Pretty Handsome Weekend

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo139.gif Pretty Handsome Weekend

שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע לא של דה יוזד:
אלבום השבוע:
סרט/סדרת/וידאו [יוטוב וכו'] השבוע:
משהו טוב/רע שקרה השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
תמונת השבוע:

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo139.gif Me

שיר השבוע של דה יוזד: listening
שיר השבוע לא של דה יוזד: suwos-בולט
אלבום השבוע: TP- בולט
סרט/סדרת/וידאו [יוטוב וכו'] השבוע: סרט- קונג פו פנדה סדרה- הדוקו של מטאליקה, 2 גברים וחצי, סקינס, פשוט מהממת [אני בחיים לא יזכור את השם], איך פגשתי את אמא, בובספוג, איליי סטון סרטון- ג'רארד בטקס פרסי האימה והמד"ב http://www.youtube.com/watch?v=m_mV8jAAO0A&feature=related "איך פגשתי את אמא" השיר בסטירה ה3 של ברני http://www.youtube.com/watch?v=sRhBJaMDu8g&feature=channel_page "איך פגשתי את אמא" פספוסים חלק ראשון http://www.youtube.com/watch?v=LH7ik0_LSWk -שימו לב כשרובין מקללת בהתחלה יש עוד חלק אבל אינלי כוח לשים
משהו טוב/רע שקרה השבוע: אחרי שראיתי את הדוקו של מטאליקה החלטתי לתת להם עוד צ'אנס והחלטתי שאני אוהבת את קירק
הוא כאזה חמודי ^^
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: ישתחרר לי מלווה סופסוף וג'ורג' מייקל יהיה בפרק של איליי סטון
תמונת השבוע: הלוואי שהייתי הפסל
|ריר|
הודגש באמצעות כריסמס

שבוע טוב:) ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של דה יוזד
The taste of ink, Say days ago, Listening, Under pressure שיר השבוע לא של דה יוזד
הרבה של סימפל פלאן~ אלבום השבוע:
MCR- THree cheers for sweet revenge, Simple Plan - Simple Plan סרט/סדרת/וידאו [יוטוב וכו'] השבוע
סרט- ללכת על הכל 1+2, לשחק עם המזל, נסיך החלומות, מר וגברת סמית. משהו טוב/רע שקרה השבוע
טוב- שבוע חופשי^^ , גשם
, יומולדת נחמדת [היום], רע- באסה
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא
ממ יש משהו מתוכנן אבל אנלא אדבר על זה שלא יתבטל.
תמונת השבוע
להלן התמונה השבועית

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo139.gif ג'ושי ג'ושי ../images/Emo99.gif

כפרה על הגבות האלה
_

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דה יוזד: דווקא היום התחשק לי על ILAD אבל חוץ מזה לא היה משו.
שיר השבוע לא של דה יוזד: My Chemical Romance - You Know What They Do to Guys Like Us in Prison (Live) April Sixth - Here I Am Avenged Sevenfold - Trashed and Scattered Breaking Benjamin - Lady Bug Muse - Stockholm Syndrome Paramore - Conspiracy Paramore - Decode Paramore - Decode (Acoustic Version) The All-American Rejects - Move Along Three Days Grace - Over And Over Three Days Grace - Let You Down Britney Spears - Phonography Britney Spears - Lonely Madcon - Beggin Rio - Shine On
אלבום השבוע:
לא היה משו מיוחד.
סרט/סדרת/וידאו [יוטוב וכו'] השבוע:
- רקוויאם לחלום
, מוצאים את נמו, התנפצות, 10 דברים שאני שונאת אצלך.
- נמלטים
, איך פגשתי את אימא.
- אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות, יומנו של חנון ו-twilight שמחר אני קונה מסטימצקי סוףסוף.
משהו טוב/רע שקרה השבוע:
טוב - 96 בתנ"ך.
הסתפרתי ואהבתי :) וזהו נראלי.
רע - עדי לא באה אליי בסוף.
מתמטיקה ששוב אני לא מבינה, אני טוחנת כמו מכונת כביסה וחורף שחזר אלינו.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
להוריד את החלק התחתון של הגשר סוףסוף. *-*
מבחן בלשון ואיכסטוריה.
לקוות שאספיק לקרוא את טוויילייט ואז גם ללכת לסרט ( אולי עם שיר כפרותעליה.
)
מורה פרטית.
להפסיק לטחון.
תמונת השבוע: חחחחחח שבוע מצוין.

Rose131

New member
D:

שיר השבוע של דה יוזד: לא ממש שמעתי. מוזר.
שיר השבוע לא של דה יוזד:Keane – Atlantic, אביב גפן- יומן מסע, השיר המוזר הזה על טרבלינקה...
אלבום השבוע:Still not getting any- סימפל.. סרט/סדרת/וידאו [יוטוב וכו'] השבוע:באפי באפי באפיD: משהו טוב/רע שקרה השבוע: סיימתי את המצגת לפולין. הלך זין במבחן בספרות. הלך חביב במבחן בתנך. לא ישנתי לילה שלם ואז הלכתי לביה"ס וזה היה מצחיק. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: ערב סיכום פולין היום, ואז עבודה ברביעי ובחמישי בלילה שזה נשמע נורא אבל למען האמת אני מתחילה להנות:) תמונת השבוע: תגובה מהירה, אין לי כוח. ובמילא זה איזה משהו של סימפל\משהו מפולין ונמאס מהן כבר!

למעלה