|חמוס|
מצעד רדיוהד

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo210.gif מצעד רדיוהד ../images/Emo210.gif

שבוע 9
יוצאים מהמצעד
Sit down. Stand up
שהה 6 שבועות במצעד, הכי גבוה- מקום 6.
Lull
לא נכנס.
מקרא סימנים
- עלייה
- ירידה
- כניסה חדשה
- דריכה במקום
- דריכה במקום הראשון
המצעד
1. PARANOID ANDROID
שבוע שני ברציפות
2. Subterranean homesick alien
של מקום 1
3. 2+2=5
של מקום 1
4. Sail to the moon
של מקום 1
5. Pyramid song
של מקום 1
6. The bends
7. Everything in it's right place
של 2 מקומות
8. Where bluebird fly
של 2 מקומות
9. Talk show host
של 2 מקומות
10 Stop whispering
הפינה לשיפוטכם
Fake Plastic Trees
Exit Music (For a Film)
להצבעה- דרגו את 5 השירים האהובים עליכם מהמצעד ומהפינה לשיפוטכם. שרשרו את הדירוג לכאן, או שלחו אליי במסר.
טענות, תלונות, מענות, צעקות, צרחות, סקילות באבנים ואפילו מחמאות- פנו אליי
שימו
- אם תצביעו לפחות מ-5 שירים או תצביעו לשירים שלא נמצאים במצעד או בפינה לשיפוטכם אני לא אוכל להחשיב את ההצבעה שלכם.
הבהרה קטנה- אפשר להצביע עד יום שישי ומותר גם לשנות את ההצבעה אם פתאום רבתם עם הפיצול שלכם והוא ניצח. תהנו

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| השירים שאתם הכי אוהבים ../images/Emo210.gif

רוצים שהשיר שאתם הכי אוהבים יגיע ל"פינה לשיפוטכם" יותר מוקדם מאשר הוא היה אמור להגיע? כתבו פה את כל הדרישות והבקשות ואני מבטיחה להתייחס

Latisia

New member
you and whose army../images/Emo45.gif

ג'ון פרושיאנטה עושה ביצוע נחמד של השיר בהופעות סולו שלו. תעשו חיפוש בyoutube. (=

Cherub Rock

New member
לאאא Sit Down. Stand Up למה../images/Emo7.gif

Sail to the moon Pyramid song Exit Music (For a Film) The bends 2+2=5

kraz11

New member
mine

1- exit music 2- fake plastic trees 3- 2+2=5 4-pyramid song 5- sail to the moon

jony84

New member
הממ..שיט! טולק שואו הוסט נפל 2!!! מרד!

1. פייק פלסטיק טריז 2. פרנויד אנדרויד 3. 2+2=5 4. talk show host 5. סבטרניין הומסיק אליין

FunkyMonk

New member
וואו האקסיט מיוסיק הזה הורס לי פה תסדר

5. Where Bluebirds Fly 4. Subterranean Homesick Alien 3. Exit Music (For a Film) 2. 2 + 2 = 5 1. Paranoid Android

פוֹלי

New member
שינוי קטן

Subterranean Homesick Alien Exit Music 2+2=5 Talk Show Host Everything in it's Right Place

Knives Out

New member
נו טוב אני אשתתף במשחק הזה

למרות שהוא לא ברור לי.. אגב, There There יצא? Paranoid Android 2+2=5 Exit Music(For A Film) Everything in it's right place Talk Show Host באסה אם EIIRP יעוף כמו National Anthem, יא מטורפים.

The Walrus

New member
אין ספק בכלל

1. exit music 2. fake plastic trees 3. paranoid android 4. everything in it's right place 5. sub... homesick alien לדעתי אקסיט מיוזיק זה השיר הכי טוב של רדיוהד... ופייק פלאסטיק טריז גם ענק.

V e g

New member
יש להכניס נושא להודעה

1. Subterranean homesick alien 2. Exit music 3. Fake Plastic Trees 4. Stop whispering 5. Where bluebird fly *הערה - פינה נחמדה. קוראים לך עדן? בכל מקרה, יהיה נחמד לקבל סטטיסטיקה שתלמד משהו על הרגלי השמיעה שלנו: כמה שירים היו לנו עד כה, איזה שיר שהה הכי הרבה שבועות בראש, איזה שיר שהה הכי הרבה במצעד, איזה שירים לא נכנסו, איזה אלבום שולח הכי הרבה שירים לראש המצעד, איזה שיר שלא הופיע באלבום רגיל הכי הצליח, ועוד כאלה אם בא לך :)

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| הצעה מעניינת :)

אולי לכבוד השבוע העשירי של המצעד אכניס סטטיסטיקות ואז בכל 10 שבועות יהיה משהו כזה :) תודה על ההצעה

Karma Killer

New member
לא הבנתי למה לא נמצאים כאן כל השירים,

ואיך את בוחרת מה להכניס ומה לא?...
ואיך סטריט ספיריט לא ניתן לדירוג??????

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| :)

סידרתי את השירים ככה שכל פעם ייכנסו שירים מאלבום אחר ובין לבין הוספתי כמה בי-סיידים בשביל לא לקפח את שאר השירים. לא נמצאים כל השירים בגלל שכל פעם שני שירים יוצאים. המטרה היא להשאיר כל הזמן את ה- Top 10 שדורגו עד עכשיו :) לגבי Street Spirit- בקרוב
ואחרי כל השאלות שלך עכשיו אני שואלת- למה אתה לא מדרג?

Wet n Wild

New member
..

Subterranean homesick alien The bends Everything in it's right place Fake Plastic Trees Exit Music (For a Film)

Latisia

New member
שלי:

1. paranoid android 2.exit music 3.sail to the moon 4. pyramid song 5.fake plastic trees

למעלה