|חמוס| שירשור חיובי

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| שירשור חיובי ../images/Emo42.gif

סליחה על האיחור. כתבו את הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע
השבוע שלי: יום ראשון- לא ממש חיובי, הלכתי לקחת ספרים מהביצפר :X יום שני- ווליום תל אביב ^^ וחברה באה לישון אצלי ^^ יום שלישי- מישהי שאני נורא אוהבת באה לבקר אותי
יום רביעי- חופש [מאוד חיובי] יום חמישי- לא חיובי. אבל בערב הפוך על הפוך. יום שישי- אולי אלך לאמפי :X יום שבת- חופש.

SponT

New member
שלי...

יום ראשון - בנתיים אני ער שעה וחצי ועד עכשיו זה היה יום רגיל... מילאתי טופס winner, מקווה לזכור בו. יום שני - ווליום ת"א , הולך עם חברה שלי, מקווה שיהיה טובבבבבב!!! יום שלישי - בנתיים אין לי תוכניות ליום שלישי, מה שכן זה הלילה האחרון בחופש הזה שיהיה אפשר להיות ערים עד שעה מאוחרת. יום רביעי - הכנות לבצפר כבר... לארגן תיק, מחברות ועוד... יום חמישי - Back to School, אני מתחיל את השנה האחרונה שלי בבצפר! בהצלחה לי! יום שישי - מקווה לא ללמוד בימי שישי , ובערב יש מסיבת רוק ב-Cure. יום שבת - נוסע לפארק נחשונית!!!!!!!!!!!!!

hadarisan

New member
וואלה חיכיתי חיכיתי ולבסוף זה הגיע!

השבוע שלי: יום ראשון-הסתלבטות גמורה! יום שני-לצערי הולכת לבית צ'פר להכין דברים ליום הראשון...מישהו צריך לכתוב משהו לילדי כיתה ז'...הממממ איך הייתי רוצה לנסוע לווליום.... יום שלישי- סופרלנד והפועות ענק איזה כייף!!!! מצפהההה יום רביעי- בית ריק ככל הנראה...יהההה יום חמישי- יום מקולל!!!! מזל שלפחות אחה"צ יש האבקות אז זה בטוח ישפר את היום! לא רוצה בית צ'פררררררררר טוב לפחות שנה אחרונה שישבת- שנגיע אמן!

שלי...

השבוע שלי: ראשון: כלום.. והרבה הרבה כלום. שני: ווליום תלביב :] המון המון פאן :] שלישי: לישון!!! לישון המון.. הרבה לישון. רביעי: לעזור לאחי לשטוף את הדירה... לחדש את הצמות בשיער. חמישי: יום מקולל, שנוא. לעשות טרור בביצפר על זה שביטלו לנו את הגדנ"ע ): ... ההתנתקות הזאת, ראאאאאר! שישבת: לנצל את הסופ"ש כמה שיותר... לישון המון המון המוווון! זהו... מקווה שיהייה לכולם שבוע טוב... ותבואו לווליום!!
אוהבת המון המון.... אופיר

השבוע שלי ../images/Emo9.gif

יום ראשון-חברות שלי היו אצלי..מורה פרטית..יוצאת בערב לאנשהו יום שני-שיעור קלידים!:) והולכת למסיבה של ידיד בקיוג'ה.. יום שלישי-מורה פרטית..הולכת להצטלם בדיונות עם ידיד שלי עם דודה שלי שהיא צלמת מקצועית :)..סתם כי משעמם לנו
יום רביעי-אווו מיי פיבורייט, בערב חברות הכי טובות שלי באות אלי ומזמינים מלאאאא פיצה ואח"כ הולכים למקום שכולם יושבים ובוכים על עתידנו <שיום אחר יש ביצפר>...זה עניין של מסורת
יום חמישי-ביצפפפרר..יום הראשון שלי בתור שמיניסטית! יום מגניב.. יום שישי-הרבההההה אלכוהול בפאב
יום שבת-יום שבת בא עלינו לטובה:) המון סתלבט כנראה.. שבוע מגניב לכולם!

השבוע שלי :)

ראשון (היום)- קמתי מתה וזה לא חיובי בכלל בעעע... המממ ללכת לקנות דברים לביצפר וזה וזה.. שני- סתם יום רגיל.. יש מצב שניסע לים :) ואם לא אז סלקום ווליום
שלישי- אין תוכניות בינתיים :) רביעי- עובדת, יום אחרון לחופש
חמישי- מתחיל ביצפר
שישי- יום שישי זה יום שישי :) היום האהוב עליי :) בטח נישן וזה ואז נצא בערב.. שבת- נוסע לבקר משפחה בטח.. ואז בערב ברקה.. אחר השבועות המעפנים.. למה ניגמר החופש?!

dani3p

New member
אני אוהבת את השאלונים החמודים האלה

יום ראשון: זה היום! מסתובבת עם חברות שני: פסיכו'.. אבל הסלקום ווליום מחכה לי שלישי: בטח ללמוד לפסיכו' וזה רביעי: סימו' ולקנות מתנה לחברה טובה.. אהה ולקחת את המשקפיים חמישי: פסיכו' שישי: צפוןן..!! ולחגוג לחברה יומולדת שבת: צפוןן!! (עדיין) שבוע טוב אנשים!

•No¥a•

New member
../images/Emo27.gif

ראשון- נהריה עם חברות ^^ שני- ים D: שלישי- שומדבר נראלי.. רביעי- כנ"ל X: חמישי- בי"ס
שישי- שומדבר X: שבת- כנ"ל.. \:

~~~~~

ראשון-עבודה בפרדס! שני-עבודה בפרדס שלישי-ישיבת מדצ"ים, ערב בוגרת רביעי-עבודה בפרדס, ים חמישי-לימודיםםםםםםםםםם שישי/שבת-מיני שנטיפי בחופ נתניה עם מושא אהבתי האסורה

eladi88

New member
שלי

ראשון-כבר עבר ואין לי כח לספר לכם שני- פסיכו' ואז חופשה עם המשפחה שלישי- בחופשה עם המשפחה רביעי- נראה לי פסיכו' אני לא זוכר כבר חמישי- פתיחת שנת הלימודים לשנת 2005\2006 שישי- בצפר? נראה כבר שבת- לישוןןןןןןןןןןןןןן

matanbru

New member
אני :)

אני חדש פה ואני בן דוד של אלעדי :) ראשון- עבר שני- סטלבט שלישי- עבודה וללכת עם חברים לאן שהו רביעי- סטלבט ולישון מוקדם חמישי- גיבוש לצנחנים תאחלו לי בהצלחה שישי- בטח ישן אחריי הגיבוש הולכים לפתוח לי תתתחת שבת- אנערף מה שיצא

FRD

New member
זה כנראה עובר במשפחה...

ה-אלעדי/גילי בהצלחה בגיבוש!

למעלה