סיכום שנת 2010 של אול טיים לואו

StayAwake

New member
../images/Emo153.gifסיכום שנת 2010 של אול טיים לואו../images/Emo153.gif

טוב אז בגלל שהיום באופן רשמי מסתיימת לה שנת 2010 ומתחילה שנת 2011 צריך לסכם את השנה של אטל בתור להקה. אני לא יכולה להתחיל מינואר אלא רק ממרץ אז אני מקווה שתסלחו לי
(כי פתחתי את הבלוג רק במרץ
)
אטל השתתפו בסאונד טראק של הסרט Alice in Wonderland עם השיר Painting Flowers.
השנה אטל שחררו רק קליפ אחד - Lost in Stereo. הקליפ יצא במסגרת הקידום של הדיוידי (שעליו אני אכתוב יותר מאוחר
) הראשון שלהם. לצפייה בקליפ לחצו כאן.
השנה אלכס פתח בלוג חדש בו הוא פרסם שירים/עדכונים על ההקלטה של האלבום וכו' (אטל התחילו להקליט את האלבום הרביעי במרץ
). לכניסה לבלוג לחצו כאן.
השנה דני קורלי שהיה הטכנאי גיטרות של הלהקה עזב. דני היה חלק מהקרו של הלהקה במשך כמה שנים וזו הסיבה שהרבה מעריצים היו ממש עצובים לגבי זה
.
השנה אלכס הצליח לפרסם את המספר טלפון שלו ושל ריאן בוידיאו צ'אט שהוא וריאן עשו.
אטל השתתפו בGuitar Hero 5 עם השירים הבאים: Dear Maria, Count Me In Weightless Damned If I Do Ya (Damned If I Don’t) - גרסת ההופעה.
השנה אטל הופיעו Grad Night בדיסני.
אטל הוציאו דיוידי ב25.5 בשם straight to DVD. הדיוידי כולל חלק דוקומנטרי והופעה חיה שצולמה בניו יורק בדצמבר/נובמבר שנה שעברה. הפרימיירה לדיוידי הייתה ב10 במאי בLA ולצערינו הרב המטוס הפרטי של הקומונה (היינו קומונה אז
) בדיוק הפסיק לעבוד
הדיוידי הגיע למקום ה15 במצעד הדיוידיים של אייטנוס ואם אני לא טועה בסוף גם למקום הראשון
אטל הופיעו (פעמיים) על שער העיתון AP. בפעם הראשונה זה היה באפריל כשהם מצולמים כמו הרד הוט צ'ילי פפרס. הפעם השנייה הייתה לפני חודש כשכל אחד מהם קיבל שער משלו ובנוסף היה שער של כולם ביחד
השנה אלכס צבע את השיער לבלונד מזעזע במיוחד (לפחות בהתחלה הוא היה כזה
)
אטל השתפפו השנה גם בBamboozle Roadshow יחד עם להקות כמו בויז לייק גירלז, גוד שרלוט ואחרים... באחת מההופעות שהייתה בסיקס פלאג בטקסס המעריצים התחילו לעלות על הבמה וכתוצאה מכך המאבטחים התחילו לרסס אותם בחומר שמפזר הפגנות. אטל התעצבנו על זה מאוד ונוצר סוג של ריב בין אטל לבין הפארק (זאת רשת של פארקים בארה"ב) ונאסר על אטל להופיע בפארק הזה שוב. אם אתם רוצים לקרוא את הסיפור המלא יחד עם התגובות של אטל והפארקים אתם מוזמנים להיכנס לפה.
גם אלכס וגם ג'אק הספיקו לדגמן לקולוקציות של GK.
אטל השתפפו בתוכנית Silent Library של MTV יחד עם הקרו שלהם. זאק לא השתתף בתוכנית כי הוא היה בחופשה לכבוד יום ההולדת שלו.
השנה אח של ריאן התחתן (ובגלל זה ריאן לא היה במספר הופעות
).
קעקועים! אז השנה אטל עשו קעקוע משותף יחד עם הקרו שלהם של גולגולת. הם טענו שבגלל שאין להם סמל ללהקה, הגולגולת היא הסמל החדש
בזמן שאטל היו בבריטניה הם עשו קאבר לאלחנדרו של ליידי גאגא
(הקאבר הושמע כמה פעמים בגלגל"צ
)
אטל היו על השער של עיתון בשם Rocksound.
אטל הופיעו השנה בפעם הראשונה ביפן אחרי שהם ביקשו מהם בטוויטר (והפכו לTT). זה רק אומר שאסור לנו לוותר!
במסגרת הטור הזה הם הופיעו גם באינדונזיה ומקומות כאלה...
אלכס פרסם השנה בבלוג שלו שיר בשם ACTORS שרובינו אוהבים
אטל הופיעו השנה גם באנגליה בפסטיבלים (רידינג ולידס) וגם במדינות אחרות באירופה - צרפת וכו'...
אטל היו בVMA! הם אומנם לא השתתפו בפרסים או הופיעו אבל הם היו שם
השנה ג'אק התחיל לצאת עם שפנפנת הפלייבוי הולי מדיסון.
אטל יצאו לטור בשם MY SMALL PACKAGE בכל ארה"ב. הם הופיעו במקומות קטנים כמו פעם
זאק התחיל למכור ליין אופנה משלו בשם Amerrickan
והחדשות האחרונות - אטל פרסמו שיר בשם Merry Christmas, Kiss My Ass לכבוד הקריסמס.
חוץ מזה שאטל גדלו השנה בשנה - זאק חגג יום הולדת 22, ג'אק חגג יום הולדת 22, אלכס חגג יום הולדת 23 וריאן חגג גם יום הולדת 23. זאת הייתה שנה עמוסה ומלאה. בואו נקווה שגם השנה הזאת תהיה כזאת
אני רוצה לאחל גם לכולכן שנה מדהימה ומלאת דברים טובים!

Adi641

New member
../images/Emo113.gif בהחלט שנה עמוסה, אבל אחלה שנה ../images/Emo13.gif

ואולי בסיכום של שנה הבאה נוכל לכתוב שהם הופיעו פה...

AdiA12

New member
אמן ../images/Emo249.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

AdiA12

New member
כל הכבוד ../images/Emo24.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

וואי כל כך הרבה דברים נראים לי ממש רחוקים.. מרגיש מוזר שכל זה היה רק ב2010

למעלה