|חמוס| שירשור חיובי

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| שירשור חיובי ../images/Emo42.gif

כתבו את הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע :] השבוע שלי: יום ראשון- חופש יום שני- חופש יום שלישי- חופש יום רביעי- בטח אני אלך להפוך על הפוך :X ואז יש ערב במה פתוחה שם ליד אז אני אלך לשמוע P: יום חמישי- מפגש פורום יום שישי- אולי אלך לאמפי :X יום שבת- חופש P:

RoCKeR121

New member
כרגע הסתיימו רוב חגיגות היומולדת:)

ולשירשור: יום ראשון - ים עם ידידה יום שני - לא יודע אולי פיינטבול עם חברים ליומולדת... שלישי-כנ"ל רביעי" כנ"ל חמישי - כנ"ל + אולי עבודה שישי - עבודה בערב...בבוקר לא יודע... שבת מנגל עם כל המשפחה של אבא בשביל היומולדת:):):):)

STROBERRY

New member
אז ככה....

יום ראשון-עבודה בבוקר-משמרת לילה במד"א יום שני-עבודה בערב יום שלישי-עבודה בבוקר יום רביעי-בוקר חופשי, אחה"צ נוסעת לסופה"ש בת"א יום חמישי-מטיילת בת"א יום שישי-מימדיון יום שבת-ת"א-נראה כבר ואחרי זה כנראה שבוע אילת:) שבוע טוב אנשים!

eladi88

New member
גמאני גמאני

ראשון - אממממ צום..אני ישן כל היום...או לפחות ינסה שני- אמממ אני מתחיל קורס פסיכומטרי **וויש מי לאק!** שלישי- טיול איפשהו כל המשפחה רביעי- קורס פסיכומטרי חמישי- אממממ אולי מימדיון שישי- קורס פסיכומטרי שבת- אממממ ישן וחורש לפסיכומטרי מילת המפתח...פסיכומטרי!

hodayoyo

New member
שבוע דפוק../images/Emo60.gif

ראשון- אני מתכננת ללכת לישון רק באיזה 6 בבוקר ואז לישון עד 4 אחה"צ, אולי אני אנצל חברה שתלמד אותי מתמטיקה ואם לא אז סתם להעביר שעות עד סוף הצום שני- שומרת על אחיין שלי עד הצהריים שלישי- מפגשפורום :| רביעי- שומרת על אחיין שלי חמישי- שומרת על אחיין שלי בעעע שבוע דפוק

hodayoyo

New member
נממ../images/Emo60.gif

יש לך שלט שכתוב עליו "רציני" ביד או שלט שכתוב עליו "ציני"?? בכל מקרה אני עובדת בקיץ בתור המטפלת של אחיין שלי, אני חולה עליו אבל דיי נמאס לי לשמור עליו.

hadarisan

New member
השבוע שלי!!:

יום ראשון- חופש יההההה מיכאל חוזר היום! יום שני-עבודה לצערי אבל בריכה עם כל החבר'ה אחה"צ יום שלישי- כנ"ל! יום רביעי- יום הולדת לאבא יום חמישי-יום הולדת לשגיא חגיגות! יום שישי- המשפחתיות...אחי סוגר שבת... יום שבת- שנחייה ליום שבת אמן שבוע טוב!

pishkashit

New member
בלאכס.

ראשון- פה בעבודה. המחשב מקולקל. שני- פה בעבודה. המחשב מקולקל. שלישי- מפגשפורום רביעי- משכורת. ומחשב מקולקל. חמישי- לא יודעת. בת"א כנראה. שישי- בארומה שבת- לישון. איזה מעפן.

eladi88

New member
שבוע מעפנה...לנערה מעפנה...

חחחחחחחח סתם לירון את יודעת שאוהבים אותך

whynot5

New member
../images/Emo9.gif

אילת מהיום ועד ליום חמישי. אין יותר טוב מזה.

NoY182

New member
^_^

יום שני - נווה ים עם חברה =] יום שלישי- מכון כושר ואז ביקור אצל חברה שחזרה מחו"ל יום רביעי- אממ סתם חופש יום חמישי - כנ"ל יום שישי - היומולדת שלי =]]] יום שבת- לנוח ^_^

•No¥a•

New member
\:

שני- לא יודעת, נראה.. שלישי- כנ"ל רביעי- כנ"ל חמישי- כנ"ל שישי- יומולדת לאמא שבת- ממ.. נראה כבר

למעלה