|חמוס|
מצעד רדיוהד

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo204.gif מצעד רדיוהד ../images/Emo204.gif

שבוע 13
יוצאים מהמצעד
Pyramid Song
שהה במצעד 11 שבועות, הכי גבוה- מקום ראשון [שבוע אחד].
Backdrift
לא נכנס.
מקרא סימנים
- עלייה
- ירידה
- כניסה חדשה
- דריכה במקום
- דריכה במקום הראשון
המצעד
1. HOW TO DISAPPEAR COMPLETELY
שבוע שלישי ברציפות
2. Street Spirit (fade out)
3. Exit Music (for a film)
של מקום 1
4. Paranoid Android
של מקום 1
5. = 2+2
של מקום 1
6. Fake Plastic Trees
של מקום 1
7. You and Whose Army
של 2 מקומות
8. There There
של 2 מקומות
9. Knives Out
של מקום 1
10.
Sail to the moon
של מקום 1
הפינה לשיפוטכם
Yes I am
Lucky
להצבעה- דרגו את 5 השירים האהובים עליכם מהמצעד ומהפינה לשיפוטכם. שרשרו את הדירוג לכאן, או שלחו אליי במסר.
טענות, תלונות, מענות, צעקות, צרחות, סקילות באבנים ואפילו מחמאות- פנו אליי
שימו
- אם תצביעו לפחות מ-5 שירים או תצביעו לשירים שלא נמצאים במצעד או בפינה לשיפוטכם אני לא אוכל להחשיב את ההצבעה שלכם.
הבהרה קטנה- אפשר להצביע עד יום שישי ומותר גם לשנות את ההצבעה אם פתאום רבתם עם הפיצול שלכם והוא ניצח. תהנו

אזירפאל

New member
וואו, זה קשה. ../images/Emo12.gif

Exit Music Street Spirit Lucky There There How To Disappear Completely אני מרגיש קצת לא נעים מכל השירים האחרים.

FunkyMonk

New member
:O מי היה מאמין!

שבוע 13 במצעד, בשבוע בו יש יום שישי ה-13! ובנוסף לכך, מתווסף שיר בשם Lucky למצעד! אם לא הייתי אתאיסט הייתי מתחיל לדאוג.. 1. You and Whose Army? 2. 2+2 = 5 3. Paranoid Android 4. Lucky 5. Exit Music אההה אני לא מאמין שהרגע הוצאתי את "סכינים - שלוף!" >< תשאירו אותו במצעד!!!11

InnocenceLost

New member
לאקי :):):)

1. Lucky 2. Exit music ( for a film) 3. street spirit 4. how to disappear completely 5. paranoid android זה הופך להיות קשה :(

פוֹלי

New member
נעשה ממש קשה...

Street Spirit how to disappear completely exit music Lucky knives out

Cherub Rock

New member
Pyramide Song ../images/Emo10.gif

Knives Out Sail to the moon You and Whose Army How to disappear completely 2+2=5

kittycatbone

New member
ואוו-

הרשימה הזאת היא כמעט בדיוק הרשימה שמייצגת את השירים האהובים עליי XD חוץ משיר פה ושם. בכל מקרה, קחי את חמשת הראשונים, בסדר שלהם. וזה ההצבעה שליXD

The Walrus

New member
זה קשה...

השתנה קצת בזמן האחרון... עכשיו זה ככה: exit music paranoid android fake plastic trees street spirit lucky יצא לי הכל דה בנדס ואוקיי... תאמינו לי שהייתי מכניס את how to disappear, there there ו2+2 אם היה מקום...

kraz11

New member
שלי

Exit Music Lucky Paranoid Android You and Whose Army Street Spirit (fade out

Roy1232

New member
../images/Emo12.gif

Street Spirit Fake Plastic boobs
Sail To The Moon How to... Exit Music

Knives Out

New member
נו כבר אדיוטקים

There There How to disappear completely You and whose army 2+2=5 Paranoid Android

V e g

New member
הנה שלי:

1. How To Disappear Completely 2. Lucky 3. Fadeout 4. Exit Music 5. You And Whose Army

432

1. אקזיט מיוזיק 2. האו טו דיסאפיר קומפליטלי 3. סטריט ספיריט 4. לאקי 5. 2+2=5

למעלה