|חמוס| שירשור חיובי

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| שירשור חיובי ../images/Emo42.gif

כתבו את הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע!!! השבוע שלי: יום ראשון- הולכים להעלות אותי לשידור בתוכנית "הארכיון" בערוץ 24 P: יום שני- כל יום בלי מבחן או בוחן הוא יום טוב :X יום חמישי- הפוך על הפוך יום שישי- מישהי שאני נורא אוהבת באה לבקר אותי לשישישבת! יום שבת- ע"ע יום שישי ^^

•No¥a•

New member
><

ראשון- היה יום גיבוש מפגר >< שני- כלום שלישי- כנ"ל רביעי- חתונה >< חמישי- שום כלום שישי- נראה כבר שבת- שומדבר

eladi88

New member
שלי

ראשון- בע...מבחן בתנ"ך ואח"כ היה לי זימון למודיעין...והלך לי גרוע...בעעעעעעעעע אוף!! שני- מסיים ב 6 סעמקקקקקקק ועוד אח"כ אני צריך ללמוד למבחן שלישי- בצפר-> לומד למבחן-> לומד לבוחן רביעי- תרגיל ארצי של פינוי...לומדים חצי יום כזה חמישי- מבחן, התרמת דם שישי- חופש!

mory89

New member
בעע

גם אצלנו יש ת'פינוי הזה אינעל העולם.. ומצטערת בקשר לזימון.. דבר עם תומאסטרר!!

eladi88

New member
כפי שאמרתי...זה תרגיל ארצי!!

אז מן הסתם שלכולם יש אותו

hila3000

New member
שלי

כרגיל מגוון ראשון (היום) - צבא שני - צבא שלישי - צבא רביעי - צבא חמישי - צבא ואז הביתה אין , החיים שלי כל כך מגוונים!

RoCKeR121

New member
שבוע מעפן

ראשון- סידורים-לשכת גיוס, תופס לרשיון...קנייה של דברים לגיטרה ואח"כ למשרד של אמא...יום נחמד.. שני-בצפר מעפן ולומד מ"מ שלישי-כנ"ל רביעי-כנראה מבחן במ"מ מועד ב' חמישי- בצפר בעע שישי- בצפר ואז חברה שלי באה לישון אצלי אחרי שבועיים שלא נפגשנו... שבת- מסטול מעייםות אחרי לילה סוער...

matanbru

New member
שבוע באסההההה

ראשון: הילדה שאני רוצה אמרה לי שהיא מאוהבת במשהו אחר שני:הולך להיות עם ידידה שלי להפרד שלישי:לא יודע אבל בטוח לא יהיה משהו מעניין רביעי: הולך לסבתא לפני הגיוס חמישי: בעעעעעעעעעע אני שייך לצבא שישי: בתקווה שאני חוזר לבית שבת: מנוחה

mory89

New member
מתניייי!! יש לי וידוי..

אני אוהבת אותך! חח מותק.. חפיףף כולה.. אממ.. איך קוראים לה? בלע.. שכחתי..

talba3

New member
שלי שלי שלי

יום ראשון- מתכונן למבחן באנגלית + משחק של מכבי חיפה (והם גם ניצחו) יום שני- מבחן באנגלית + כושר קרבי יום שלישי- מתחיל להתכונן לג"ג יום רביעי- עוד מתכונן לג"ג יום חמישי- מבחן בג"ג + יוצאים בערב יום שישי- מסיבה בקיוג'ה יום שבת- כנראה במשחק של מכבי חיפה פה בנתניה :]

hodayoyo

New member
בלע../images/Emo60.gif

ראשון- בצפר, היה משעמם שני- בצפר, מבחן באנגלית ואז אחיין שלי
שלישי- בצפר רביעי- בצפר, מבחן בביולוגיה חמישי- בצפר שישבת- כלום

mory89

New member
אממ

ראשון - בעע לימודים איכס פיכס!! שיעור נהיגה שהלך חרא ועבודה בעע!! שני - בעע לימודים ועבודה וללמוד למבחן בספרות שלישי - בייביסיטר.. וללמוד לספרות רביעי - מבחן בספרות ושיעור נהיגה חמישי - עבודה איכסה של שבוע! גרררררר

SaRgE

New member
גמני!!../images/Emo9.gif

ראשון - עבר
שני - מבחן במתמטיקה!!
אימון!! פתח תקווה או משו
!! שלישי - טיולשנתי!! רביעי - עדיין שם חמישי - חוזרים מהטיול ובלילה מופע הצדעה לפרדי מרקורי שישי - יהלי
שבת - לומד לשלושת הבחנים ביום ראשון ועבודה ליומשני, שלישי וחמישי

למעלה