שרשור פורים

ShookyZy

New member
../images/Emo151.gifפורים שמח רחובות

טוב תעשו טובה למדינה אל תיתחפשו לפנקיסטים זה לא כול כך מקורי כבר שלושים שנה בערך. כול שנה אני מרחם על ילדים שלוקחים גופיה צובעים אותה בספרי קורעים את המכנסים ומחמצנים את השער .באמת תהיו יצרתים יותר השנה תיתחפשו לקובי הוא ינדיאני ... סתם אתם יודעים מה תחשבו על תחפושת מקורית ותיכתבו מה אתם אומרים מה פוחדים שאני יגנוב לכם את הרעיון???? מאת:שוקי צי

CoooooL

New member
חכו להופעה שאנחנו מכינים לכם../images/Emo6.gif

בבמה המרכזית, המופע של רחובות בהנחיית צוות הבידור שלנו - Switch(כמובן, אני גם שם
). יש למה לצפות

niminet

New member
איזה רעיון היה לחבר שלי!

הוא מתחפש לציון טוטו! נכון שולט? כל מי שבדה שליט מתבקש לא להעתיק את התחפושת הזאת.

צחוקים... אח שלי...

מתחפש לפנקיסט... ילד בן עשר... אני לנערת קנקן... יותר מקורי וסימפטי. למה אתה מתחפש איש מקורי?

של הילדים מתחפשים....

לפנאקיסטים בגיל 10.... אני הייתי קצת יותר מתוחכמת... התחפשתי לתינוקת פאנריסטית

Big 7

New member
אני מיתחפש ל....

חנון אווווווווווווו אמינם

יוֹאב

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo154.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gifשרשור פורים

דRדכוסי

New member
חיחי כנסו שניה

בטח עכשיו פבל רואה ת'הודעה שכתבתי לפני שניה ואומר לעצמו:"יוווווו פורום פורים, יופי יש עוד פורום לקחת ולכבוש ת'פרדס" פבל, צדקתי? זה מה שאמרת כשראית את ההודעה שלי למעלה?
בכיבוש

Big 7

New member
אני היתחפשתי בכיתה ה

לבת או יותר נכון בת שמוכרת את הגוף שלה וכל המורות נישפחו מצחוק וגם מלא ילדים נישפחו היה כיף...

מממ... אם זה לא היה פורום רחובות

אז הייתי אומרת למה אני מתחפשת, אבל אני לא רוצה שאנשים מהשכבה שלי ידעו, כי אז יהרוס את כל המיסתוריות...
אבל לא נורא, אני בטוחה שאתם תחיו גם בלי שתדעו למה אני מתחפשת
...

למעלה