אינפקציה- הופעות!

../images/Emo152.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאינפקציה- הופעות!

כן כן אינפקציה ממשיכים להופיע 27.1.2006, יום שישי, מועדון בארבי כפר סבא 10.3.2006, מה זה משנה איזה יום זה גם ככה עוד חודשיים, בארבי תל אביב ואם כבר הולכים להופעות 28.1.2006 - איטליז, מוצאי שבת, בארבי כפר סבא :) מגניב, לא? גיא בן שטרית יום אחרי יום! יאי!

תראה איך במניפולציה נשית

אני מוציאה את עצמי מזה: היי היי מה אתה מתנפל? זה לא שאני הולכת להנות מהנגינה הספציפית ולבהות לגיא בתחת, גיא כזה יש רק אחד והוא לא מופיע באיטליז. התכוונתי למוזיקה של גיא בן שטרית, בתור יוצר, אני הולכת יום אחרי יום להופעות שגיא כתב את המילים והמנגינה לכמעט כל השירים!

Skicker

New member
גם הבארבי ת"א שישי

מה שאומר שאין סיכוי שאני באחד מאלה...

אני יודע מי אתה!!!!!!!

אני רואה אותך כל הופעה טובה בצפון! זתומרת, 2 הופעות, אחת של קספר אחת של אינפקציה בנמלה, ובשתיהן אתה עמדת לידי! יש לך מין מצלמה שנראית ממש דיגיטלית. אהא! אהא!! :)

AvtipuS

New member
המפ, קספר?

אם אני לא טועה נפגשנו גם בהופעה באבא חושי, או שזה מישהו אחר? חח המפ, ממש דיגיטלית? תודה...

לא יודע להגדיר, אבל הי תמיד מעל הרא

ש שלי
ולא באמת דיברנו, פשוט עמדת לידי, אני זוכר, בקספר תמיד נאבקתי עם כל השומרים המאעפנים ועם אנשים כמוך שתמיד תפסו לי את המקום מקדימה
. עכשיו הבנתי מאיפה היית מוכר לי בתמונות מההופעות.

AvtipuS

New member
חחח המפ

סורי על מה שהיה בקספר אבל אתה יודע, הופעה אחרונה, צריך לנצל את זה עד הסוף... השמירה שם באמת הייתה חרא, החתיכת בד הזאת במיוחד הייתה מיותרת...

חחחח וזה שהשומרים דחפו אותנו../images/Emo6.gif

טיפשים! אתם חמישה! אנחנו 500! אנחנו ננצח. בקטנה, היה בסט. ובקטנה, אני לא כועס או משהו חחח, כי בסופו של דבר סיימנו באותו קו חחח. אחרי כל הפוגואים המטורפים האלו, והיום שני השמח בפעם השנייה, כבר בקושי עמדתי מרוב השתוללות.

אוח...

אתה מחזיר אותי אחורה.. להופעה בירושלים ובכפר סבא... אלו היו ההופעות הכי טובות שהיו לי בחיים

אין על קספר בלייב.

מתוך 7 הופעות איחוד בשנתיים הייתי ב3, ואלו היו ההופעות הכי טובות שהייתי בהם כל החיים. ואני הייתי בהופעות...

פרקשון

New member
שבוע לפני ההופעה בבארבי ת"א

יש הופעה של מוניקה סקס! גם בבארבי ת"א אז אני אוותר על אינפקציה הפעם וב27.1 אני בבארבי ת"א מחווה לביטלס טוב נו לא נורא :\

למעלה