השרשור הלילי

../images/Emo153.gifהשרשור הלילי../images/Emo153.gif

האייקון הלילי הוא-
| חיזר |
לדיון הזה תוכלו להגיב רק עד שעה 9:30 בבוקר ולא דקה אחרי
דברים לא מובנים בסדרות של התאומות
קורה לכם שאתם רואים איזה סרט של התאומות ומשהו לא מסתדר לכם בעלילה
קורה לכם שדברים בעלילה של הסדרות של התאומות לא תואמים
שרשרו לפה את הדברים. למשל: בטובות השתיים- בפרק שבו אשלי רוצה להיות מעודדת. הם אומרים שם שקורטני (המעודדת הראשית) וחברותיה הן שמיניסטיות (בכיתה י"ב) אז איך זה יכול להיות שהן יחד עם אשלי ומרי-קייט בשיעור ספורט שלהן
מישהו יכול להסביר את זה

../images/Emo153.gif אריאלה אני מצטערת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סליחה סליחה סליחה אני נכנסתי לראות מה היה בשירשור הלילי וכנראה המחשב הסתום שלי פספס אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאווווווווווווווווווו מוטי למחוק למחוק למחוק למחוק למחוק למחוק את השירשור שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אריאלה סליחה סליחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo153.gif ושוב נוא מצטערת ובתגובה.....

קרה לי הדבר פעמיים בצער גידול בנות.....
לג´סי הייתה באחד הפרקים פגישת מחזור- 10 שנים אחרי סיוםהתיכון... בעונה השישית הוא חוזר ואומר שהוא לא סיים תיכון
בעונה הראשונה מראים את ג´סי משחק כדורסל... ודי טוב אבל משום מה בעונות האחרונות יש פרק שבו הוא לכאורה לא יודע לשחרק כדורבל
מישהו מוכן להסביר על מה התסריטאי חשב באותו הזמן

motib4

New member
לא אני... ../images/Emo29.gif

אבל לפעמים צריך לשנות דברים בעלילה כדי שההתרחשויות יקרו... בטח יש עוד המוןןן דברים לא מובנים בעלילות של הסרטים, סדרות וכו´, אבל אין מה לעשות.
והייתי אמור לשים חייזר?
טוב, בכולופן-

למעלה