|חמוס| שירשור חיובי

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| שירשור חיובי ../images/Emo42.gif

כתבו את הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע! השבוע שלי: יום ראשון- יום קצר יחסית במערכת, אין אנגלית ובערב אני בהפוך על הפוך ששם יעבירו סדנה על עבודה וזה ממש חיוני לי כי אני נואשת לאחת כזאת ;[ יום שני- חופש!!! בערב סוכה ^^ יום שלישי- חופש!!! כנראה אני נוסעת עם המשפחה לקיסריה
יום רביעי- חופש!!! ואולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אני אוכל ללכת להופעה של יוני בלוך במיטש... אני ממש מקווה שכן ;[ יום חמישי- חופש!!! בערב אני בהפוך על הפוך ואחר כך או שאני הולכת למסיבת יומולדת של חברה או שאני הולכת להופעה שיש של כמה להקות פה באשדוד. יום שישי- חופש!!! יום שבת- חופש!!! בערב אני עושה מסיבת יומולדת

eladi88

New member
אללה שירשור חיובי!

ראשון- לימודים. בע. המורה שלי הולך לעשות לי בעיות בעעעע. בערב לבנות סוכה...ואח"כ נרגילה עם חברים שני- ערב חג...WOOHOO או שלא....כי יש אצלנו אורחים וזה....ואין לי כח לעזור לאמאשלי... שלישי- אמממ חג...לישון!!!! רביעי- אמממ לסיים לשפץ ת'חדר שלי ובערב נארגן משו עם חברים חמישי- אמממ פרויקט באנגלית או משו..ובערב עבודה שישי- לישון! שבת- לישון שוב :)

PuRple winter

New member
שירשור שירשורי...

יום ראשון - השקמה 5 בבוקר עולה לצפת לבסיס...מקבל תלונה מהרס"ר כי לא התגלחתי נכנס למשרד מתחיל לעבוד....7 בערב יושב עם כל המדור בזולה שלנו מול הטלויזיה עם גיטרה מנגנים קצת שירים ישראלים ומחכים שהמחר יגיע יום שני - מתעורר בבסיס המזוויע עולה על מדי א' הולך קצת למשרד ומתפלל שישחררו אותי הבייתה לחג...חוזר הבייתה מאלתר סוכה מקרטונים ומזמין ת'חברים ... יום שלישי - ב"ה בראשית רביעי - ב"ה בראשית חמישי - ב"ה בראשית שישי - חוזר הבייתה לישון בערב דופק תראש עם החברים ואז דופק ת'חברה(אממ בעייה...אין חברה..) שבת - דופק ת'ראש עם החברים..

שירשור חיובי P:

יום ראשון- בבצפר אין משו טוב לומדת עד 3:/ ב-6 אירובי :) יום שני- הכנות למחר נסיעה לצפון יום שלישי- אצל סבא וסבתא בעכו יום רביעי- נוסעת לצימר בצפון, ביקור בעמק החולה באגמון שם.. ובערב עם חברים בצימר דגים על האש גיטרה שש בש ובירות :p יום חמישי- ראפטינג ואיזה פיתה על לבנה באיזה כפר בטח P: יום שישי- ספורט ימי על אופנוע ים של קרוב משפחה ונסיעה הביתה P: יום שבת- יום שבת אין עוד מה להוסיף :) [

kaktusa

New member
חיובי ../images/Emo13.gif

יום ראשון- יום לפני סוכות! יום שני- חופששששששש ויש לי שיעור גיטרה, ובערב יש סוכה וזה ^^ מגניב. יום שלישי- אמ. חג. ייפי יאי. יום רביעי- טיול של החניכים. זה חיובי....?
יום חמישי- ערב להקות
יום שישי- מחר שבת! יום שבת- שבת מנוחה! ובערב הופעה של אהודדדדדדדדדדד

hodayoyo

New member
מה זה חיובי...../images/Emo60.gif

ראשון- מבחן ויום עיון באזרחות
שני- ערב חג וזה... בטח יסנג'רו אותי כרגיל לתלות קישוטים בסוכה וכאלה שלישי- חג רביעי- אולי עזריאלי עם חברה חמישי- מפגשפורום ואז חברה באה אלי ויהיה כיף
שישבת- כלום

matanbru

New member
אז ככה....

יום ראשון- יום דיי ארוך... מכיוון שאני יחצן של הקמפוס אז אני הולך לעשות סבב של מכירת כרטיסים למסיבה שיש מחר... מסתפר ואז בלילה מסיבה שני-ערב חג סוכה וכאלה איזה כיףף כולם אצלנו הולך להיות אחלה שלישי- אין שום דבר מיוחד מקווה לצאת עם משהי שאני רוצה בערב... רביעי- עושים על האש נראה לי שבאים אורחים וכאלה אז יהיה סבבה חמישי- מסיבה בקמפוס בטח אני יתנחל שם כל היום בשביל לעשות טלפונים וכאלה שישי- עד יום שישי אלוהים גדול בטח נצא לאן שהו שבת- מנוחה קצת אתם לא חושבים??? אחלה שבוע לכולם אוהב אותכם

גמאני :)

ראשון- זה היום :) יש לי ראיון עבודה עוד חצי שעה.. וויש מי לאק.. אני כ"כ רוצה את העבודה הזאת.. אח"כ הולכת לביצפר ונשארת שם עד הלילה כי יש לנו קפה אלטרנטיבי שזה ערב להקות צעירות וצריך לארגן אותו.. שני- מתחיל החופש!! יש פריצה של מוש בן ארי בברקה ואני הולכת להיות שם :) שלישי- חופש סתם ככה :) רביעי- חופש ואין כלום מיוחד :) אולי ניצנים.. חמישי- סקאזי בפורום וואי אני כ"כ הולכת להיות שם חחחח.. כמה שאני אוהבת את החופש :) שישי- בטח נעבור עוד שישי בבית בגלל חוסר תקציב
שבת- יומולדת לחברה הכי טובה שלי הדס, בערב בטח פורום או ברקה, וחברים שלי טסים לפולין בלילה כפרעליהם
אחחחח איזה שבוע.. אני פשוט אוהבת את החופש :)

mory89

New member
חיובי!! ../images/Emo45.gif

השבוע שלי..
טוב, אז נתחיל ממוצ"ש, כי היה ממש כיףףף!! הייתי אצל ידיד שלי, טל, שהוא משו כמו אח, בערך מאיזה 7 בערב, וארגנו מסיבת הפתעה
לזוהר וזוהר (זוהר הבת וזוהר הבן, כן, יש להם יומולדת
באותו יום..
) התחלנו להשתגע לו על הבית, אני וטל קישטנו ת'בית כמו באיזה יומולדת של ילדים בגן, אבל זה היה מצחיק.. הבאנו פוולל אנשים בערך מכל המקומות האפשריים, אני וחברות שלי השתגענו על העוגה, התחלנו לקשט ולעשות שטויות ויצא שיא המכוער, אבל כולם אמרו שזה היה שיא היפה.. (בטחחחח..) וסתם היה מצחיק כי פתאום כזה קראו לי הסתכלו עליי כמו איזה בובה בחלון ראווה, בסוף מסתבר שאחת מהם היתה חברה של חבר שלי לשעבר, זה היה אחד הקטעים המצחיקים.. ישבנו ודיברנו וזה היה מצחיק תייככוו!! ובטח שלא שכחו ת'ריקודים שלהם בתמנית (טוב נו, זה ראש העין.. תמנים שם כולםםם!!), והלכתי לישון שיא המאוחר, והיה לנו טרמפ מצחיק הביתה, עם איזה אחד שהיה גם במסיבה, פשוט אחד המצחיקים!! NEXT... יומראשון ממממ... אוי אוי.. עזבו שהתעוררתי איזה 100 פעמים, אבל קמתי ב10!! (אל תשאלו למה רק ב10, אלא למה כ"כ מוקדם!!) ממ.. אני בחופש כבר מיום שלישי.. ואמא החליטה לעיר אותי בבוקר, כי היא חשבה שהיא איבדה ת'ארנק, אבל בעצם הוא היה בבית, מונח לו על השולחן!!!!!
טופ, רציתי ללכת לת"א, לקנות בגדים, אבל האמת אני ממש ממש עייפה!! אז אני אלך יום אחר.. והיום אני יותר מאוחר הולכת לבקר ידיד ממש טוב שלי, שלא ראיתי מלא זמן.. וואי אני מתרגשת כ"כ!! ואז יש יומולדת לאמא שלי, אצל סבתא.. ואזזז נלך לסנוקר, סתם כזה רק הבנות, הכי כיףףף!! יאמי!!
יומשני האמת, אין משו.. פתוחה להצעות.. ובערבבבב, ערב סוכות.. כל המשפוחה אצלנו!! יומשלישי ממ.. חג!! אם יצא מוקדם אולי כבר נסע בערב לצפון, בראשית או משו.. כי יש את פורטיסחרוף!!
יאא!! יומרביעי מממ.. *צפון צפון צפון* ה-מקום, אחד היפים ביותר בארץץ!! נעשה סיבוב ביקורים כזה בין כל החברים בצפון (גם האקס, גם חברות, חברים..) מממ.. בערב הופעה של ב י ת - ה ב ו ב ו ת בבראשית!!! יומחמישי ממ.. עדיין בצפון.. לונה-גל נראלי בבוקר, ואולי איזה מסלולון או מעיין, אם יהיה כוח.. ובערב נתניה, הופעה של ב י ת - ה ב ו ב ו ת באמפי.. יאייייי אני מאושרת כ"כ כ"כ!! יומיים רצוווףף!! שישבת אמממ.. בעיקרוןןן.. לאדעת עדיין, אבל מוצ"ש בתכנון שלי ללכת להופעה של דניאל סלומון, אווו של היהודים.. חיובי או לא?!

•No¥a•

New member
../images/Emo55.gif

ראשון- גשר ^^ שני- ערב חג
שלישי- אולי נוסעים לדודים.. רגע, אבל זה בכלל לא חיובי >< רביעי- שומדבר מיוחד, בטח רביצה בבית
חמישי- כנ"ל.. שישי- המ.. נראה כבר שבת- כנ"ל

Lp Fairy

New member
אז ככה..

וואי מוזר כי לא הייתי פה הרבה זמן.. יום ראשון- נוסעים לקיבוץ לבקר את אמיר יום שני- אני וחנוש בונות סוכה!!! יום שלישי- אוכלים בסוכה..חחחח יום רביעי- מפגש פורום לינקין פארק+ סאמר באה לישון פה!!! יום חמישי- יש לי יומולדת יש לי יומודלת יש לי יומולדת!!!!! משמע מסיבה..[= יום שישי- יש לבנדוד שלי יומולדת..חחחח יום שבת- יום מנוחה..חחח

מממ גמני רוצה :]

מממ נתחיל ביום ראשון (לא?)- מממ גישרתי לי על ביצפר וקמתי ב12:00 אח"כ נסעתי לאחי בפרדסחנה לעשות צמות (חברה שלו אתיופית
אז היא כל פעם עושה לי שטויות בשיער) בערב יש ערב סוכות בקיבוץ :] יומשני- שינה מטורפת עד אח"צ.. יומולדת 34 לאחותי :] יומשלישי- בראשית
יומרביעי- בראשית
יומחמישי- בראשית
יומשישי- הם רוצים להישאר שם עוד יום- אין ברירה.. נשאר גם |: יומשבת- שבת מנוחה... בטח אשן כמו חנזירה עד הערב :] הכי חיובי שיכול להיות...... שבוע נהדר, שמרו על עצמכם. אוהבת המון... אופיר

למעלה