כדאי לקרוא בבלוגיה 11.11.2010

yaakii

New member
../images/Emo153.gif כדאי לקרוא בבלוגיה 11.11.2010 ../images/Emo153.gif

 

yaakii

New member
../images/Emo153.gif תחרות : שער עיתון בשנת 2030 ../images/Emo153.gif

אתם יצירתיים
אם כן, התחרות הזו בדיוק בשבילכם
אתם סקרנים לדעת איך ייראה עמוד השער של עיתון בשנת 2030?
לצערי לא אוכל לספק את סקרנותכם, אבל אוכל להזמין אתכם לתחרות חביבה
בה אתם צריכים לנסות לשער מה יכיל עיתון סטנדרטי בעוד 20 שנים.
לכתוב ולעצב את העיתון בתוכנת "צייר" .
לאחר הצבעת הגולשים יוכתרו 3 הגולשים שכתבו את העיתונים שזכו להכי הרבה אהדה.
בתמונה המצורפת דוגמא להמחשה לעמוד שער כזה
מוזמנים
תחרות : איך ייראה עמוד השער של עיתון בשנת 2030?
 

yaakii

New member
תודה../images/Emo140.gif. אוקיי, אין בעיה שיהיה בפוטושופ רק ש

חשוב להקפיד שגודל הדף יהיה כמו דף מלא בצייר (כדי שהשטח של העיתון יהיה זהה אצל כולם...) (אני אעדכן זאת גם ברשומה)
 
החיים בזבל..

דמיינו לעצמכם באישון לילה, קבוצת אנשים מצויידים היטב בתרמילים, מוציאים מפחי האשפה מזון, ממלאים את תרמיליהם ובורחים. המצב הזה יכול להיות נורמלי לו היו הומלסים חסרי בית שאין להם בחיים כלום. אבל האנשים שתיארתי למעלה, הם אנשים נורמטיביים, יש להם עבודה, בית, השכלה וכסף, שום דבר לא חסר להם. יחד עם זאת, כל יום הם מוצאים את ארוחת הבוקר, צהריים וערב מתוך פחי הזבל. הם נקראים פריגנים.
 
עצומה- יוכנס הגשם לחוק התקצבים

כי גם הטבע או אלוהים לא יוכלו לתחמני החרדים והאוצר. .ועד התכנסות הועדות וקבלת החוק וירדת הגשם נתחמם בערבים הקררים במרק עלי מונגולד ופטריות משובח וקליל .
 

y י ר י ת

New member
א'ביסלה אושר

למרות ודווקא בגלל הקשיים והזוועות הכלליות והפרטיות מצאתי לי שתי נחמות שנותנות לי רגעים של "אין עולם" מומלץ לכולם
 

rulios

New member
הכונו...הכונו....

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1834318&r=1 רוקדים עם כוכבים,מבשלים עם תבלינים,כוכב נולד(לפעמים בלידת עכוז) , האח הגדול,האחות הקטנה והדודה השמנה,על כל נושא ועל כל חתך אוכלוסיה עשו תוכנית. רק עלינו הסבתות פסחו משום מה!!!
 
מתכון לקבב מזרחי טעייים!

אין כמו קציצות קבב שיצאו הרגע מהמנגל בתוספת צ'יפס וסלט.. (הערות למתכון ותמונות נוספות - בלינק הנ"ל) http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1833671 מצרכים: קילו בשר טחון טרי או קפוא (אם זה טחון הנמצא בהקפאה ברשתות השיווק, הקפידו על הבשר היקר יותר שאינו מכיל 'מים מוספים' - חשוב מאוד) בצל סגול גדול 2 יחידות בצל ירוק חבילה שלמה פטרוזיליה -רק עלים(!)- אפשר יותר מחבילה, זה רק משבח כ- 100 גר' צנוברים קלויים על מחבת (*ראו הערות) תבלינים: בין רבע לחצי כף מלח גס, כפית פלפל שחור גרוס, כף שטוחה פפריקה אדומה בשמן, כף גדושה של כמון, כף שטוחה של 'תבלין לקבב', מעט אגוז מוסקט, כפית מלאה צ'ילי גרוס לאוהבי הפיקנטי. את הפטרוזיליה ושני סוגי הבצל - קוצצים דק דק ככל שניתן. מערבבים היטב את כל המצרכים יחדיו, מכסים ומכניסים ללילה למקרר או ל-10 שעות לפחות (זהו שלב הכרחי אל תוותרו עליו). יוצקים מעט שמן אדום (*ראו הערות בבלוג)לקערית קטנה לטבילת הידיים, ובידיים משומנות יוצרים קבבים בינוניים (על האש הם מתכווצים מעט) ומניחים על מגש גדול. אם הקבב נעשה מבשר טרי שטחנתם, ואינכם משתמשים בכל הכמות, ניתן להקפיא בשלב זה על מגש בהפרדה של נייר פרגמנט או שקיות אוכל קנטות, אך אם הבשר נרכש קפוא, לא בריא ולא מומלץ להפשיר ולהקפיא שוב). את קציצות הקבב צולים על האש במנגל, במחבת, בתנור, על מנגל חשמלי או על סיר הפלא cobb (גריל פחמים ביתי) כמו שאני הכנתי.
 
למעלה