איזה לק נלבש הפעם?? אני חושבת ללכת על הרטרו רד של אורלי
ר רוני325 New member 9/11/10 #1 ../images/Emo153.gifאיזה לק נלבש הפעם??../images/Emo202.gif אני חושבת ללכת על הרטרו רד של אורלי
U Ultra marine New member 9/11/10 #2 OPI Teas-y Does it..... מודה שכחתי לצלם אתמול כששמתי. אצלם בבוקר..
D Dmorrigan New member 9/11/10 #4 eyeko - indigo פעם ראשונה שלא נמאס לי מלק אחרי יומיים, אולי כי זו פעם ראשונה שאני שמה לק כחול תמונה מהרשת
eyeko - indigo פעם ראשונה שלא נמאס לי מלק אחרי יומיים, אולי כי זו פעם ראשונה שאני שמה לק כחול תמונה מהרשת
M mayane21 New member 9/11/10 #5 עליי עכשיו ../images/Emo9.gif ג'ייד 385 אבל זה רק בגלל הפוסט שהעלתי אתמול. מתחשק לי דווקא משהו יותר עדין... אולי איזה ורוד ביביי לפי מצב רוח או לא?!
עליי עכשיו ../images/Emo9.gif ג'ייד 385 אבל זה רק בגלל הפוסט שהעלתי אתמול. מתחשק לי דווקא משהו יותר עדין... אולי איזה ורוד ביביי לפי מצב רוח או לא?!
I iefrat New member 12/11/10 #15 ../images/Emo106.gifאחד היפים שיש בעולם!!! כל כך מזדהה איתך -רק מלראות אותו על הציפרניים נהיה לי מצב רוח טוב!
../images/Emo106.gifאחד היפים שיש בעולם!!! כל כך מזדהה איתך -רק מלראות אותו על הציפרניים נהיה לי מצב רוח טוב!