סיכום השבוע

../images/Emo153.gif סיכום השבוע ../images/Emo153.gif

ברכות למצטרפים החדשים:
Shoshka, פוטטו האד, ליעדון
______________________________________________________________ מה, כבר נגמר עוד שבוע
בפינת המתלבט עסקנו בשובו של הקאמבאק - מה עושים כשהאקס ממנו נפרדתם ואליו חזרתם שוב ושוב ושוב, שוב רוצה לחזור? באלף דרכים כולנו אומרים את אותו הדבר: אחרי שנפרדים-חוזרים-נפרדים-חוזרים-נפרדים-... בסוף מגיע נקודת ה"אל חזור", אבל אצל כל אחד היא נמצאת במקום אחר
ורק אתה יודע אם הגעת לנקודה שלך, או לא... או כמו שדרור22 אומר: "אי שם נמצאת גם הטונה
שלך"
מושג חדש בא לעולם, ונכנס מיד למילון הסקס שלנו: מהיום אל תאמרו יותר סטוץ, אימרו "מזדמין". איחולים שלוחים להורה הגאה (
) EyeSeeYou |falcor |V רצה לדעת כמה נורא זה לומר לסטוץ הפוטנציאלי שלא בא לך להמשיך? התשובה החד משמעית: זה ממש לא נורא
עדיף להגיד בצורה עדינה (בכל זאת אנחנו לא רוצים לפגוע באף אחד) אך ברורה שזה לא מתאים, ולא להמשיך בלי חשק.
ועוד קצת אוכל וסקס - מלפפונים, בננות, שוקולד פרה עם סוכריות קופצות, שוקולד אמיתי... או פשוט, בן זוג אוהב
מיוחד שלוח לדרור22 על ההודעה הבאמת-באמת מרגשת. אוהבים אותך פה, מותק. ו
נוסף לחצי השני של ההנהלה שעבר כמה ימים קשים... המנטרה היומית שלך: היום יהיה נפלא
היום יהיה נפלא
היום יהיה נפלא
פינת האינפורמציה החשובה
: צרור ברכות למארח החדש של פורום גאווה דניאל365 ELP לא הצביע. הוא גם לא היה בטלביזיה. וגם לא הלך לכלא.... הקפקא חגג שנתיים (או שלוש?
)
והשבוע בפינת היומולדת פצחנו בשירת "
היום יומולדת" לכבוד hatul
______________________________________________________________ הסקר הרשמי יעודכן בשבוע הבא ______________________________________________________________ אל תשכחו להשאיר קצת זמן לעצמכם, בתוך הבאלגן של החיים
איתי ומאי.

EyeSeeYou

New member
אני ב"אלם" (יעני אילם מרוב הלם)../images/Emo5.gif

היכול להיות כי באותה הודעה בה מושרשת המילה הלהיטית "מיזדמין" המחליפה את המילה "סטוץ", שהגיע הזמן שתמחק מעל דפי ההיסטוריה, תופיע בכל זאת העתיקה במקום הלהיט החדש חדיש ומחודש? ולמתקשים מצורף הסבר

amet

New member
../images/Emo16.gifשבת שלום ../images/Emo16.gif

שבת שלום לכל בני ה-
שתהיה שבת שקטה ונעימה ולך, זה שלא עונה לי בפלא אני מאחל שבת שלום עם הרבה אהבה מקווה שהכל בסדר ואל תשכח אני כאן באהבה ענקית וחיבוק גדול אמט

שבת שלום../images/Emo8.gif

היי לכולם! מה שלומכם? סתם קפצתי להגיד שלום שיהיה לכם שבת שלום ושבוע מקסים

daniel365

New member
גם לך....

וגם לכולם
סופשבוע נעים ומהנה לכולם. תנוחו, תבלו, תשתוללו ותאהבו ושיהיה רק טוב לכולם.... אני.

למעלה