|חמוס| רדיוהד ב- 7 לילות

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| רדיוהד ב- 7 לילות

במוסף "7 לילות" של ידיעות אחרונות הייתה כתבה "20 הדברים שלא תוכלו בלעדיהם בקיץ" ובינהם- רדיוהד הסבל של ת'ום יורק הוא הדבר הכי טוב שקרה לנו בעשר שנים האחרונות. גם אם נדמה שבאלבום האחרון רדיוהד הלכו קצת לאיבוד באזור הדמדומים שבין עולם הפופ לאקספרימנטליות. יש כאלה שרואים בהם נודניקים - בעיקר אנשים שמחכים בקוצר רוח לאלבומים חדשים של עברי לידר - אבל עבור הרוב אלבום חדש של רדיוהד הוא עדיין אירוע גדול ומשמח. מה גם שבאלבום הקרוב, שלפי שמועות יוצא באוגוסט, הם אמורים לחזור לעשות רוקנרול כמו פעם. בזכותם אולי קולדפליי קיימים, אבל אנחנו עדיין בעדם. ועל זה אפשר להוסיף טפו טפו טפו. [לא חידשו
]

פוֹלי

New member
אני מאוד מאוד מקווה שהם באמת

חוזרים לעשות רוקנרול כמו פעם... זה ממש חסר לי :(

HTTT

לא היה מספיק רוקי בשבילך? כאילו אני יכול להבין איך שירים מסויימים לא בדיוק נכללים בהגדרה - אבל שירים כמו 2+2=5, go to sleep, there there, wolf at the door, a punchup at a wedding אלה דוגמאות לרוק במיטבו....לטעמי

Roy1232

New member
הבשורה הכי שמחה השנה

תודה
אני מאוד מקווה לרוק טהור ולא היבריד כמו HTTT.

FunkyMonk

New member
רק אני מקווה שהם שוב יפציצו בסגנון חדש?

זה שהם חוזרים לכיוון יותר רוקי לא אומר שהם יעשו עכשיו את דה בנדס מחדש.

Gigantic Boots

New member
אני מאוד מקווה שהם יעשו רוק של 2008

arpeggi אמור להיות מדהים - הנגינה על האקוסטית זה בידיוק קולע לקטעים שאני אוהב להמציא. last flowers גם. ו-nude....

The Walrus

New member
אני דווקא לא בעד רוק...

יש המון להקות שעושות רוק, אבל לרדיוהד תמיד היה סגנון מיוחד מאוד לטעמי... מה שניתן לשמוע באלבומים כמו Kid A. הסאונד שלהם מאוד רחוק מלהקת הרוק הממוצעת. וחוץ מזה שאני אוהב מוזיקה מוזרה ונסיונית כזאת
. בגלל זה פחות אהבתי את the bends... יש בו פחות מהיחודיות של רדיוהש. מצד שני, בתור גיטריסט וחובב גיטרות מושבע, אני לא ממש רוצה עוד אלבום אלקטרוני לגמרי, שקשה לזהות בו גיטרות. בגלל זה OK Computer הוא האהוב עליי... מצד אחד הוא מיוחד מאוד, מאוד רדיוהדי, מצד שני, הכלי העיקרי בו הוא עדיין גיטרה. טוב, בלבלתי את עצמי... אני פשוט יקווה לאלבום מוצלח, לא משנה מה.

למעלה