|חמוס|
מצעד רדיוהד

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo41.gif מצעד רדיוהד ../images/Emo41.gif

שבוע 6
יוצאים מהמצעד
Polythelene parts 1&2
שבועיים במצעד, הכי גבוה- מקום 5.
High and dry
שבוע אחד במצעד, במקום 9.
מקרא סימנים
- עלייה
- ירידה
- כניסה חדשה
- דריכה במקום
- דריכה במקום הראשון
המצעד
1. PARANOID ANDROID
שבוע שני ברציפות
2. 2+2=5
3. Pyramid song
של מקום 1
4. Subterranean homesick alien
5. The national anthem
6. Everything in it's right place
של מקום 1
7. Kid A
של 3 מקומות
8. Talk show host
9. The bends
של 6 מקומות
10. Sit down. Stand up
של 3 מקומות
הפינה לשיפוטכם
Pull / Pulk revolving doors
Sail to the moon
להצבעה- דרגו את 5 השירים האהובים עליכם מהמצעד ומהפינה לשיפוטכם. שרשרו את הדירוג לכאן, או שלחו אליי במסר.
טענות, תלונות, מענות, צעקות, צרחות, סקילות באבנים ואפילו מחמאות- פנו אליי
שימו
- אם תצביעו לפחות מ-5 שירים או תצביעו לשירים שלא נמצאים במצעד או בפינה לשיפוטכם אני לא אוכל להחשיב את ההצבעה שלכם.
הבהרה קטנה- אפשר להצביע עד יום שישי ומותר גם לשנות את ההצבעה אם פתאום רבתם עם הפיצול שלכם והוא ניצח. תהנו

e-shfiyut

New member
מה זה זה? טוב נו, אגיבה ../images/Emo9.gif

למרות שמה שאני מעדיפה עלול להשתנות תוך כמה דקות. 1. דה בנדס 2. 2+2=5 3. פרנואיד אנדרואיד 4. סאבטרניאן הום סיק אליאן 5. טוק שואו הוסט מצטערת על העצלנות, פשוט אין לי כח להקליד ב2 ידיים.

פוֹלי

New member
למה פוליאטילין יוצא? ../images/Emo7.gif

אני מוחה מוחה מוחה! Subterranean homesick alien The bends 2+2=5 Talk Show Host Everything in it's Right Place

Cherub Rock

New member
אוקי,

Sit sown. Stand up Sail to the moon Pyramid song The bends 2+2=5 אל תוציאו את Sit sown. Stand up
גם לא את The Bends!

jony84

New member
שלי

1. סאבטרניין הומסיק אליין 2. 2+2=5 3. פירמיד סונג 4. פרנויד אנדרויד 5. טוק שואו הוסט

Paranoidd

New member
אממ...

פעם ראשונה שאני מגיב למצעד.. אז זה לא כל כך ברור לי.. ההצבעה שלי זה לשירים שאני הכי אוהב מהרשימה הנ''ל.. 1.pyramid song 2.everything in its right place 3. 2+2=5 4.Sit Down Stand Up 5. Talk show Host

FunkyMonk

New member
הנה

5. Kid A3 4. Subterranean Homesick Alien 3. Every Thing in Its Right Place 2. 2 + 2 = 5 1. Paranoid Android

Latisia

New member
שלי

1.paranoid android 2.sail to the moon 3. pyramid song 4. the national anthem 5. 2+2=5

WundeRKind

New member
../images/Emo55.gifמצביע גם. חדש. ../images/Emo3.gif

1. 2+2=5 2. The national anthem 3. PARANOID ANDROID 4. Pull / Pulk revolving doors 5 . Kid A

prophet85

New member
וואו, איזה יופי פה.

1. Sail to the Moon 2. Pyramid Song 3. Paranoid Android 4. Talk Show Host 5. Sit Down. Stand Up

למעלה