אל תגידו לא ידענו

scoutlavie

New member
../images/Emo153.gifאל תגידו לא ידענו

ביום ראשון , ערוץ 2 , חצות ו-12 דקות , פרק מ-ה-מ-ם בתיקים . קוראים לו trusy no 1 והמכורים ביניכם בטח יודעים למי הכוונה . לא חשבתי שיכול להיות פרק כזה טוב בלי שמולדר ממ שישחק בו , אבל זב פרק שגרם לי ממש לסף דמעות(ולא אורית, אני לא בוכה בכל פרק..). אני ראיתי אותו כבר איזה 7 פעמים , אבל הוא טוב כל פעם מחדש. גם שיפי וגם עם מיתולוגי. אחד הסיבות שאני שמחה שיש עונה 9. בכ"א, אל תפספסו, במיוחד השיפרים שיש פה.

varty

New member
וואו תודה

זה פרק באמת מהמם. בייחוד הפתיחה!!!! *מתעלפת* עם הפסנתר וסקאלי מדברת ברקע, רואים את כל התמונות השיפריות .... וזה פרק עם הרבה סקאלי! יש!!! אני אקליט . תודה.

משהו שלא הבנתי בפרק...

קודם כל,פרק מעולה. היה את "איש הצללים" ההוא,נכון ? זה החייל-על הזה שהתפוצץ בסוף ? או שזה בכלל מישהו אחר ?

scoutlavie

New member
זה אותו אחד, ומחשבות על הפרק

הוא היה איזה טרוריסט שעקב אחריהם והוא היה גם חייל על , שהתפוצץ בגלל הברזל במכרה. כמה נקודות בקשר לפרק: 1. קודם כל , משחק פששוט מצויןשל ג'יליאן. גם רואים אותה ממש כאמא, וגם שמישהי שממש מאוהבת במולדר, שאלו דברים שלא ראינו קודם. היא ממש היתה במרכז הפרק. 2. נחמד שסוף סוף כריס קרטר נזכר להגיד רשמית שמולדר האבא של ויליאם...אולי זה גם זמן טוב להזכיר לו את אצרתו המפורסמת על 3 דברים שלא יקרו בתיקים..מקום ראשון- מערכת יחסים בין סקאלי ומולדר...האיש בהחלט שינה את דעתו 3. אם עוד פעם אחד יעתיקו משהו שמולדר וסקאלי עושים ויתנו לרייס ודוגט אני אתפוצץ..לא מפסיק ניגוב הרוטב ב4d, עכשיו גם שמים את הקטע שריים נרדמת במארבם, כאילו , את מי זה מזכיר לנו? אבל בכל מקרה פרק מעולה, עליזה בן מוחה עשתה עבודה מעולה בתרגום,,לא אכפת ךי שראיתי אותץו כבר איזה 7 פעמים...הוא עדיין טוב!

למעלה