השבוע שעבר

../images/Emo153.gif השבוע שעבר ../images/Emo153.gif ../images/Emo101.gif

אתם יודעים מה לעשות
ראשון - שני - שלישי - רביעי - חמישי - שישי - שבת - שבוע נעים לכולם

DarkRomance

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo185.gif

ראשון - פעולה שני - 100% היה לי משהו אבל שכחתי >< שלישי - פעולה-מדריכה חדשהההההההההההה!!!!!!!!!!!! סוף סוף! רביעי -התכוננתי למתמטיקה >< חמישי - שישי -הייתי ביום פתוח שבת -השיחת ועידה כמובן ו.....באו חברים

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifלהלהלהלהלהלה

ראשון- בוחן בפיזיקה [קיבלתי בו 96
] ושיעור פרטי במתמטיקה שני- שומכלום שלישי- מבחן בחשבון [קיבלתי בו 88
] רביעי- עוד פעם כלום חמישי- כנ"ל
שישי- מבחן באנגלית+ הלכנו למסעדה של דוד שלי לכבוד הבת מצווה של בת דודה שלי שבת- הייתי כל היום בבית, קצת שיעורים ואחרי זה אצל סבא וסבתא ובקניון חולון שבוע טוב

DontWakeMeUp

New member
../images/Emo9.gif

וואי שבוע שעבר נגמר ממש טוב
ראשון - מממ לא זוכרת
שני - גם לא זוכרת
שלישי - הייתי בעפולה
רביעי - היה אמור להיות טיול אבל התבטל
חמישי - סתם יום רגיל בבית
שישי - סבתא
שבת - היה ועידה ממש כיפית וממ.. נסעתי לעפולה שוב
ולא היו פליזים בפוקס
אני ממש רוצה אחד כזה! והשבוע התחיל ממש חרא..אז בשביל זה המשפט: אם היום היה גרוע - מחר יהיה עוד יותר

~עונה להולכת לראות בובות~

מה?אני מכורה לזה
ראשון - יש לי בפסיכולוגיה בתעודה 82
שני - למדתי עד 4
שלישי - למדתי עד 4 רביעי - למדתי עד 4 חמישי - כלום ,הייתי צריכה ללכת לשוק אבל לא הלכתי
שישי - אוניברסיטה שבת - נסעתי לדודה שלי וקניתי סקיני שחור

3has3

New member
../images/Emo112.gif חעחעחע

ראשון - כלום X: שני - כלום X: שלישי - כלום X: רביעי - כלום X: חמישי - חברה באה אליי ואז בכניסה הביתה היא אמרה שהיא תתקשר לאמא שלה ואז אמא שלה אמרה לה לפני שהיא באה אליי לטייל עם הכלב. אז אפילו לא נכנסו לבית והלכנו עליה ובאמצע הטיול התחיל לרדת גשם אז רצנו. ואז יצאנו עם מטריות ותכננו ללכת אליי ויצאנו לשניה וחצי והתחיל ברד והיינו מאוד מאוד רטובות XD אז נכנסו לבניין שלה ואז אחרי כמה דקות יצאנו שוב והחלטנו לעשות את הדרך הארוכה [זה היה רעיון שלי XD] אבל מכונית השפריצה עליי אז חזרנו לבית שלה והלכנו דרך הבוץ לבית שלי XDDDDD בקיצור, נרטבנו D: שישי - כלום X: שבת - כלום X:

למעלה