|חמוס| שירשור חיובי

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| שירשור חיובי ../images/Emo42.gif

כתבו את הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע!!!

Hadardur

New member
הדר מעודדת מס' 1 של אליצור עונה!

שבוע מהנה.. יום ראשון- שיעור נהיגה... ביצפר בלאגנים יום שני- ביצפר [5 שעות ביולוגיה...ועוד כמה...] קניות וכאלה לטיול השנתי... יום שלישי-טיול שנתי יום רביעי-טיול שנתי יום חמישי-טיול שנתי יום שישי- יומנוחה שיעור נהיגה יום שבת... שבת...האממ... הופעה של בית הבובות אעאאעא תגידו שזה לא ליגה תגידו.... אגב ניצחנו היום נגד ירושלים במשחק כדורסל ווהווווווווו

mory89

New member
השבוע שלי בידיוק כמו של הדרייי!!

ראשון - שיעור נהיגה +ללמוד לתנ"ך שני - מבחן בתנ"ך, +קניותתתת!! שלישי-רביעי-חמישי - טיול שנתייי!! (הדרי, שמעתי שאת בצפון, אולי נראה אותך?!
) שישבת - שבת אצל שרוניי!!! כל הבנידודים החמודייםםם שלי אצל שרוניי! איזה כיףףףףףףףףףףף! ו.. כמובןןןןןןןןןןןןןןןן הופעה של בית הבובות בבארבי!!!!!!!!! אחד השבועות היותר טובים ++++++ בארץץ!!

Hadardur

New member
אני בטיול שנתי "סובב כינרת" וגם...

רן ונופר אולי יצא שניפגש

mory89

New member
כן, רן אמר לי..

אז תדברו איתי.. אולי נראה אותכם.. איפה את ישנה? עזבי, עני לי כבר באיסיקיו..

hodayoyo

New member
ממ../images/Emo60.gif

ראשון- בצפר שני- בצפר וההורים יוצאים לחתונה אז קצת שקט בבית שלישי- בצפר רביעי- בצפר חמישי- ביוטופ ואחר כך מפגשפורום, יאיי
שישבת- אחי חוזר אז גם אחותי תבוא מה שאומר שאחיין שלי פה

eladi88

New member
שלי../images/Emo11.gif

שבוע מעפן אש...2 מורים שהיו במילואים חוזרים השבוע... ראשון- בצפר...אולי ללמוד קצת לתאוריה שני- בצפר עד 6 וחצי...נראה אולי אני אביא אוהל ואשן בבצפר... שלישי- לא זוכר מה יש באותו יום...אבל גם בטח יום מעפן רביעי- יום חביב מסיימים מוקדם..אולי אני אעשה תאוריה באותו יום חמישי- בלעכס...יום משעמםםםםםםםםםםםם שישי- בום שבת- עדיין לא יודע אם אני הולך להופעה
הסיכויים ירדו ל 80%

mory89

New member
אההה.??

יש לי דיבור צפוף איתך באיסיקיו או במסנ אחרכךךךך!!!!! ו.. תזכיר לי להקפיץ אותך כשיהיה לי רשיון.. טוב?!

pishkashit

New member
אני +וסוג של נצל"ש

ראשון- שבת - בצבא והאמ. אני סוגרת שבת ;[
אני אתגעגע... תעשו סיכומים שבועיים וכאלה שאני אתעדכן... אוהבת המון המון המון

eladi88

New member
נחשוב עליך....

בעצם אמרתי שאני לא מתעסק איתך יותר יא פלילית... אז שכחי מה שכתבתי בכותרת

השבוע שלי....

ראשון- סיימתי ב-1 יאיי! עכשיו נוסעים לירושליים עד ערב- מש'ו על רבין. שני-מסיימים מוקדם!! ועבודה מ-4. שלישי- מבחן בלשון. ואירובי. רביעי- לא המון. חמישי- אולי עבודה |: שישי- עבודה בבוקר בגן אחר כך ספינינג בערב נצא בטח או מש'ו. שבת- יש מירוץ לזכר נער שנהרג בתאונת טרקטור ואני מארגנת את זה |: בערב הופעה של ב"ה... יהייה משובח :] שיהייה שבוע קסום, נצלו אותו כראוי ותהנו

•No¥a•

New member
נממ.. ><

ראשון- כלום! היה חרא יום!
שני- כלום >< שלישי- פעולות ^^ רביעי- שומדבר.. בלעע >< חמישי- כנ"ל >< שישי- יום חופש.. אפשר סופסוף לישון |: שבת- שומדבר מיוחד..

למעלה