יום העצמאות

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gif../images/Emo166.gif יום העצמאות ../images/Emo166.gif

אז איך היה? נשארתם בבית? הייתם בבמה? מי בא להופיע? ומה עם רוקע"צ? ראיתם זיקוקים? חג שמח לכולכם, תשמרו על עצמכם מתקריות ספריי... זה לא נעים.

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gif../images/Emo164.gif../images/Emo164.gif

אז איך היה? כיף! היה פשוט טוב. נשארתם בבית? לא הייתם בבמה? כן מי בא להופיע? משינה
ומה עם רוקע"צ? הכרטיסים היו יותר מדי יקרים ולא היה לי עם מי ללכת... אז ויתרתי :) ראיתם זיקוקים? הו, בטח!

דניתיי16

New member
../images/Emo102.gif../images/Emo166.gif../images/Emo102.gif

אז איך היה? נחמד ביותר! נשארתם בבית? לא הייתם בבמה? מממ משהו כזה מי בא להופיע? סינרגיה ומה עם רוקע"צ? לא הלכתי בסוף בגלל איזה שתי מטומטמות
ראיתם זיקוקים? כןןן!! היה כזה יפה בחולון ליד הבית!

עונה

אז איך היה? טיפשי נשארתם בבית? לא הייתם בבמה? כן מי בא להופיע? יהודית רביץ וסאבלימינאל והצל. הוא עד כדי כך גרוע,שהוא הביא פלייבק של שרית חדד! ומה עם רוקע"צ? לא ראיתם זיקוקים? כן

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifניסיתי לנחש ../images/Emo3.gif

לפי מי שהופיע בבמות... היית בגבעתיים?

shira907

New member
3>עונה

אז איך היה ? NICE !! נשארת בבית ? בארוררר פחח הייתם בבמה ? אממ יותר הסתובבתי מי בא להופיע ? מה קשור !! היו הכי לא קשורים חח ומה עם רוקע"צ ? הייתי אמורה ללכת ולצערי הרב הכל בסוף התבטל ראיתם זיקוקים ? בטחח

=)

אז איך היה? בן זונהההההההההההה נשארתם בבית? לא הייתם בבמה? אה? מי בא להופיע? נו, היו הרבה כאלה ומה עם רוקע"צ? היה אדיר. חוץ מתקרית שבה גיליתי שהחברה הכי טובה היא לא חברה בכלל. ראיתם זיקוקים? יאפ. בהתחלה =) <עם החברה!!!^%#*#&^#*& שתמות!>

galush29

New member
היה כ"כ כיףףףףף!!

אז איך היה?בןןןן זונה:) נשארתם בבית?לא הייתם בבמה?כן מי בא להופיע?אביב גפן,שייגעצ,מוניקההה סקס,חמי רודנר,ברי סחרוף ועוד שאין לי כוח לרשום=] ומה עם רוקע"צ?כןכןכן=]]]היה כזה כיףףףף ראיתם זיקוקים?בהתחלה היה

חג שמח!!

אז איך היה?סבבה . נשארתם בבית?לא הייתם בבמה?לא מי בא להופיע?סתם מעאפנים ומה עם רוקע"צ?לא .... ראיתם זיקוקים?כן חפרו כבר.חחח

AnGi14

New member
היה ענקקק!

אז איך היה?פשוט ע-נ-ק-!! נשארתם בבית? ממש לא!! הייתם בבמה?לאאא.. מי בא להופיע? ----- ומה עם רוקע"צ?ברור!! היה פשוט ענק! [חוץ מביט 69 המעצבנים! שהתנהגו כמו ילדים קטנים] ראיתם זיקוקים? כההה....בתורים לרוקע"צ...אבל הם היו משעממים חח..

למעלה