מבחן באקסס

שנגלה

New member
../images/Emo153.gif מבחן באקסס

תגידו - זה רק אני או שגם אתם לא הסתדרתם עם התרגיל שבוכניק נתן??? אני ממש לא מוכן למבחן הזה... למישהו יש המלצות??????????

tulie

New member
תשמע...

מילא לעקוף את ההגבלה על ZIP אבל 16 מגה....
מאיפה הספר?

chayahd99

New member
תרביץ שאלה ../images/Emo140.gif

דווקא אני הסתדרתי טוב מאוד, אז בוא תגיד עם מה הסתבכת ונשתדל לעזור. אתה לא צריך להעלות את התרגיל, רק תשאל שאלה ממוקדת.

chayahd99

New member
ועוד טיפ קטן ../images/Emo42.gif

ראיתי במהלך הכנת התרגיל שהרבה פעמים access נותן שגיאות על דברים קטנים שטעיתי בהם. זה בטח גם קרה לכם. אם תקפידו לשים טקסט אימות עם כל חוק אימות, יהיה לכם קל יותר להבין את חלק מהשגיאות, אבל: א. זה לא מכסה את כל השגיאות. ב. זה צורך המון זמן (לשים בכל מקום טקסט אימות). לכן - כדאי לקרוא את הודעות השגיאה. אומנם הן באנגלית (אצל רובנו) אך הן מאוד אינפורמטיביות ואני תמיד מצליחה להבין מתוכן מהן מה הבעיה. אם מדובר בבעיה בשדה מסוים, או בטבלה מסוימת, זה יהיה כתוב בהודעת השגיאה. תנסו להתעמק בהודעה במקום סתם להקיש OK, אחרת תמצאו את עצמכם גם שעה אח"כ מנסים עוד לנחש מה הבעיה...
לכולנו

שנגלה

New member
O.K הנה שאלה

נגיד שבטבלת מטופלים הכנסתי נתונים. ועשיתי קשרי גומלין בין כל הטבלאות. למה לא נכנסים מספרי הזהות מטבלת המטופלים אל טבלת הטיפולים? מה אני לא עושה בסדר? תודה רבה רבה על העזרה!!!!!!!!

adventureboy

New member
קשרי גומלין

לא מכניסים אוטומטית את הנתונים בשבילך. הם רק מציגים את הנתונים המקושרים בצורה נוחה ותורמים לדרך עבודה נכונה. את הנתונים את עדיין צריכה להכניס בעצמך.

chayahd99

New member
אולי...

תראה, אני לא בדיוק מבינה את השאלה: אתה בעצם חושב שהנתונים ייכנסו לבד לטבלת המטופלים? הרי זה לא עובד ככה! יתר על כן, ברשימת המטופלים, כל מטופל (המזוהה עפ"י ת"ז) יכול להופיע אך ורק פעם אחת, אך תיאורטית בטבלת המטופלים יכול להיות שלכל מטופל יהיה יותר מטיפול אחד. בכל מקרה, אתה צריך להכניס את הטיפולים, המטופל, שם הרופא וכו. קשרי הגומלין מיועדים על מנת להגדיר את הקשר בין הטבלאות השונות ולאפשר עדכון אוטומטי של שדות המשותפים לכמה טבלאות. כמו כן זה נותן לך אפשרות להוציא נתונים מכמה טבלאות בלי שגיאות, כפי שאתה עושה בשאילתות. מקווה שזה עזר

למעלה