אני לא ממש אסקסואלי

../images/Emo153.gifאני לא ממש אסקסואלי

אבל רציתי לשאול אם יש אסקסואלים (גברים), שנמשכים לגברים. פה או בכלל... אני בעצמי עובר איזשהו תהליך, שבו הייתי עם גברים בקטע מיני, ואני כבר לא נמשך לזה, אבל כן נמשך לקרבה ומגע עם גבר. אבל ממש לא משהו מיני... אני לא מוצא מישהו בקטע, שיבין מה הקטע. אז חשבתי אולי פה...
לבנות מעולם לא נמשכתי יותר מידי. הייתי עם אחת ולא היה משהו... אולי גם זה עוד יגיע
יומטוב!

אמ..

אסקסואל לא נמשך לשום מין. גם לא לגברים, לפי הגדרה. אולי השאלה שאתה צריך לשאול: אם יש כאן א-סקסואל שהתנסה עם גברים?

נמשך, אבל לא מינית..

אולי הוא הומו-אסקסואל. מבחינה רומנטית אוהב גברים, רוצה להתחבק עם גברים, אבל לא מעוניין בטקסים אחרים.

avi1283

New member
אני מניח שיש

אני נמשך מבחינה רומנטית לבנות, אבל כמו שיש פה בנות אסקסאוליות שנמשכות לבנות כך אני מניח שיש בנים אסקס שנמשכים לבנים, אולי כשהקהילה תגדל וכך גם המודעות, יהיה לך יותר קל למצוא מישהו בקטע, בכל מקרה ברוך הבא.

Limbonic Art

New member
אומר להיות דבר כזה

אני מאמינה שיש דבר כזה להיות אסקסואל שמעדיף קשר עם גברים, אך לא מיני אם כאן יש? לפי מה שנראה וידוע לי- בנתיים לא אבל אם תשאר, אולי עוד יצוץ אחד כמוך להבין אותך זו לא בעיה להבין (במיוחד אם תספר יותר), להכיר כאן אחד כזה "שיבין את הקטע ויהיה בקטע" - כרגע אין

למעלה