חדשה כאן:p

flora non

New member
../images/Emo153.gif חדשה כאן:p

היי לכולם:) קוראים לי פלורית\פלורה\דרדסבא ואני חדשה בפורום. אני מנויה למעריב לנוער 3,500 שנה ( אז, עוד כשהיו חורטים את העיתון על סלעים וכל גליון היה שוקל כמו העגל הביתי והמפוטם שלי) ובגלל הפרסום הלא איטנסיבי בריבוע של הפורום בעיתון, החלטתי להיכנס :). אומרים שנחמד כאן^^. בין היתר היתי רוצה להעלות פה כל מיני נושאים לשיחה שדי קשה להפיץ (למשל הקסאמים ):, התחממות גלובלית, ואיך לעזאזל אפשר להתחמק ממדריכים חופרים מהנוער העובד והלומד- משהו שיעזור לכולם כי ע"פ מקור סודי בהחלט הם עומדים להשתלט על העולם, גורו לכם אויביי הלומד!). אם למישהו השם שלי מצלצל מוכר, זה לא בגלל שהשכן הסטלן מלמטה שם מוזיקה שאנטית מפעמוני קוקוס, אלא בגלל שפרסמתי בערך 6 סיפורים במדור המגניב בהחלט "סיפורים פה", האחרון שבהם "מטבעות מלח" הטרגי-משהו. מקווה להשתלב כאן ולהעלות נושאים חשובים ומטופשים כאחד, פלורית

amit678

New member
היי פלורית/פלורה/דרדסבא ../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה לפורום... אני עמית, בת 15 וכ"נ במעריב לנוער... מקווה שתהני כאן

יעל פלג

New member
לעזאזל, ילדה

את מצחיקה
אני יעל, כ"נ נוער חדשה (?) בת 15 (היום לועזי!! היום!!)

flora non

New member
מזל"טים ופייטים לאוויר!

קולולו, מזל טובD:!!! שתזכי למצוות ותהיי שמחה ומאושרת:). ^_________^".

angel doll

New member
בורכים הבאים ../images/Emo188.gif

אני מורן בן דוד (17), כ"נ חדשה במעריב לנוער, נעים להכיר..

גאד

אני מעריצה את כל הכותבים מ"סיפורים פה", למרות שעכשיו אני לא זוכרת בדיוק איזה סיפורים היו שלך. אני זוכרת אבל את שם המשפחה שלך

flora non

New member
D":

וואו! אני מרגישה מפורסמת כמו הכפכף של בריטניD:! הממ, גם אני מעריצה כמעט כל בנאדם ששולח לשם סיפורים. הסיפור האחרון שפורסם- אדישות, לא יודעת של מי, ממש טוב:). יש אנשים מוכשרים בעולם^^". לפעמים יש סיפורים שאני לא ממש אוהבת שמפרסמים, הם קצת...בנאליים, אבל יש גם כאלה שכותבים פשוט מצוין:p. ואגב, אם קראת, הינה הסיפורים שפרסמתי: (אני מתה לקצת תגובות, גם אם הם רעות כי מזה לומדים:) "חיבוקים" (עוד מסוף 2006), "הים מרגיש", "עולם שבור בחוץ", "סנפלינג", "העלמה דורה" והאחרון "מטבעות מלח" (חלקם פורסמו פעמיים בגלל החוברת הקטנה שפעם צירפו לגליונות). אני יודעת שהם כולם קצת דרמטיים, אבל היי, כל העולם במה!

למעלה