|חמוס| עשרת הגדולים ב- MTV

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| עשרת הגדולים ב- MTV

היה לפני יומיים. 1. Paranoid Android 2. Creep 3. Karma Police 4. Street Spirit (Fade Out) 5. There There 6. No Suprises 7. Just 8. Idioteque 9. Fake Plastic Trees 10. Go To Sleep שלושת הגדולים היו צפויים. קריפ לא צריך להיות כל כך גבוה. פייק פלסטיק טריז נמוך מאודדדדדד. ומה לעזאזל סטריט ספיריט עושה מתחת למקום הראשון?
אבל טוב נו... מדובר ב- MTV... כמה כבר אפשר לצפות מהם? טוב שבכלל שידרו קליפים שלהם. זה דווקא היה נחמד :)

Latisia

New member
אוך זה מעפן.

אבל אי אפשר לצפות הרבה מעשרת הגדולים של אמטיוי. מעפן. כבר שנה וחצי לא העפתי מבט בערוץ הזה. אני שנה וחצי בלי כבלים. נו טלויזיה.

jony84

New member
ראיתי את השידור של זה....

נחמד לראות בכאלה ערוצי ג'אנק קצת מוזיקה טובה....זה כמו לשמוע בגלגל"צ פתאום שיר טוב....ואני לא מתכוון לכל הלהיטים הקלאסיים האלה...אלא שיר טוב ולא ממש מוכר. תגידו הקליפ של אידיוטק באמת יצא כקליפ לשיר...זתומרת....הם לא ממש עשו לזה קליפ...זה גם גרסא שונה מאשר בדיסק.

kraz11

New member
פעם הייתה בחירה הזויה ...

HARROWDOWN HILL הגיע למקום הראשון במצעד רדיוהד אחלה שיר אבל מקום ראשון??

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ככה זה...

כשיש לאומן כלשהו שיר חדש חדש ויש מצעד לשירים שלו אז השיר החדש תמיד יהיה במקום הראשון
זה ככה משום מה... כנראה בגלל זה :X

Karma Killer

New member
גם אני שאלתי את עצמי מה סטריט ספיריט עושה

מתחת למקום הראשון

LiLoOKuN

New member
לא..דווקא היה בסדר..

הרוב הצביע והם כנראה יודעים על מה הם מדברים,וכל אחד והדעה שלו.. בכל מקרה..אממ אתם חושבים שרדיוהד יבואו שוב לישראל? אנחנו לא יכולים לעשות גם עצומה..??באמת אנשים!! אתם כנראה לא כ"כ רציניים או לא כ"כ אוהבים אותם מספיק!XD

InnocenceLost

New member
קודם שיוציאו את האלבום

ואז שתום יחזור מהצהרתו שהם לא הולכים להרים הופעות גדולות יותר
ואז נדבר .:)

למעלה