|חמוס| מצעד רדיוהד

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| מצעד רדיוהד ../images/Emo168.gif

קבלו בברכה את מצעד הפורום ^^! אני מצפה לראות המון הצבעות
.
השירים לדירוג התחלתי
You
Planet telex
Airbag
Everything in it's right place
Packt like sardines in a crushed tin box
2+2=5
Talk show host
Killer car
Permanent daylight
Creep
The bends
Paranoid android
להצבעה- דרגו את 5 השירים האהובים עליכם מהמצעד ומהפינה לשיפוטכם.
טענות, תלונות, מענות, צעקות, צרחות, סקילות באבנים ואפילו מחמאות- פנו אליי
.
שימו
- אם תצביעו לפחות מ-5 שירים או תצביעו לשירים שלא נמצאים במצעד או בפינה לשיפוטכם אני לא אוכל להחשיב את ההצבעה שלכם.
הבהרה קטנה- אפשר להצביע עד יום שישי ומותר גם לשנות את ההצבעה אם פתאום רבתם עם הפיצול שלכם והוא ניצח. תהנו
[דוגמא למצעד מלא- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1066&msgid=80263300]

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| לגבי השם של המצעד-

הצעות אחרות לשם המצעד יתקבלו בברכה ויישקלו בקפדנות

FunkyMonk

New member
WTF?

הסברים? איך עובד? מה עושים? מה הרעיון? מה זה "הפינה לשיפוטכם"? ולמה לעזאזל נתת רק 12 שירים?

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| קודם כל- להירגע P:

אז ככה, כרגע בתור התחלה יש 12 שירים. מתוכם 10 השירים עם הניקוד הכי גבוה מההצבעות יהיה המצעד והשניים האחרים ייצאו מהמצעד. כל שבוע יהיו בפינה לשיפוטכם שני שירים חדשים שגם אותם תוכלו לדרג ואז המצעד יתעדכן עם ההצבעות החדשות ושני שירים ייצאו מהמצעד וכך הלאה וכך הלאה. המצעד יהיה כל הזמן 10 שירים + שניים שיצאו + שניים חדשים לשיפוטכם. כרגע אין פינה לשיפוטכם אלא רק 12 שירים. הפינה לשיפוטכם תהיה מהפעם הבאה. מה שצריך לעשות- צריך לבחור את 5 השירים המועדפים עליך ולדרג אותם. את השאר תשאיר לי :) עוד שאלות?

FunkyMonk

New member
חח תודה =)

סליחה אם יצאתי קצת עצבני בהודעה הקודמת.. P=

אחלה - הנה

מקום חמישי - 2+2=5 מקום רביעי - You מקום שלישי - Airbag מקום שני - Everything In Its Right Place מקום ראשון - Paranoid Android

kittycatbone

New member
להלהלה ^^

1) 2+2=5 2) everything in it's right place 3) talk show host 4) paranoid android 5) permenate daylight

kittycatbone

New member
כוסעמק ><

אני מתארת לעצמי שהניקוד הכי גבוה הוא לשיר שאני הכי אוהבת, אז נא להפוך את סדר המספרים כך ש- 2+2=5 הוא בעל הנקודות הגבוהות ביותר ו-permenate daylight הוא בעל הנמוכות ביותר. הממ..

FunkyMonk

New member
הנה שלי:

5. Every Thing in Its Right Place 4. Talk Show Host 3. 2+2=5 2. Paranoid Android 1. Airbag כמובן שהסדר שלהם רק זמני, זה עלול להשתנות בכל רגע..

Latisia

New member
שלי:

5. talk show host 4. you 3. everything in it's right place 2. 2+2=5 1. paranoid android חג שמייח לכולם ובהצלחה עם המצעד עדן!

Knives Out

New member
הנה שלי

Everything In It's Right Place 2+2=5 Permanent Daylight Paranoid Android Airbag אבל זה באמת מצעד מפגר.. היית צריך להביא לפחות 40 שירים שונים...

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| נממ...

המטרה היא שהמצעד יימשך... ככה שאי אפשר לעשות מצעד של 40 שירים

פוֹלי

New member
שלי

[אחת] Talk Show Host [שתיים] 2+2=5 [שלוש] Killer Cars [ארבע] Everything In It's Right Place [חמש] Paranoid Android

prophet85

New member
ושלי...

1. Paranoid Android 2. Talk Show Host 3. 2+2=5 4. Everything In It's Right Place 5. The Bends וזהו.

Roy1232

New member
רשימה מעולה

אני שוקל לסגוד לך, אבל למה בלי הטוריסט ומטפס על הקירות?
והרשימה שלי: 5 - You 4 - Creep 3 - Airbag 2 - Permanent Daylight 1 - Planet Telex רשימה לא מייצגת במיוחד, כי יש שירים שאני יותר אוהב.

Cherub Rock

New member
שלי גם ../images/Emo13.gif

The bends 2+2=5 Everything in it's right place You Permanent daylight

Karma Killer

New member
אבל איפה כל השירים האחרים? ../images/Emo4.gif

1/ paranoid 2. everything is in its right place 3. the bends 4. airbag 5=2+2 5.

kittycatbone

New member
לפי מה שהבנתי,

בכל שבוע היא תוסיף עוד שירים או משהו בסגנון, וככה איכשהו נכסה את כל השירים ויהיה ניקוד לכל השירים ובקיצור בתהליך ממושך נגיע למצעד

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| כה :X

רק שהמצעד יישאר תמיד 10 שירים :X כל שבוע ייצאו שני שירים מהמצעד ויהיו שניים חדשים.

למעלה