|חמוס| שירשור חיובי

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| שירשור חיובי ../images/Emo42.gif

כתבו את הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע
השבוע שלי: [זה השבוע האחרון שלי בתור בת 15
אני מזדקנת
] יום ראשון- יום יחסית קצר במערכת. חוץ מזה אין בו אנגלית אז זה טוב. אני אחלק כרטיסי ברכה ויהיה פאן :] יום שני- חופש!!! יום שלישי- חופש!!! יום רביעי- חופש!!! יום חמישי- יום קצר יחסית במערכת. בערב אני בהפוך על הפוך כהרגלי ואולי אני אלך גם להסתפר :] אם לא אז ביום שישי P: יום שישי- היום שחיכיתי לו כה שנה שלמה- הופעה של מופע הארנבות של ד"ר קספר. חוץ מזה שאני רואה שם אנשים שאני אוהבת
יום שבת- חופש P: בטח אהיה בהיי מההופעה. יום לפני היומולדת 16 שלי
.

meiritamir

New member
יש בהחלט כמה דברים טובים...

יום ראשון - יום ארוך, האמתי, לא הכי טוב. צריך לתת ריענון לכל החובשים אצלנו, על הסמכויות, אר"ן וכו' - צפויה ביקורת ביום חמישי, צריך לתרגל את כולם היטב...ולקינוח, עושים תורנות לילה. יום שני - חצי יום, יוצאים ב-12, וארוחת חג מעצבנת, אבל יהיה סביר אני מקווה. שלישי-רביעי - חופש, תודה לאל...בשלישי בערב הולכים להופעה של יוסלס איי די ובצפר... חמישי - עוד יום בצבא, אבל בקטנה, אתם יודיעם למה? כי מסדרים מזוודות... ובשישי - 7 בבוקר, הטיסה לברלין, תודה לאל!

אמבלי

New member
עוד שבועעע..

יום ראשון- יש לסבתא יומולדת ובערב משחק יום שני- ערב חג..בטח יסנג'רו לי את הנשמה (כרגיל כל העולם אצלנו) יום שלישי- נעביר ת'יום..ובערב הופעה של בית הבובות :)) יום רביעי- אין שומדבר מיוחד כרגע יום חמישי- אולי הופעה של בוטן יום שישי- אין תוכניות אבל יום שישי זה תמיד טוב יום שבת- כנ"ל שבוע טוב חבר'ה וחג שמיייח..שנה טובהה :)

eladi88

New member
אני כל הזמן מחכה לשירשור חיובי!!

ראשון- סימולציה של פסיכו שני- כנ"ל ובערב מתן השמן בא אלינו....קולולולו שלישי- אמממ חג...נעשה עוד איזה סימולציה ככה רביעי- אמממ עדיין חג...נעשה עוד איזה סימולציה ככה... חמישי- אמממ אחרי חג...עוד סימולציה? שישי- אממממ אחרי אחרי החג...עוד סימולציה אחרונה לקינוח שבת- קצת מנוחה וחזרה אחרונה על דברים ראשון הבא- מנוחה לפני הפסיכו שני הבא- פסיכומטרי

השבוע שלי :)

יום ראשון- המממ זה מחר.. לומדת שעתיים :) כאילו יש מבחן אבל זובי זה שעתיים והביתה.. ואזזז אני מסתפרת, אחרי שמכיתה ט' לא הייתי אצל הספר.. כן כן, רגע היסטורי חחח.. אני מפחדת קצת
ויומולדת לידידים שלי באיזה פאב.. יום שני- חופש!! ערב חג... אנחנו מארחים.. כאילו לא שזה טוב אבל זה גם לא רע חחח.. בטח נצא בערב לאנשהו עם החבר'ה.. יום שלישי- חופש!! למידה לתאוריה :) בערב מסיבה... יום רביעי- חופש!! חעחעח איזה וב זה חופש יא אללה :) שוב למידה לתאוריה.. יום חמישי- לומדת שעתיים והביתה.. יום שישי- מבחן במתמטיקה דמאט.. אבל זה יום שישי אז זה כבר טוב :) בערב נאפיס או משו.. לא הייתי שבועיים-שלוש, התגעגעתי
יום שבת- לישון כל היום, ואז ללמוד לתאוריה (החיים שלי כאלו מגוונים שכיף לי :)) ואז בערב ברקה או משו.. איזה שבוע חמוד אני אוהבת חופשים :)

Mosh28

New member
שליייי

יום ראשון- יום ארוך רצח, אבל בהתחשב בזה שיש מחר חופש, נעבור אותו, נלך לקאנטרי לבלות ונישן באיזה 5 בבוקר יום שני- חופש
יום שלישי- חופש!!! + יש מצב למסיבה בערב יום רביעי- חופש!!! + יש מצב להופעה של היהודים בערב
יום חמישי- שוב יום ארוך, אבל נעבור אותו והמוהר נהיגה שלי אמור לחזור אז אולי נעשה אפילו שיעור נהיגה יום שישי- סתם יום מיותר
יום שבת- עוד יום של חופש
אולי נצא לבראקה בערב זהו..שבוע משעמם
שבוע טוב שיהיה לכם אנשים ושנה טובה!!

hadarisan

New member
מתה על הפינה הזאת! עדן תודה!@

יום ראשון- המממ בעיקר ללמוד לצערי אבל זה לא יעיד על המשך השבוע אההה וגם נוסעים קצת לקנות בגדים ולסבתא...דווקא נשמע נחמד יום שני-מי אמר חופש ולא קיבל?? וארוחה ענקית בערב (ישששש) ואח שלי המתוק מכולם סוף סוף חוזר כמה שאני התגעעתי....ובטח אני אצא בערב עם החבר...יום למופת ממש! יום שלישי-מסיבוחההההההה וייייי יום רביעי- יום אחרון של החופש,אללי...טוב בטוח נמצא מה לעשות וזה יהייה כייף! יום חמישי-חוזרים ללמוד אבל יש פרק של נארוטו ושני פרקים של האבקות אז לא יכול להיות יותר טוב מזה שישבת-כמו שאני אומרת תמיד,קודם שנגיע ואז נתכנן.... שיהייה לכולם שבוע מקסים!!!!! שנה טובה!! ויום נ-הדר!!!

mory89

New member
אני=]

יום ראשון-|סגדש| ממ... יומממש מוזר.. מסיימים מוקדם, בגלל החג, ואז יש הזכרה לסבא שלי ושל אלעדי.. ובערב סנוקר עם חברות וחברים... וזוהר שלי ישנה אצלי!
יום שני- ייאאאפפ!! חגגג!! חופש!!! איזה אווששרר!! יום שלישי- חופש!!! יום רביעי- חופש!!! יום חמישי- אממ.. אנלאדע'ת עדיין.. אבל אני מקווה למשהו כייפי!
בכל זאת, אחרי יום ארוך של ביצפר.. יום שישי- מממ.. אולי נצא לראות כמה חברים.. אם אני אהיה בכלל בבית בשבת.. יום שבת- אחד הימים שאני הכי הכי אוהבת... לישוןןןןןןן!!! ואם יבוא לי אז נראה כמה חברים.. ומוצ"ש.. לצאת לצאתת!! שבוע מעולה לכוולםם!! ומזל טוב ליומולדת!!=]

•No¥a•

New member
(:)

ראשון- הופעה ^___^ שני- ערב חג
שלישי- חופש (:) רביעי- כנ"ל חמישי- חוזרים ללימודים
ארר וזה לא חיובי
שישי- נוסעת לחברה ^^ שבת- ממ.. חופש ^^

Lp Fairy

New member
סטגדיש..[=

יום ראשון- היי זה היום!! חחח הממ נוסעת עם ידיד שלי (עוד מעט..[=) לקיבוץ ליד הרצליה משו כזה...לא ידוע! יום שני- חופש חופש חופש!!! וכמובן אוכל של סבתא..[= יום שלישי- חופש חופש חופש!!! ו..שחר אבן צור ונראה לי שגם פיטר רוט באים לגאלה..[= יום רביעי- חופש חופש חופש!!! ו...זהו..חחח יום חמישי- לימודים..=\ מקווה לנסוע לקריון ולקנות כבר את הדיסק של בית הבובות!!! יום שישי- יוני חוזר מהצבא!!!!!!!!!!! הולכת לבקר כנראה בקבר של חברה שלי... ויום שבת..יום מנוחה..[=

dani3p

New member
אין כמעט שומדבר טוב בשבוע הזה ../images/Emo10.gif

ראשון - (היה היום) הרגשתי פיזית רע וקניתי צעצוע חדששני - פסיכו'. צכה להשלים את הסימו' מהיום ויש מצב שאני אפגש עם חברה שלי שחוזרת מהצבאשלישי - חג. אני בטח אצטרך ללמודרביעי - אותו דברחמישי - שיעורשישי - ללמוד
שבת אחרונה לפני המבחןאני גם רוצה לציין שביום שני עוד שבוע החיים שלי הולכים להשתנות בצורה מטורפת שלא יהיה לי את המבחן המזדרגג הזה על הראש!! שייגמר כבר!!

kaktusa

New member
יאי ../images/Emo9.gif

מתחילה קצת מאוחר אז.... יום שני [היום] -יומולדתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
וערב ראש השנה, החג שאני הכי אוהבת... אהמ.... אוכל
יום שלישי- חופש, מה יכול להיות יותר טוב?! ואוכל של ראש השנה :] יום רביעי- חופש + ראש השנה + אורחים באים [אהמ.... מתנות- רוב הסיכויים שיביאו לי שוקולד ואני מבחינתי מאושרת
] יום חמישי- מסיימים ללמוד ב12! יום שישי- יש לי יומולדת לפי התאריך העברי.... יום שבת- פיקניק קבוצתי ואולי אני גם אסע לחג מעלות כלשהו בנוער העובד והלומד... חגי מעלות זה כיף

למעלה