|חמוס| שירשור חיובי

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| שירשור חיובי ../images/Emo42.gif

כתבו את הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע!!!

mory89

New member
חיובי../images/Emo3.gif

|ראשון- חופששששששששששש!!
שני- אממ.. יש לי שיעור נהיגה..
אבל לאדעת אם זה נקרא חיובי כ"כ.. זה נטרלי.. שלישי- לא חיובי בכלל! אני לא יכולה ללכת לבארבי, כי ברביעי יש מבחן בהסטוריה!
רביעי-
לא חיובי!
מבחן בהסטוריה! חמישי- שיעור נהיגה.. ובטח בערב נצא וחוצמזה, השבוע בטח נצא המון כי כל החברים שלי בחופש (הם פנימיסטים בדרכלל..) ואולי הם יפנקו ויקחו אותי בבוקר עם האוטו לביצפר!!
שישבת- לאדעת על משו מיוחד.. בטח כבר נמצא משו.. שבוע טוב לכולם!

Lovley bla bla

New member
חחח שבוע טוף במיוחד!!!

ראשון- למדתי 4 שעות שחצי זה היה הדרכה לטיולי וזה...וב 11 בלילה נוסעיייים שני-טיולי שלישי-טיולי רביעי-טיולי חמישי-טיולי שישי-טיולי שבת-טיוליייי ולפנות בוקר חוזרים הביתה!!! שבוע טוף לככככככככככם!!! רק אור! (כאילו שמש ואמן לא יירד גשם השבוע שלא יהרס הטיולי..חח)

•No¥a•

New member
לחשוב חיובי.

ראשון- הממ.. שומדבר שני- כנ"ל, יש מבחן בערבית >< שלישי- פעולות רביעי- שומכלום חמישי- נממ.. כלום, נראלי.. שישי- נראה כבר :) שבת- כנ"ל..

עורוס

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo97.gif

אל תדאגי בקשר לתוכניות ליום שישי...

hodayoyo

New member
טוב, המ../images/Emo60.gif

ראשון- היה נחמד, נסעתי עם ההורים לישפרו סנטר שזה איזה מרכז חדש ומוזר פה באיזור וקניתי שתי חולצות, והיינו גם בשילת ששם יש גם מן מרכז כזה עם מלא חנויות וקניתי חרוזים והכנסתי לאמא עוד שרשרת (הכנתי אחת גם ביום שישי) ואני ממש נהנית מזה
(שתי השרשראות בקובץ המצורף, רק שזה נראה זוועה כי ניסיתי לסרוק את זה
) שני- בצפר שלישי- בצפר רביעי- בצפר, מבחן בחיבור, זה חייב להיות משעשע
ובערב יש איזה טקס פרידה מאבא שלי ומעוד כמה שפרשו מהצבא אז הופעה של להקת חיל האוויר
חמישי- מבחן במתמטיקה
אולי מפגשפורום באיזור עזריאלי והמ... זהו?! שישבת- אח שלי חוזר אז אחותי באה עם אחיין שלי ונראה אם ישחררו את גיסי מהמילואים.

kaktusa

New member
טוב, לכתוב רק מה שטוב?

אוקיי.
יום ראשון- אני בסאטלות. יום שני- אני בסאטלות. יום שלישי- אני בסאטלות. יום רביעי- אני בסאטלות. יום חמישי- אני בסאטלות. יום שישי- אני בסאטלות. יום שבת- סוף השבוע. הכי סאטלות

eladi88

New member
שלי

ראשון- לא עשיתי כלום. ראיתי סרטים והייתי אמור ללמוד למתמטיקה...נראה...הלילה עוד צעיר שני- בלאכס....מסיים ב 6....חורש מתמטיקה....וצריך לפנות לי את הזמן..אירוח של בית הבובות! שלישי- בצפר -> חורש מתמטיקה רביעי- אנגלית על הבוקר בעעעעע אח"כ אלקטרוניקה....אח"כ מבחן מתמטיקה...ואח"כ 4 שעות רצופות של פיזיקה....איזה כיף לי נכון?? חמישי- מה יש בחמישי...אממממ לא יודע שישי- לא יודע שבת- לא יודע בום

שלי..

ראשון- חזרתי ב-1!! בניגוד לכל הציפיות.. ומ-4 עד 22 היתה עבודה, בלאחס. שני-חזרתי ב-1!! לא בניגוד לצפיות :: והיה אנסין באנגלית.. ועכשיו לישון קצת ולחרוש ללשון |: שלישי- מבחן בלשון,אירובי, ולהכין את המסיכה לתיאטרון |: רביעי- לחרוש להסטוריה, ספינינג, ולעבוד על המונולוג לבגרות. חמישי- שיחה על פולין מש'ו, בערב הצגה של הביצפר מש'ו. שישי- עבודה בבוקר בגן אחרי זה לישון שנ"צ עד הערב! בערב תלביב בטח. שבת- לישון המון ולהעביר את הבית של אמא
זהו, שיהייה המשך שבוע טוב ואל תשכחו ש.... עוד 3 ימים לסופ"ש!!!

hadarisan

New member
חיובית עד כמה שאפשר!

יום ראשון- עבר ברוך שפטרנו!..אבל הייתה מועצה אז היה כייף יום שני- מלא ניסויים בביולוגיה והיה נחמד,אני אולי אעלה לשידור ב-24! יום שלישי- הברזה מהשעות הראשונות ואז מלא פיסיקה ומתמטיקה...נעביר נעביר יום רביעי- יום מושלם!! ננצל אותו לנקיון למה לא בעצם! יום חמישי- יום הולדת לבויפרנד! שישבת- חוגגים יום הולדת לחבר, ונהנים עם משפחה מה עוד אפשר לבקש? חבל שאלעדי-סאן סוגר שבת

השבוע שלי:)

היום-היה לי ראיון עבודה והאירוח כמובן! :) שלישי- אמממ אני חושבת שאני אלך לבקר חברים ואולי גם להופעה של פורטיסחרוף.. רביעי- שומדבר מיוחד חמישי- כנ"ל שישי
-שמדבר מיוחד גם. אני כלכך אוהבת את שישי שזה משו:) אה. אולי נצא בערב לאנשהו. שבת- לישון כללל היום ובלילה ברקה רצחח:) ראשון- מחזירים לי תשובה מהראיון עבודה. תחזיקו לי אצבעות:)

קצת באיחור אבל...

ראשון- לא חיובי במיוחד. חזרתי לשיגרה אחרי המומולדת ישר למבחן באורך 7 דפים בביולוגיה. אחר כך תפסתי שנ"צ והלכתי לחדר כושר. אז היה יום די נחמד סה"כ. אה גם קניתי בגדים חדשים אז אני הפי. וראיתי סרט מדהים!! "חמש ילדות יפות". מומלץ ביותר. שני- הממ יום די מעפן. בצפר עד 1:30 ואז חונכות עד 4 ואז שיעור פרטי כפול 4:30-6:30 ואז מה שעשה לי את היום- האירוח המדהים. אה וגם חבר שלי התקשר אליי ודיברנו כמעט שעתיים בטלפון על דברים ממש מוזרים והיה שיא הכיף. שלישי- אני הולכת לישון אצל סבא וסבתא חחחח איזה כיף לי! ולפני זה לחברה לעשות דו"ח מעבדה! מוי כף! רביעי- להתכונן לאזרחות. חמישי- מבחן באזרחות. שישי- אני רואה את פוץ שלי. :) שבת- יש מצב אני נוסעת לבקר את חבר של חבר שלי בבסיס בחדרה. :) סה"כ שבוע לא מי יודע מה אבל הוא יעבור ואני ינסה להפיק ממנו את הטוב שבטוב.

למעלה