|חמוס| שירשור חיובי

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| שירשור חיובי ../images/Emo42.gif

כתבו רק את הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע!!! השבוע שלי- יום ראשון- מסיימת יחסית מוקדם P: ואין אנגלית אז זה טוב :X ובערב יש ערב גיבוש מתנדבי הפוך על הפוך באיזשהי מסעדה יום שני- יום הולדת לאהד, ידיד שלי
יום רביעי- אירוח של אפרת גוש [
] בתפוז יום חמישי- מסיימת יחסית מוקדם ואין אנגלית במערכת ובערב אני בהפוך על הפוך. יום שישי- יום קצרצר [בלי אנגלית]. הסופשבוע מתחיל! יום שבת- חופש!!! ואוקטובר מתחיל
[הידעתם שאוקטובר זה חודש מושלם?
]

SponT

New member
אני!!!

יום ראשון - לימודים כרגיל, העיקר שאני רואה את אהובתי!
ובצהריים שיעור נהיגה ובערב שיעור פרטי במתמטיקה. יום שני - יום מאוד מציק עם בוחן במתמטיקה ובוחן בחיבור... אבל שוב, רואה את אהובתי!
יום שלישי - בוחן באזרחות ובצהריים הולך עם אמא לעיר לקנות בגדים לבר מצווה של אחי! ובערב לומד לתיאוריה. יום רביעי - ניגש לתיאוריה ובעזרת השם עובר אותה !!! יום חמישי - סוף סוף יום בלי מבחנים ושטויות, אבל בערב צריך להתכונן למבחן בפסיכולוגיה. יום שישי - סופ"ש מגיע! אסור לצאת כי צריך להיות רעננים לקראת יום שבת , אבל בטח אהובתי תבוא אלי...
יום שבת - בר מצווה לאחי!!!!!!!!! חגיגה באולם עם משפחה ומלא מלא אנשים!!!!!!!! שבוע מדהים לכולם!!!!!!!!!!!

Lp Fairy

New member
אז ככה...חח

יום ראשון אנחנו מפרסמים בכיתה את המפצפה שלנו!!! (משו שעשינו בכיתה יום שישי...) ואולי אולי אולי נזכה בשוקולד לבן..[= יום שני אני הולכת להחתים את הטופס של התיאוריה ולגראנד קניון ששם אני סופסוף קונה את הדיסק של בית הבובות!!! יום שלישי סתם יום בשבוע..חחח יום רביעי אנחנו נוסעים לבקום..[= וכתוב שנהייה בקבוצות קטנות עם חיילים..[= זה משו שהשכבה שלנו אירגנה כדי שיסבירו לנו על הצבא... יום חמישי גם סתם יום בשבוע..חח יום שישי בעזרת השם נוסעים לירושליים לשישבת...ונאמר אמן..!!! חחחח יום שבת ג'ואן!!! הפרק שהפסדתי..והפעם אסור לפספס אותו!! שבוע קסום לכולם..[=

אמבלי

New member
מממ

יום ראשון - ממשיכה בפינוי החדר..סופסוף להעיף כבר את הסיפריה והשולחן יום שני - כל היום בת"א יום שלישי - שוב כל היום בת"א יום רביעי - סתם יהיה יום משעמם יום חמישי- סופ"ש..כולם חוזרים מהצבא..יהיה כייף יום שישי- שוב יהיה כייף כי כולם יהיו בבית יום שבת- אוקטובר מתחיל ואיתו הספירה לאחור =/ שבוע טוב לכולם :)

אמבלי

New member
ניראה לי התבלבלת..

בטוח שזה היה מכוון אליי? כי אני לא רשמתי שאני בירושלים..

השבוע שלי :)

יום ראשון- זה כבר היום בכלל :) לומדת רק שעתיים המממ ואולי נלך לאחרי וזה :) יום שני- זימונים למודיעין בת"א.. שזה לא משו טוב אבל זה חביב פלוס ואזזז אני הולכת להסתובב קצת ולקנות מלאמלמאלא חרוזים חחח איזה ישן זה.. ואיך שאני חוזרת לבאר שבע אני הולכת מהעבודה של אימא שלי לחלק מתנות לילדים בבי"ח סורוקה :) יום שלישי- המממ בערך הדבר שאני מחכה לו כבר הרבה זמן.. בית הבובות בברקה
גאד שיגיע כבר היום הזה.. ואני בכלל מסיימת מוקדם וזה וזה.. אז יום אלוףףףף :) יום רביעי- אני בטח אישןכי אני יהיה עייפה.. ואז יש אחרי ב-7 <איזה חיים מגוונים> יום חמישי- בעעע היום השנוא עליי.. אבל יש לנו טיול ללטרון וכל באר שבע תהיה שם אז זה טוב :) ואז בערב יש יומולדת לשתי ידידים טובים שלי באיזה מועדון.. יום שישי- זה היום האהוב עליי זה כבר מספיק
יום שבת- כנ"ל כמו שישי ואז בערב ברקה קאמבק אחרי שלא הלכתי היום
שבוע מצויןןןן חברים

Mosh28

New member
שיייייייייייייייייייר

לא משכתי כותרת בכלל
גם אנחנו יום חמישי בלטרון!! איזה יופי
ואוקיי השבוע שלי אפילו שחלק קטן כבר עבר יום ראשון - סיימתי רק ב5 וחצי, אח"כ ב7 עפתי לחינה של דודה שלי..איזה אלוף היה..שתיתי כל כך הרבה וזה עוד לא החתונה
יום שני - שזה היום, לקחתי יום חופש מביצפר כייי אני עייף..וצריך ללמוד כל היום למתמטיקה
יום שלישי - מבחן במתמטיקה + ללמוד עד 4 ככה ואזזזזז חוזרים הבייתה וכן כן..בערב הופעה של בית הבובות!!!
יום רביעי - החתונה של דודה שלי!! כל מילה מיותרת
יום חמישי - טיול ללטרון וכל באר שבע תהיה שם אז זה טוב:) ואז בערב נראה כבר ויום שישי - סתם יום מיותר חחח..נלך לחדר כושר אחרי ביצפר או משו יום שבת - נישן כל היום מעייפות ואז בערב בראקה

מוש השור שיכור וטוב לו

מוש מוש מוש מוש
אני לא רגועה היום מה יש לי חחח.. קיצר תבוא היום בערב לנאפיס לענת!!

eladi88

New member
שלי

בואו נתחיל מהיום [שבת]- הייתי בהופעהההההה והיה פשוט שולטטטטטטטטטטט ראשון- זימון למודיעין....פסיכו עד הערב שני- אמממממ לא זכור לי שיש משו מיוחד באותו יום שלישי- ההורים שלי חוזרים מחו"ל....כפיים...בטח מלא מתנות ובלגנים רביעי- כנ"ל יום שני חמישי- כנ"ל יום שני שישי- לילה טוב

hadarisan

New member
אוסססס חיובית!

יום ראשון- לצערי הרב זה יום שלש לימודים.... יום שני- בתקווה לארגן משהו נחמד כי לידיד טוב יש מימולדת! יום שלישי- נוסעים לחמד"ע מבית ספר-אין לימודים...רק פיסיקה משוש חיי כל היום...סתם אבל הולך להיות ממש נחמד יום רביעי- יש לנו סיור בעקבות לוחמים משהו מהבוקר עד הערב....נקווה שיהייה כייף יום חמישי- אמורה לנסוע למודיעין אבל הולכת לבטל את זה שישבת- ב"ה שנגיע...בטוח יהייה כייף! שבוע מקסים לכולם אנשים טובים!

dani3p

New member
הלו הלו

בלעכ כמעט ואין דברים חיובים השבוע.. ראשון - סימו' בבית שני - שיעור שם שלישי - סימו' בבית רביעי - סימו' שם חמישי - שיעור שם שישיבת - לנוח מכל הפסיכו' הזה! יש מצב להפגש עם חברים המשך השבוע. נראה כמה כוח יהיה לי אחרי כל הפסיכו' הזה
אופטימיות לעת בוקר..! שיהיה שבוע נפלאאאא

טוב אמממ...

היום יו ראשון ככה שחזרתי מסוף שבוע עמוס בבליאים וצריכה להשלים שעות שינה חזרתי הבוקר מפרדס חנה-חברים (חייבת להגיד קודם כדי שיהיה מובן אני גרה לבד בבית וזה לא הכי כייף כי זה מצב בדד ואם אתם שואלים את עצמכם למה אני לא עובדת זה בגלל שאני למצאתי עד עכשיו עבודה ואני לפני צבא ככה שדיף לי לבזלז את הזמן בלבלות ולא שתיפול לי דימעת זעה מהמצח..) שני-אמממ בטח חברים ואחרי זה הולכת לשון אצל אבא וחברה שלו שלישי- אם כבר יום שני אני יהיה בחיפה אז בטח אני אפגוש מישפחה וחברים בחיפפה רביעי- ינוח מכל הבילויים חמישי-אלוהים גדול שישי-אהוב ליבי היקר והאהוב איתן חוזר הביתה

eladi88

New member
אין חיים בגלל הפסיכו הזה...

אני כנראה יתחיל לעשות לי חופש מהבצפר למשך השבוע וחצי הקרוב בגלל הפסיכו הזה....בתקווה שזה יעזור במשהו

•No¥a•

New member
me me ^^

ראשון- שומדבר\: שני- יום קצר ^^ שלישי- פעולות רביעי- הממ.. כלום נראלי חמישי- עבודה בוהוו ]; שישי- חופש ^^ שבת- כנ"ל ^__^

mory89

New member
אני!!=]

טוב, אז למרות שכבר התחיל השבוע.. והאמת היא שלא הייתי פה כבר מיום שישי... זה השבוע שלי- ראשון- אממ.. וואי אני אפילו כבר לא זוכרת.. סיימתי מאוחר, והלכתי לדודה שלי.. שמרתי על בנותדודותי המתוקות ביותר(!!), ואז הלכתי לחובבי ציון בפ"ת.. ומצאתי שם חנות ממש שווה שכמעט כל הבגדים בה עולים כולה 10 שקללל!! פוולל מציאות!!
שני- אממ.. חברה שלי באה לבקר אותי בביצפר!! (איזה מוותתתקק!!) השתחררנו משעתיים אחרונות והגעתי הביתה בשיא החום.. עכשיו אני צריכה ללמוד למבחן בתנ"ך, ואז ללכת לשכנה לעשות בייביסיטר.. ואז להמשיך ללמוד.. שלישי- יומגניב, מתחילים ב10, יש מעבדות בביו, ואז לשמור על בנות דודותי, ובייביסיטר, ואז חרישההההה רצינית לתנ"ך.. רביעי- באים לביצפר ב1 וחצי לעשות מבחן בתנ"ך, ואז נוסעים לירושלייםם עיר הבירה!! :) כע, יש סיור כל הלילה בירושלים, זה הזדהות עם הנוער הכתום (כן, ההוא של ההתנתקות..) ואז חוזרים.. ביום חמישי- לפנות בוקר.. ונראלי שאין בכלל לימודים.. ובערב יש נוקייה נייט.. אולי נלך..
וגם יש לי התנדבות.. בלע.. שישי- יום שאני אוהבת מאד.. לישון קצת אחרי כל השבוע הזה.. ולראות את כל החברים שלי שכל השבוע בפנימיות.. יא יא!! :) שבת-לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שבוע מעולה לכולנוו!!

mory89

New member
אה, כן, שכחתי..

אל תגידו שפספסתי.. יש יומולדת לאחותי ביום חמישי, וביום שישי לאסף, חבר שלי לשעבר.. מזל טובב!!=]
(אפילו השקעתי עם כל הקטע של הסמלים..)

שליייייי

השבוע שלי.... ראשון- סיימתי יחסית מוקדם שני- סיימתי יחסית מוקדם חחח שלישי- עשיתי את המבחן בתנ"ך- מה שאמור שאני לא צריכה ללמוד לתנ"ך יותר בזמן הקרובבב רביעי- יש תיאטרון!! חמישי- אמממ אין שומדבר חיובי, מסיימת בשבע!! ללמוד שישי- סופשבוע שבת- נוסעת לארגנטינה!! כן כןןןן

למעלה