|חמוס| שירשור חיובי

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| שירשור חיובי ../images/Emo42.gif

כתבו את הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע :] השבוע שלי: יום ראשון- מסיימת יחסית מוקדם ללמוד ואין שיעור אנגלית אז כייף P: יום שני- אין חיובי :X יום שלישי- יום הולדת לגל, ידיד טוב שלי
יום רביעי- מסיימת מוקדם, אין 3 שעות ביולוגיה בסוף היום ^^ יום חמישי- מסיימת מוקדם, אין אנגלית
, יומולדת לאילי, חברה טוב
והפוך על הפוך :] יום שישי- סופשבוע!!! מסיימת ללמוד ב- 12 ואין אנגלית P: יום שבת- חופש! [אין אנגלית!!!]

Hadardur

New member
רוצים לראות מזה חיובי?! אעאעאע?!%^

יום ראשון- מבחן באנגלית.. מסיימת ב-3 ללמוד... לומדת למבחן ובוחן ותיאוריה יום שני- לומדת לבוחן ולמבחן... מסיימת ב-3 יום שלישי- לומדת למבחן ובוחן יום רביעי- היום הגדול... בוחן בביולוגיה... מסיימת ב-4 ללמוד יום חמישי- היום הגדול גדול.... מבחן בהיסטוריה.. מסיימת ב-5 יום שישי- או! חיובי חיובי.. לומדת שעה אחת.. ואז חרישה לתיאוריה בקיצור שבוע חרא

eladi88

New member
בהצלחה לך במבחנים בחנים ושאר דברים

נזכרתי..יש לי מבחן במתמטיקה יום שלישי...הוא נדחה להשבוע....מה אני יעשה?

hadarisan

New member
חיובית לחלוטין! מבטיחה!

יום ראשון- יש לי רק 3 שעות ללמוד והביתההההה לישוןןןן יום שני-הרבה שעות ללמוד אבל בטח יקרה משהו נחמד...בטוח מישהו יפוצץ מבחנות בביוגיה יום שלישי- ביוטופ יששששששששששש יום רביעי- עוד קצת ביוטופ ישששששששש יום חמישי-משה נחמד בבית צ'פר מנסים לאסוף כספים למסיבת יב' שישבת- אם יהייה כמו שהיה היום ואתמול אז אני מסודרת!!! בתקווה שאני אוכל לתפוס שינה טובה השבוע!!! אנשים- שבוע מקסים לכולםםםםםםם

eladi88

New member
אללה שירשור חיובי..כבר תהיתי לאיפה

הפינה נעלמה... ראשון- אמממ איזה יום כיפי...עד 8 וחצי בלילה בבצפר בגלל הפסיכו...ואז אני מקווה שאני אגיע הביתה עד עשרה ל 9 כי יש דרבי!!! אללה מכבייייייייייייייייייייייי!! [חחחחחח שניר תיזהר ממני] שני- אממממ בצפר? שלישי- אמממ בצפר? או שאני לא ילך....נראה כבר רביעי- אמממ יש לי איזו בדיקה בלשכת גיוס חמישי- אמממ בצפר...בלילה על האש אצלי
שישי- לישוןןןןןןןןןןן שבת- אממממ לישון ולאגור כוחות כי בערב יש הופעה של בית הבובותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

קובe

New member
שבוע טוב..

יום ראשון-מעיפים אותי מ4 יח' מטמטיקה, מה שאומר שאני מסיים מטמטיקה לכל החיים.. יום שני- בירה ללא תחתית..!! יום שלישי -פעמיים כי טוב יום רביעי -שוק.?מסיים ללמוד ביום חמישי יום חמישי -מתחיל סופ"ש..:] יום שישי- ים וכנראה יוצא .. יום שבת- 8 יום עד שספטמבר נגמר... אל תשכחו להעיר אותי..P:

Mosh28

New member
אוקיי בוא נראה

יום ראשון- מסיים רק ב4 ככה..משם נלך לידידה שלי ואחרי זה לאחרי |קורס הכנה לצבא|..יום די חביב
יום שני- אני מסיים מוקדם אש
אז נלך לאלוף הספורט..שמעתי יש מבצעים על נעליים
..אולי נצליח גם לדחוס איזה שיעור נהיגה באמצע יום שלישי- יום מיותר, דוגרי מה? אולי נלך לחדר כושר או משו יום רביעי- עם איך שאני מכיר את עצמי אני אהיה כזה עייף שאני לא אלך לאחרי ביום הזה וישאר לישון כל היום
יום חמישי- שוב נלך להתאמן או משו
יום שישי- יום מנוחה..עזבו אותי בשקט
יום שבת- חופש! + בראקה

mory89

New member
אניי!!

בלע, לפחות התכנון- יומראשון לומדת לביו, והולכת כנראה להרצליה.. לקנות בגדים=] יומשני לומדת לביו- אבל חרישה רצינית.. כי שלישי אין הרבה זמן.. יומשלישי לומדת לביו, וכל החברים שלי מהפנימיות חוזרים.. אז בטח יוצאים למקום מעניין!! (כבר נאמר פה פעמיים כי טוב.. לא?!)
יומרביעי מבחן בביולוגיה! בעע,, על כל החומר של שנה שעברה.. יומחמישי חברים שלי חוזרים מהפנימיות.. יום מאושרר!!! יומשישי אולי נוסעת שבת לפ"ת.. יומשבת שבת מנוחה..
שבוע טוב לכוולננוו!!

dani3p

New member
חיובי משווו

ראשון - סימו' בא לי לבכות.
יש מצב להפגש עם החברררררררררר אהה אוי!! או הולכת לשיעור ניסיון בסלסה
עם חבר טוב (אני כבר יודעת סלסה אבל
) שני - שיעור רגיל של פסיכו' שלישי - אין פסיכו'! אבל צריך ללמוד רביעי - אין פסיכו'! חמישי - פסיכו'.. זה מתחיל להיות מעיק שישבת - חבררררררר!!! אחרי 3 שבועות שלא נפגשנו!!! יהה לא יכולה לחכות אם נהיה בתל אביב אז גם להופעה בבארבי! וואי פסיכו' הזה.. מבחן הכי מרושע והכי נבזי שיש!! שיהיה שבוע טוב!

matanbru

New member
אז ככה:

ראשון- ישנים עד מאוחר ועבודה... שני - אותו דבר שלישי - אותו דבר רביעי- אותו דבר חמישי - ישנים עד מאוחר ואז או שמבטלים עבודה והולכים למסיבה בקמפוס או שאחריי העבודה ישר הולכים לקמפוס... שישי - חבר שלי חוזר מהבסיס אז בטח נלך כל החברים לצאת לאן שהו אולי ת"א או שנהייה בעיר שבת - חברים כל היום שבוע סתלבט כמו כל השבועות האחרונים... פנאןןןןןןן יח חי חי חי

ביצפר מזורגג ../images/Emo46.gif

יום ראשון- יומולדת לשתי המוריות שאני הכי אוהבת בעולם.. אחת מהן אני ועוד כמה חברות חוטפות ליער חשוך.. אוי זה הולך להיות טוב :) יום שני- אין משו מיוחד.. יום שלישי- יש הדג נחש בברקה.. נראה לי שאני אלך :) פלייארים וכאלו.. יום רביעי- עוד יום רגיל. יום חמישי- כנ"ל. יום שישי- יום שישי זה היום האהוב עליי אז כבר זה טוב :) בטח בערב נצא למקום שהוא לא נאפיס. אני צריכה להתגבר על רועי
. אממ.. וזהו. יום שבת- לישון כלללל היום.. ואז בערב שוב ברקה.. קיצר אני ממש חיה מסופ"ש לסופ"ש.

hadarisan

New member
תכלס אני מזה מבינה אותך

באמת סופי שבוע זה הרגעים הטובים ביותר של כל השבוע...

•No¥a•

New member
[:

ראשון- שומדבר מיוחד שני- כנ"ל \: שלישי- נראלי שיש פעולות.. אני מקווה ^^ רביעי- nothing... חמישי- נשארים עד 3 וחצי בבי"ס.. ולא זה לא חיובי זה סתם קקע שישי- חופשש^__^ שבת- כנ"ל[[:

למעלה