המלצות

doro26

New member
המלצה שלי (דאנס)

Ladys light - Miss Sin אחלה של קטע! לא מפסיק לשמוע... (למי שיש המלצות של שירים בסגנון מוזמן לשרשר...) שבוע טוב לכולם

XannieChan

New member
שבתי :]

והפעם עם בקשה להמלצה/ות לא שמות של שירים שמות של אמנים דאנסים מקפיצים למינהם מומלץ של מבצעות (סולו של אשה או משהו) אבל כל המצלה של אמן דאנס טוב תיתקבל בברכה ^^

GodDamnet

New member
שלום לכולם...

אני חדש בפורום והתחלתי לשעמוע את הג'אנר הזה ממש לאחרונה... אשמח מאוד לקבל שמות של טראקים טובים ככה להתחיל ברגל ימין... אז אודה מאוד אם תכתבו כמה מהיפים שאתם מכירים תודה

גם אני אמליץ../images/Emo3.gif

The Sun Always Shines On Tv זה חידוש, אני לא יודע איך קוראים למבצע הראשון אבל החידוש שייך לMilk Inc

GodDamnet

New member
שכחתי להגיד...

אני ממש אהבתי את Special D למינהם... Skazi... וכו'

XannieChan

New member
לא ממש אהבתי :<

יותר מחפשת שמות של אמנים משמות של שירים וככה יהיה קל יותר לחפש ^^; פשוט יורו דאנס או משהו כזה, ליריקה מטופשת ומנגינה קיצבית (רק לא האפי הארדקור ~_~...............................)

SummerNightCity

New member
וולקאם. ../images/Emo152.gif

יש פה המון אנשים טובים עם המלצות מעולות. הם בטח יעזרו לך בקרוב.

Kgt1

New member
וואי טראק נוסטלגי, עשו לו מליארד

רימייקים בערך, גם מילק אינק לפני כמה זמן... אני אישית הכי אוהב את הגירסא של vasco and miliboy

nightfairy86

New member
../images/Emo45.gif באמת טוב

ההמלצות שלי - Andain - Beautiful Things (Gabriel & Dresden) MECK - Thunder In My Heart Again (radio edit)

Dieכבר

New member
Beautiful Things אחד השירים הגדולים

עוד שיר טוב לדעתי Solar Stone - Speak In Sympathy (Original Mix) ופסיכודלי לקינוח The Begining Of A Story - Hypersonic

doro26

New member
עוד המלצה שווה

למי שעדיין לא מכיר- אחלה קטע Cerrone - Supernature מומלץ בחום

DjZZzz

New member
חייב לשתף אתכם!

Donna Summer Vs. Offer Nissim - Power Of Love (Dj Gil Amar PTL Remix) רמיקס ענק לקטע העוד יותר ענק של עופרה ודונה. שוחרר לא מזמן, אין כל- כך מקורות בחמור ובבקשה תגיבו.

למעלה