שרשור שבועי

HagarStar

New member
../images/Emo152.gifשרשור שבועי../images/Emo152.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקת/אומן השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרת השבוע: סרט השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

pati15

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של פראמור:לא שמעתי אותם השבוע אבל עם כבר אז איתי אותם בממ אמ טי וי 2 מלא פעמים אז ::thats what you get שיר השבוע לא של פראמור:papa Rpach-infest חברה שליש יגעה אותי עם השיר הזה XD עד שלא התאהבתי בו רק בהתחלה XD קליפ השבוע:simpel plan-your love is a lie להקת/אומן השבוע:להקת היפ הופ אחד רוסיה XD חרשתי על השיר שלהם עם חברה שלי ושמם Banderus או איך שלא כותבים אותה באנגלית D: אלבום השבוע:________ משהו חיובי שקרה השבוע:MOTOMUSIC 2008 למרות שאני לא ממש מתלהבת מהרעיון XD משהו שלילי שקרה השבוע:עצבים עם אבא :( סדרת השבוע:_______ סרט השבוע:ראתי יון בניורק בפעם המאה טוב ראיתי אותו לפני שנתייים בערך XD ציטוט השבוע:אני וחברות שלי עבדנו על כל מיני אנשים בטלפון אז אין לי כוח לצטט "....." תמונת השבוע:^-^כמה שהוא יפה הייתי עושה אותו $-$

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gif

שיר השבוע של פראמור: Emergency שיר השבוע לא של פראמור:יש מלא! avril lavigne-i'm with you
Evanescence - Lithium My Chemical Romance - The ghost of you Evanescence - Bring Me To Life Linkin Park - Numb קליפ השבוע:Evanescence - Bring Me To Life להקת/אומן השבוע:אבריל,פראמור,אוונסנס,לינקין פארק,גרין דיי,מכ"ר
ה-
שלי
אלבום השבוע:avril lavigne-let go my chemical romance-welcome to the blake parade סGreen Day - American Idiotדגש משהו חיובי שקרה השבוע: 105 בטכנולוגיה
פעם ראשונה! משהו שלילי שקרה השבוע:ה-34785 במחנים שהיו לנו... סדרת השבוע:פטיטו סרט השבוע:אין ><' ציטוט השבוע:דיברתי עם חברה שלי,ודיברנו על איזה סדרה, ואז פתאום היא אומרת לי :"אני רוצה לעבור ניתוח מין " XDDDD תמונת השבוע:מאוהב|@#$%^& הודגש באמצעות מדגישומטיק

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

שיר השבוע של פראמור: miracle שיר השבוע לא של פראמור: into the night של nickelback קליפ השבוע: שלום לך ארץ נהדרת - שייגעצ להקת/אומן השבוע: nickelback אלבום השבוע: להפסיק לאכול עוגות של שייגעצ משהו חיובי שקרה השבוע: קיבלתי מחשב נייד אנשים!#@$#$#@#@%$## D: משהו שלילי שקרה השבוע: בצפר. חזרות לאיזה טקס מפגר. סדרת השבוע:
סרט השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: הסתפרתי ~קצת ממורמרת אבל תתעלמו
~

MaorIsDrumz

New member
הדביקו אותי ב Riot..

|שיר השבוע של פראמור: כמה שהוא חרוש ב M2 thats what you get אני אוהב לנגן אותו
שיר השבוע לא של פראמור: nickleback-far away
קליפ השבוע: bullet for my vlantine-wakeing the demon
להקת/אומן השבוע: הלהקה שלי ו פארמואר ממש חרשתי עליהם מסכנים התופים שלי
אלבום השבוע:sinner-drowning pool
משהו חיובי שקרה השבוע: כתבתי שתי שירים חדשים ומצאתי שם ללהקה!!
משהו שלילי שקרה השבוע:לא מדבר אם המשפחה
סדרת השבוע: סרט השבוע:יורוטריפ
ציטוט השבוע:"אם היה לי לב זה היה כואב"
תמונת השבוע: *נמנע*

yarden yanay

New member
MEEEEEEE ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של פראמור: STOP THIS SONG שיר השבוע לא של פראמור: Green day- time of your life קליפ השבוע: paramore-TWYG להקת/אומן השבוע: פראאאאאאאאאאמור כמובן
אלבום השבוע: AWKIF משהו חיובי שקרה השבוע: 2 מבחנים שעברו בשלום . משהו שלילי שקרה השבוע: גיליתי שנשאר עוד 5 :O סדרת השבוע: עקרות בית נואשות
סרט השבוע: אני והמזל שלי ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

HagarStar

New member
מממ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: סטאק און יוווו שיר השבוע לא של פראמור: של מדיק דרויד קליפ השבוע: להקת/אומן השבוע: מדיק דרויד אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: ממ סושי, התנדבתי בלתת, 3 ימי חופש במקום טיול שנתי ועוד הרבההה משהו שלילי שקרה השבוע: כלום אני אופטימית! סדרת השבוע: גוסיפגירלללללל והישרדות האמריקאי ג'ייסון סיסקה 3333333> סרט השבוע: פראנויד פארק ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

HagarStar

New member
משהו חיובי../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

סופ"ש בנזונהההה :) התנסות חדשה, הכרתי מישהו, ג'פאניקה [סושימטוגןןן] ב4 וחצי בבוקר, סטריט מאשין היום בצהריים :) אני אוהבת סקייטריםםם

../images/Emo210.gif לא ממלאת ת'שאלון , סתם מקצרת ../images/Emo6.gif

היה שבוע חמוד כזה בלי הרבה לימודים וזה ממש מגניב כזה
וירדנ [
] הכי חמוד בארץ וממש טוב לי איתו והוא דואג לי מלא
וזהו , אני מתה על החיים שלי

../images/Emo210.gif לא ממלאת ת'שאלון , סתם מקצרת ../images/Emo6.gif

היה שבוע חמוד כזה בלי הרבה לימודים וזה ממש מגניב כזה
וירדנ [
] הכי חמוד בארץ וממש טוב לי איתו והוא דואג לי מלא
וזהו , אני מתה על החיים שלי
[ובתמונה - סיניסטייר הכוסי הזה
]

BegForMercy

New member
קרה לכם פעם שהייתם אופטימיים מדי? (R)

שיר השבוע של פראמור: LTFB שיר השבוע לא של פראמור: המון! It's Not My Time- 3 Doors Down You Had Me At Hello- A Day To Remember Apology- Alesana Boiled Frogs- Alexisonfire Rough Hands- Alexisonfire This Could Be Anywhere In The World- Alexisonfire Composure- August Burns Red The Eleventh Hour- August Burns Red A Little Piece Of Heaven- A7X Afterlife- A7X Almost Easy- A7X Critical Acclaim- A7X Eternal Rest- A7X Gunslinger- A7X Black Rose Dying- Blessthefall His Last Walk- Blessthefall Times Like These- Blessthefall Eyeless (Slipknot Cover)- Bring Me The Horizon כל השירים של Brokencyde [כי אם אני אכתוב את כולם זה באמת יהיה המון.] Waking The Demon- BFMV Situations- ETF My Apocalypse- ETF Floods- Fightstar Waste A Moment- Fightstar Paint Your Target- Fightstar 666- IKTPQ Still Fly- TDWP וה- שיר!!!- WHAT WHAT (IN THE BUTT)- SAMWELL
קליפ השבוע: Waking The Demon של בולט ווואט וואט אין דה באטXD להקת/אומן השבוע: אממ נראהלי ברוקנסייד אלבום השבוע: לאדעת משהו חיובי שקרה השבוע: תל אביב [ים] , מוטומיוזיק משהו שלילי שקרה השבוע: משהו סדרת השבוע: לא סרט השבוע: פוקימון- שובו של מיוטו ציטוט השבוע: ילד א': "יש לנרגילה הזאת טעם של מוות" ילד ב': "טעמת פעם מוות?" ילד א': "לצערי, כן, כמה פעמים." תמונת השבוע: הפלאפון שלי נדפק הוא לא מעביר תמונות למחשב עפתי ללמוד ביי.

למעלה