הדבר הכי מוזר ש.... שחשבתם על מיי כמיקל רומנס או על מישהוא מהם שתפו איתנו
ק קרניjack New member 5/11/05 #1 ../images/Emo153.gif הדבר הכי מוזר ש....../images/Emo153.gif שחשבתם על מיי כמיקל רומנס או על מישהוא מהם שתפו איתנו
../images/Emo153.gif הדבר הכי מוזר ש....../images/Emo153.gif שחשבתם על מיי כמיקל רומנס או על מישהוא מהם שתפו איתנו
ק קרניjack New member 5/11/05 #2 אני אתחיל בזה... כששמעתי את IM NOT OK בפעם הראשונה לא הבנתי למה הזמר רועד כל הזמן. פשוט זה נשמע לי שהקול שלו רועד, שמשהוא מוזר שם כששמעתי את הלנה, חשבתי שהקול שלו מאוד דומה לקול של אנסטסיה , זה לא שיש לו קול של אישה אל שיש לה קול גברי יותר.....
אני אתחיל בזה... כששמעתי את IM NOT OK בפעם הראשונה לא הבנתי למה הזמר רועד כל הזמן. פשוט זה נשמע לי שהקול שלו רועד, שמשהוא מוזר שם כששמעתי את הלנה, חשבתי שהקול שלו מאוד דומה לקול של אנסטסיה , זה לא שיש לו קול של אישה אל שיש לה קול גברי יותר.....
ק קרניjack New member 5/11/05 #10 ../images/Emo6.gif יש לי מדבקה עם תמונה שלו על ספר, וידידה שלי אומרת לי "אין מצב שהוא לא הומו תסמכי עליי!"
../images/Emo6.gif יש לי מדבקה עם תמונה שלו על ספר, וידידה שלי אומרת לי "אין מצב שהוא לא הומו תסמכי עליי!"
° °•°Artemis°•° New member 5/11/05 #15 |בובספוג|../images/Emo111.gifמכירה את זה... לי יש בימון את התמונות שלו ואין אחד בכיתה שלא יורד עליו ואין אחד שלא אמר לי שהוא הומו\אישה...
|בובספוג|../images/Emo111.gifמכירה את זה... לי יש בימון את התמונות שלו ואין אחד בכיתה שלא יורד עליו ואין אחד שלא אמר לי שהוא הומו\אישה...
ק קרניjack New member 6/11/05 #23 זה תמונה ממדבק של מחברת ינה הכינה לי אחד כל שנה אני מכינה למשהוא שאני אוהבת אבל משום מה השנה לא היה לי זמן בחופש><
זה תמונה ממדבק של מחברת ינה הכינה לי אחד כל שנה אני מכינה למשהוא שאני אוהבת אבל משום מה השנה לא היה לי זמן בחופש><
A Angelica 0 New member 5/11/05 #9 ג'ררד הומו. תמיד ייחלתי לאלוהים שג'ררד לא גיי. וכנראה שזה לא נכון.. למרות שלא היה יוצא לי מזה כלום, זה נותן הרגשה טובה.
ג'ררד הומו. תמיד ייחלתי לאלוהים שג'ררד לא גיי. וכנראה שזה לא נכון.. למרות שלא היה יוצא לי מזה כלום, זה נותן הרגשה טובה.
E EveDark New member 5/11/05 #13 "הם אימו?" ראיתי את פרנק, ואת השיער על הפרצוף, והעובדה שהוא אוהב ורוד, וחשבתי לעצמי: "הוא אימו? ולמייקי יש משקפי אימו, גם הוא אימו?" בקיצור, זאת המחשבה הכי מוזרה\מטומטמת\חסרת הגיון שעלתה בדעתי עליהם. מיותר לומר שנפנפתי את המחשבה הזאת מהראש שלי מזמן.
"הם אימו?" ראיתי את פרנק, ואת השיער על הפרצוף, והעובדה שהוא אוהב ורוד, וחשבתי לעצמי: "הוא אימו? ולמייקי יש משקפי אימו, גם הוא אימו?" בקיצור, זאת המחשבה הכי מוזרה\מטומטמת\חסרת הגיון שעלתה בדעתי עליהם. מיותר לומר שנפנפתי את המחשבה הזאת מהראש שלי מזמן.
L L i t h i u m 27 New member 6/11/05 #33 אימו זה איך שאתה מרגיש ../images/Emo3.gif לא איך שאתה נראה. למרות שאיך שאתה מרגיש מתבטא באיך שאתה נראה. נראה לי שכן. ואם כבר בכלל, MCR זה אימו...
אימו זה איך שאתה מרגיש ../images/Emo3.gif לא איך שאתה נראה. למרות שאיך שאתה מרגיש מתבטא באיך שאתה נראה. נראה לי שכן. ואם כבר בכלל, MCR זה אימו...