|חמוס| אני מסגירה את עצמי.

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אני מסגירה את עצמי.

אחרי חודשים של קריאה בפורום החלטתי להסגיר את עצמי P: אני עדן, בת 17 [וחודשיים ויומיים אבל מי סופר?] מאשדוד ו... אממ... התחלתי להתעניין ברדיוהד ברצינות אחרי שניגנתי עם הקבוצה שלי בכלי זמר את Paranoid Android בהופעה בסוף השנה שעברה וזה שיר שאי אפשר להתעלם ממנו, וגם בזכות המורה שלי לגיטרה שאמר עליהם כל כך הרבה דברים טובים. אחרי זה שלחו לי את כל OK computer [אני אקנה אותו מתישהו] ואחרי שליומולדת קנו לי את Pablo Honey נכנסתי לאטרף וקניתי את Hail to the thief ואת האלבום סולו של ת'ום יורק ואז קניתי את The bends, Kid A ו- Amnesiac יחדיו בהזדמנות הראשונה שהייתה לי להיות בתו השמיני [במקרה זה היה בשדה תעופה לפני הטיסה לפולין :X]. דאגתי גם לצפות ב "meeting people is easy" ובמספר הופעות ^^ ועכשיו אני כבר לא יכולה להפסיק... [אני חופרת X_X] אז... אממ... זהו P:

radiofloyd

New member
אוקיי..רק עכשיו קלטתי את זה מהבלוג

אחלה מורה, שיהיה לך בהצלחה!

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| עולם קטן P:

בדיוק שיעור שעבר דיברנו על כמה העולם קטן P:

Roy1232

New member
ודים המורה הכי טוב, תכלס..

ניקו משוגע ואפי לא משהו.. אבל הכי תותחים אצל ניקו בכל מקרה

Latisia

New member
אה גם אני למדתי אצל אפי!

אפי הוא מורה מדהים! אחלה בנאדם (= וניקו תמיד הפחיד אותי!!! פעם הלכתי לקחת גיטרה מהחדר שהוא בדיוק לימד בו והדלק היתה סגורה אז ניקו התחיל לצרוח לי לפתוח את הדלת ולא הצלחתי כי היא היתה כבדה ואמממ הוא מממש גרם לי לשקשק חחחח... לדעתי דווקא ודים לא כזה משו ואממ על מיכאל אני ממש מתה! אה וואי יש לי הרבה זכרונות טובים מכלי זמר אשדוד! שאני מגיעה לארץ חסר לי שאני לא הולכת לבקר שם!P:

jony543

New member
הסניף הכי טוב של כלי זמר

ואני אומר את זה אפילו בלי שהייתי בהרבה סניפים.

Latisia

New member
אינדיד!

למרות שאני ממש לא חיבבתי את רן. אחלה אנשים יש שם!

jony543

New member
סהכ הוא מוכר טוב

אם הוא מבין שבכווונתך להוציא כסף הוא יתן לך מה שבא לך. מזל שיש את השאר ששמחים לעזור בכל מצב!

ואוו..

ממש תקפת את הנושא בצורה חזקה:) קודם כל, ברוכה הבאה! כמה זמן את מנגנת? וכשאת אומרת קבוצה, את מתכוונת ללהקה ממש? והכי חשוב, למה חיכית עד עכשיו לכתוב כאן?:)

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| תודה :)

אני מנגנת בערך שנתיים וחצי, כשהשנה וחצי הראשונות היו נורא איטיות והתקדמתי לאט ואז נרשמתי לכלי זמר, שהם סתם איכסה, אבל המורה שלי מדהים ומאז שאני לומדת איתו אני מתקדמת יותר מהר ומפתיעה את עצמי :) בכלי זמר לומדים בקבוצות, בקבוצה שלי היו עוד שני אנשים, בן ובת [שהם מקסימים ^^] ולקראת ההופעה צירפו לנו מתופף והמורה שלי ניגן על בס וניגנו את השיר :) זה היה 5 חודשים אחרי שהתחלתי ללמוד שם אז לא הייתי ממש מוכנה לזה אז לא ניגנתי סולואים, גם לא הייתה לי חשמלית אז ניגנתי על חשמלית שידיד שלי הלווה לי להופעה
[כיום יש לי פנדר טלקסטר אמריקאית ^^]. בסופו של דבר ניגנו את השיר הכי יפה בהופעה ^^ [עוד שירים של רדיוהד שניגנו קבוצות אחרות- knives out ו- high and dry]. [אסור לשאול אותי על ההופעה הזאת כי אז אני כותבת יותר מידי
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=758278] למה חיכיתי עד עכשיו? P: אמממ... לא יודעת... :X אבל מה שגרם לי לכתוב זה ה- "There There" שבראש העמוד P: אני אוהבת את השיר הזה כל כך :X

jony543

New member
אשדוד אימפריה! ../images/Emo6.gif

מקום 2 בליגה!! נחמד שיש עוד חובבי רדיוהד מאשדוד.

The Girl Who

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מעניין, גם לי הייתה אובססיית חמוסים. או לפחות למילה חמוס. מוזר. אה ואני טל.:]

kittycatbone

New member
עדן!../images/Emo2.gif

ואוווווווווווווווווו, לפי הכינוי הקודם שלך (mrs bloom) והחיזר!! אני מזהה אותך מפורום אורלנדו בלום^^ זוכרת אותי? (בכינוי יסמין טרוגובוף או הזה?) חיחי כלמקרה
ברוכה הבאה לפורום^^ תהני כאן
וטוב שהחלטת להצטרף כאן ליותר מקריאה^^ (ואני יסמין, 17, מאיזה מקום אחד)

למעלה