהי אמרה כאן או עם ענבל פרלמוטר או עם לואי אמסטרונג, או ריי צ'ארלס [האמ כמה חבל שהם מתים] 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מרונה בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? חיבוק

נחמד.

איזה שיר של רונה... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם?
שומדבר לא מתאים.. נראה לי Train, בגלל כמה משפטים ספציפיים. 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם?
מי מפחד מהזריחה. 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם?
טיול בהיר/Wait. 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם?
Tips. 5.איזה שורה משיר של רונה תכתב על הקבר שלכם?
"No lullabies No evening gowns No midnight drinks." איך אתם מעדיפים את הרונה שלכם? 1. שרה ומנגנת על גיטרה, או רק שרה?
שרה, מנגנת, ואשמח לכמה תוספות. (כמו דיבורים וצחוקים, בהופעות.) 2. כמלחינה או ככותבת?
שניהם. 3.בהופעות אקוסטיות או במופע להקה?
להקה. - סתם כי אני אוהבת דיסטורשנים ותופים.. 4. באלבומים או בהופעות חיות?
שניהם. אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים לרונה?
כבר היו לי שלוש הזדמנויות, וניצלתי אותן.
2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר רונה הייתה עולה לבמה?
כמו שיורד גשם. - ושזאת תהיה הופעה ביחד עם טל גורדון, תודה.(אני יודעת שזה לא שיר שלה, לשם כך ההסבר.) 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה?
Empty. 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד?
Tips או Wait. 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה?
אביתר בנאי. 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מרונה בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...)
הופעה פרטית בבית פעם בשבוע לפחות. כל הכבוד.

מיץ פזי

New member
אהבתי ממש. ואני עונה

איזה שיר של רונה.. הייתי רוצה שיושמע בחתונה? חשבתי גם על לחיות נכון. בתור מן סיפתח לחיים מאושרים שכזה. גם באמת שרוב השירים שלה הם על מאורעות יותר קשים ומסובכים בחיים ולא מתאימים לחתונה. בלוויה? מבול. בהחלט מבול. בפסקול הסרט של חיי? בוקר חדש. בגלל האופטימיות. אני מרגישה שנכתב עלי? האמת, אין שיר שאני ממש מרגישה שנכתב עלי.. אני חושבת שזה בגלל שעוד לא חוויתי אהבה אמיתית בחיי, כזאת אינטנסיבית וסוערת שמתוארת ברוב השירים של רונה.. איזה שורה תיכתב על הקבר שלי? האמת שאהבתי מלא תשובות מפה. אבל אני אקח אחת שכבר די השתמשתי בה: "מה אפשר לעשות, מלבד לחכות בשקט בשקט לבוקר חדש". איך אתם מעדיפים את הרונה שלכם? שרה/מנגנת/שניהם? ברור ששרה ומנגנת. זה הולך ביחד. גם כשהיא שרה שירים שהיא לא מנגנת בהם היא לא מפסיקה להתעסק בגיטרה. זה חלק ממנה. כמלחינה או ככותבת? קודם כל ככותבת. אקוסטיות או להקה? לאחרונה אני מחבבת יותר הופעות להקה. למרות שיש עוד מעט את האקוסטית במרתף, שאני מממממש מחכה לה. באלבומים או בהופעות? הופעות!! לראות אותה פנים מול פנים עושה אותי מאושרת. אם הייתה לכם אפשרות.. מה הייתם אומרים לרונה? אני מכורה אלייך. בתור התחלה. אחר כך אפשר לשוחח על עוד הרבה דברים. פלייליסט- הייתי רוצה לשמוע בהופעות שירים ישנים, ושירים באנגלית, אבל למופע העכשווי- אני ממש אוהבת את הפלייליסט כמו שהוא. דואט- הייתי רוצה לשיר איתה את סיפור מגירה. כי זה שיר יחסית שקט והדואט שם ב"פה פה דה דה" פשוט ממיס אותי. אהבתי את ההצעה של ענבל פרלמוטר. ובשבילי דואט עם עידן רייכל יכול להיות נחמד, אני ממש אוהבת את השירים שלו ואת השירה שלו, ונראה לי שהמילים שלו דווקא יכולות להתלבש עליה יפה... בקשה אחת מרונה- "להסתכל לי בעיניים בלי למצמץ". להסתכל מקרוב, עמוק אל תוך העיניים הכחולות שלה. ואם אפשר גם חיבוק. אבל חיבוק קרוב ואישי. חיבוק חם וארוך לא אחד שנותנים כטובה לאיזה מעריצה. חיבוק אמיתי.

Rockamora

New member
בכייף ובאיחור.

איזה שיר של רונה... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? "הריקוד המוזר של הלב"
סתם, לא. אבל זה שיר יפה ומתאים. 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? עיניים זרות 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? מבול 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם? אף שיר.. 5.איזה שורה משיר של רונה תכתב על הקבר שלכם? "אם אחזור על זה עוד ועוד ועוד..."
איך אתם מעדיפים את הרונה שלכם? 1. שרה ומנגנת על גיטרה, או רק שרה? שרה ומנגנת על גיטרה 2. כמלחינה או ככותבת? גם וגם 3.בהופעות אקוסטיות או במופע להקה? אקוסטית 4. באלבומים או בהופעות חיות? אלבומים אבל אם בא לה להופיע, בכייף שלה. אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים לרונה? האא... "היי"[?] 2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר רונה הייתה עולה לבמה? מבול! 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה? עיניים זרות 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? אני לא יודע לשיר
יש לי קול נוראי. 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה? אהבתי את הדואט עם גידי גוב! אז שישאר ככה. איכותי! אבל זה יהיה נחמד היא ביחד עם חוה אלברשטיין 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מרונה בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) שיר

etieti1

New member
:)

איזה שיר של רונה... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם?לחיות נכון 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם?נס 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם?בתוך אדם קפוא 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם?במערכת הדם 5.איזה שורה משיר של רונה תכתב על הקבר שלכם?"חושך לא ראיתי כלום,עינים זרות איבדו נתונים" איך אתם מעדיפים את הרונה שלכם? 1. שרה ומנגנת על גיטרה, או רק שרה?שרה ומנגנת:) 2. כמלחינה או ככותבת?גם וגם! 3.בהופעות אקוסטיות או במופע להקה?עם הלהקה... 4. באלבומים או בהופעות חיות?הופעות חיות:) אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים לרונה?אממ.אוקיי...אני בטוחה שלא יהיה לי אומץ להגיד שאני מאוהבת בה
2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר רונה הייתה עולה לבמה?"הפעם האחרונה" או "לחיות נכון" 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה?"שינה ישנה" 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד?"לחיות נכון" 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה?אמממ אין אומן שארץ שמשווה אותה
6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מרונה בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) להיות איתה בקשר
יום טוב לכולם!

TziMHoNoa

New member
אני גם אנסה...

טוב זה שאלות נורא קשות וכבדות, אני פשוט ארשום את הדבר הראשון שנראה לי בלי הרבה מחשבה: איזה שיר של רונה... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? אם אני אתחתן? לא יודעת, אולי "הריקוד המוזר של הלב" או prison by the sea 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? The Dead and The Junkies 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? טיול בהיר, מבול, המעיין הזוהר 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם? כולם, חוץ מבמערכת הדם, גלויה וmadman's wife (פרט לכמה שורות) 5.איזה שורה משיר של רונה תכתב על הקבר שלכם? "עשר שניות, וללכת..." איך אתם מעדיפים את הרונה שלכם? 1. שרה ומנגנת על גיטרה, או רק שרה? בלי הגיטרה היא נורא חשופה ונראית כאילו קצת קשה לה, ועם- היא קצת יותר שלמה, אז עם גיטרה. 2. כמלחינה או ככותבת? גם וגם, אבל נראה לי שבאמת בסופו של דבר היא יותר כותבת (ולמען האמת, ככה הכרתי אותה- קראתי שירים שלה) 3.בהופעות אקוסטיות או במופע להקה? הייתי בשתיהן, החשמלית הייתה לי יותר חזקה, אבל אני חושבת שזה בגלל האנשים שהיו איתי... לא יודעת. 4. באלבומים או בהופעות חיות? נראה לי שבהופעות אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים לרונה? תמיד כשיש הזדמנות אני רק מספרת כמה ההופעה הייתה טובה או משהו. נראה לי שבשביל, באמת, לומר משהו צריך קשר ארוך יותר מקשר של הופעות או אימיילים מידי פעם... אז לא יודעת מה הייתי אומרת. 2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר רונה הייתה עולה לבמה? עשר שניות 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה? wait, אבל מתישהו באמצע הייתה שרה גם את שני השירים של רחל חלפי, ואת the dead and the junkies וempty וכל שאר הזנוחים... 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? מבול/המעיין הזוהר, בכלל אני אוהבת מאד לשיר שירים שלה, אז כל מה שיהיה אפשרי יתקבל בשמחה 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה? כתבתי ממש הרבה, ואז הבנתי שזה יותר מידי. אז בגדול- בוב דילן, לאקונה קויל, ועוד כמה שכבר אמרו וגם לא, וישראלי- מליון בערך, אבל הפנטזיה שלי היא דואט עם מיקה קרני. 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מרונה בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) לא יודעת... שלא תזנח ככה את השירים הישנים. (בשביל בקשות אחרות, שוב, צריך קשר אחר, וזה לא יכול לבוא רק כי יש לי הזדמנות...)

למעלה